• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
1685107467991.webp

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerine 2 gün kala, Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu’nun tel örgülerine Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın posterleri asıldı.​

Siyaset okula kışlaya camiye girmesin diye LAİK'lik var demi.

HÜDA-PAR gençlik kolları babalsdaki bu kızımıza birşeyler demiş daha doğrusu kadınlara
Başladık bile, bu seçimi kaybedersek siyah kumaş ticaretinde patlama olacak, tüccarlar stok yapmaya başlamıştır bence

Eki Görüntüle 3253247

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerine 2 gün kala, Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu’nun tel örgülerine Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın posterleri asıldı.​

Siyaset okula kışlaya camiye girmesin diye LAİK'lik var demi.
Ona gelene kadar suriyeli komutan asteğmen var orduda.

Operasyon için kurulmuş fake hesabı gelmiş buraya Hudapar gençlik kolları diye atıyorsun. Sonra da montaj diyorsunuz bilmem ne ıvır zıvır. Araştırmayı öğrenin az ya. M Miana

Operasyon için kurulmuş fake hesabı gelmiş buraya Hudapar gençlik kolları diye atıyorsun. Sonra da montaj diyorsunuz bilmem ne ıvır zıvır. Araştırmayı öğrenin az ya. M Miana
Doğru fakedir çokta tamah etmemek lazım.hüda da bu kafada yani aa oo etmek için bu fake yi görmemize gerek yok.zihniyet bu adamlarda inkar etmiyor yani.

Doğru fakedir çokta tamah etmemek lazım.hüda da bu kafada yani aa oo etmek için bu fake yi görmemize gerek yok.zihniyet bu adamlarda inkar etmiyor yani.
Off gerçekten sıktınız gerçekten. Ben de tesettürlüyum ve evet dövme haramdir. Ee ben sana dövme yaptırma mi diyorum? Adamların dindar olması sana bir şeyleri zorla yaptıracağı anlamı mi taşıyor? Chplilerin yüzde doksanı da tesettürsuz, gelince başımı mi açacaksınız o zaman? Buna mi inanmaliyim

Normalde abdest kabul olmaz deniyorya ondan dedim öyle:))
Aslında ilgisi yok, dövme cilt altına işlenir abdest dış bedeni temizlemek içindir. Süleymancılar gusül kabul olmaz diyor ama bence mantığa uygun değil. Keyfi yapılan estetik operasyonla aynı kayegoride, bedende kalıcı değişikliğe sebep oluyorsun. Günahsa bile abdestten dolayı olamaz

Olabilir canım bu bana geldi bende gösterdim niye bukadar korudunki anlamadım öğreniriz canım teşekkür ederim

Bunları da siz araştırıp ispatlayın bize 😁 biz çok uğraştık

Back
X