Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İlk turda oğana oy verenler 2.turda vermezler.
biri ben abla
ilk turdaki duruşu hedefi ideolojisi her şeyiyle budur demiştim
ta ki düne kadar siyasetin siyaset olduğunu unutuyorum bazen böyle biri geliyor aha diyorum temiz siyaset bu sonra hayal kırıklığı keşke tarafsız kalsaydı ama vardır bir hedef bildiği çıkarı neyse onu da zaman gösterecek
ben oy vermeyeceğim yani gidip ikisine de basacam pusulamı kendi çıkarları doğrultusunda değerlendirmesinler

Parkinson hastalığının ilerlememiş belirtileri var gibi: yürümede güçlük, mimiksiz surat, ellerde titreme...
Ecevit ile dalga geçen kitlesi,onun ölümsüz olduğunu düşünüyor sanırım.Bundan sonra da taht kavgalarını izleriz😬.

S. Oganı dogramıcam bıcaklıcam diyorsun yemek yaparken 🤣
İnceden kıydım domatları suanları sjksjksjksjk :KK53: :KK53:
Aynen
Anlaştılar dün zaten.
Vermeyecekler çünkü aldığı oyların sebebi muhalif olması idi. 2. Turda bu adamın peşine takılıp 500 kişi bile oy vermez. Kendini bitirdi, insan ancak bu kadar gülünç olabilir. Ama son 20 yılda bir kez de olsa Bahçeli doğruyu söyledi diye seviniyorum bu arada😂
Vermeyecekler zaten taraf olduğunu açıklayınca oy verenleride saydırdı bence.
Kızgınlar bu hırsla kkya döner diyorsun, inşallah öyle olur ya
Kesinlikle hükümete muhalif olsun diye verdilerde,dünkü durumdan sonra kk'ya dönerler diyorum.
MHP'yi teklif etti bence Erdoğan. Yıllardır megali ideası MHP'nin başına geçmekti. Mevzu devlet değil makam kısmını da doğrulaması; 4 maddeye en uzak kişiyi seçmiş olması.

Yakında bir kaset minvali, ayak kaydırma şeysi Bahçeli için gelecektir.
Artık şaşırmıyorum varya neler dönüyor bilmiyoruz bile.
biri ben abla
ilk turdaki duruşu hedefi ideolojisi her şeyiyle budur demiştim
ta ki düne kadar siyasetin siyaset olduğunu unutuyorum bazen böyle biri geliyor aha diyorum temiz siyaset bu sonra hayal kırıklığı keşke tarafsız kalsaydı ama vardır bir hedef bildiği çıkarı neyse onu da zaman gösterecek
ben oy vermeyeceğim yani gidip ikisine de basacam pusulamı kendi çıkarları doğrultusunda değerlendirmesinler
Sakın oy vermemezlik yapma canımcım,sen de çok iyi biliyorsun ki bizim çizgilerimiz vardı demi onu düşün ne olur.
Kızının geleceği için yap bunu,gidip oyunu ver senden tek istediğim bu olsun

Chp için broşür dağıtan çarşaflı teyzeler,cübbeli amcalar var.Yesinler sizin algilarinizi.
Heee bir de kapalı muhalif kadinlar için,sosyal medyada ağıza alınmayacak küfürler eden Akp'liler paylaşıldı burada.Onlar muhalif diye kapalı sayılmıyor mu?En çok zulümü onlar görüyor aslında.

Bende yok ya sosya medya ondan yani.
Üniversitede broşür dağıtan kapali kızlar var,açık bir üniversite öğrencisi burada bunu yapmanıza izin veremeyiz falan diyor.Allah bunlara fırsat vermesin,secililirlerse başımızdaki örtüyü çekip alacaklar falan filan tantanasi.Kayda değer bir şey değil.

Üniversitede broşür dağıtan kapali kızlar var,açık bir üniversite öğrencisi burada bunu yapmanıza izin veremeyiz falan diyor.Allah bunlara fırsat vermesin,secililirlerse başımızdaki örtüyü çekip alacaklar falan filan tantanasi.Kayda değer bir şey değil.
Blinen klasik nutukları gene desene.

Back
X