- 9 Aralık 2009
- 17.195
- 54.857
- 1.123
Sağcılar kazık atar diyor farkında iseniz. Biz farkındayız o durumun da sizin de olmanız ilginç geldiHahaha ay bunu yeni gördüm bayılıyorum bu adamaaklin yolu bir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağcılar kazık atar diyor farkında iseniz. Biz farkındayız o durumun da sizin de olmanız ilginç geldiHahaha ay bunu yeni gördüm bayılıyorum bu adamaaklin yolu bir
![]()
Sağcılar kazık atar diyor farkında iseniz. Biz farkındayız o durumun da sizin de olmanız ilginç geldi![]()
Hadi dediğiniz gibi olsun.Bahsettiği sağcilarin kazık atmama ihtimali yoktu kibunu göremeyen adama birde ülke emanet edeceksiniz
![]()
Ben Türk kahvesi severim, o bile 40 TL olmuş pöffff. Ne anladım böyle Türk kahvesinden…Oysa nasıl keyifli birşey bilseler spordan sonra gidip tek başıma rahat bi saat oturup vakit geçiriyorum dinleniyorum resmen çok iyi geliyor 58 tl vermicem diye bu keyfimden vazgeçemem
Hangi aklınHahaha ay bunu yeni gördüm bayılıyorum bu adamaaklin yolu bir
![]()
Yapma yanarızBu devirde sosyalleşmek için apartman önlerini, merdivenleri kullanıp sokaklarda oturuyorlar. Şaka değil, hâlâ varlar. Bu tarz kültürleri yok doğru. Bir parka gideyim çocuğumla oynayayım, yürüyeyim, piknik yapayım, kitap okuyayım, cafede oturayım vakit geçireyim gibi alışkanlıkları yok.
Ya bir de gittiğiniz mekanda sadece kahveye para ödemezsiniz ki ortama, ambiyansa da para ödersiniz.Onların öyle bi tarzları yok ki. Birbirinin evine gidip börek yiyolar veya sokakta çene çalıyorlar. Kahve 5 lira olsa yine saçma gelecek onlara cafeye gitmek.
Bir zamanlar insanlar 40 liraya neler yapardı, bugünlerde “lüks” kategorisine sokulan aktivitelerin halkın rutini olduğunu gösteren bir yazı dizisinin linkini atayım.Türk kahvesi en ucuz yerde 40 TL yerli ürünümüz bile ucuz değil ki![]()
@Bibibella starbucks kaç para?Yalnız termos çok ucuzmuş gibi
Biz niye bu haldeyiz bakış açısı yoğğğ
Hangi aklın![]()