- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Hiç dövmeli akp'li görmedim nedense.Halbuki bu kız soru sormadan ben akp liyim evet dövmelilerde akp li olabilir demişti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç dövmeli akp'li görmedim nedense.Halbuki bu kız soru sormadan ben akp liyim evet dövmelilerde akp li olabilir demişti![]()
TürbanlıHiç dövmeli akp'li görmedim nedense.
Normalde abdest kabul olmaz deniyorya ondan dedim öyle:))Türbanlıchp li varsa dövmeli akp lide oluyormuş.
Ya ahahah. Çok komiksiniz ya. Nasıl düştünüz bu tweete kız?HÜDA-PAR gençlik kolları babalsdaki bu kızımıza birşeyler demiş daha doğrusu kadınlara
Başladık bile, bu seçimi kaybedersek siyah kumaş ticaretinde patlama olacak, tüccarlar stok yapmaya başlamıştır benceHÜDA-PAR gençlik kolları babalsdaki bu kızımıza birşeyler demiş daha doğrusu kadınlara
Ona gelene kadar suriyeli komutan asteğmen var orduda.Eki Görüntüle 3253247
28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerine 2 gün kala, Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu’nun tel örgülerine Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın posterleri asıldı.
Siyaset okula kışlaya camiye girmesin diye LAİK'lik var demi.
Akpli olabilir hüdaparlı olamazHalbuki bu kız soru sormadan ben akp liyim evet dövmelilerde akp li olabilir demişti![]()
Bende görmemiştim görmüş oldum. Adını unuttum bir rockci var adı aklıma gelmiyor gazetede okumuştum akp liHiç dövmeli akp'li görmedim nedense.
Yanlış insanın fotosuna laf etmiş ozaman buAkpli olabilir hüdaparlı olamaz
Çorba değil de çaydanlık yaktığım oldu.Çorba yakmışlığım bile var
Gene şaşırmadım nedense diğer tarafta versin hesabını bakalım vicdansızlar.
Değil canısı niye olsun ki,onlar mağdur sadece
HÜDA-PAR izlememiş belliAkpli olabilir hüdaparlı olamaz
Doğru fakedir çokta tamah etmemek lazım.hüda da bu kafada yani aa oo etmek için bu fake yi görmemize gerek yok.zihniyet bu adamlarda inkar etmiyor yani.
Off gerçekten sıktınız gerçekten. Ben de tesettürlüyum ve evet dövme haramdir. Ee ben sana dövme yaptırma mi diyorum? Adamların dindar olması sana bir şeyleri zorla yaptıracağı anlamı mi taşıyor? Chplilerin yüzde doksanı da tesettürsuz, gelince başımı mi açacaksınız o zaman? Buna mi inanmaliyimDoğru fakedir çokta tamah etmemek lazım.hüda da bu kafada yani aa oo etmek için bu fake yi görmemize gerek yok.zihniyet bu adamlarda inkar etmiyor yani.
Aslında ilgisi yok, dövme cilt altına işlenir abdest dış bedeni temizlemek içindir. Süleymancılar gusül kabul olmaz diyor ama bence mantığa uygun değil. Keyfi yapılan estetik operasyonla aynı kayegoride, bedende kalıcı değişikliğe sebep oluyorsun. Günahsa bile abdestten dolayı olamazNormalde abdest kabul olmaz deniyorya ondan dedim öyle:))