- 20 Ocak 2010
- 47.457
- 177.472
- 1.123
- 44
Mutant olduğumu öğrendim teşekkürlerElleşmesinler ona bari ya, şöyle memlekette içmeyen, aklından dahi geçirmeyen mutanttır.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutant olduğumu öğrendim teşekkürlerElleşmesinler ona bari ya, şöyle memlekette içmeyen, aklından dahi geçirmeyen mutanttır.
ne zaman montajla foto konulmus olsa sokak ropartajlarinda yapilan montaj geliyor aklima millet namkör namkör diyor ya
Ellema, yorulursun.
Biz normal değiliz o belli zaten.Mutant olduğumu öğrendim teşekkürler![]()
Etrafındaki çakallar dan sıra gelir mi ona?Sinan Ogan siyasi anlamda bitirmiştir artık kendini.Tövbe estefillah hakikaten nasıl bir koltuk sevdasiymis Sinan ogani mi gecirmeyi düşünüyor yerine ne 5 yıl olmaz bu is
Evet, aynı şey çükü gemiyle çocuk sigortalamak. Doğru demedim, eleştirmek için mantıksız bir konu zira sigortayı yaptıran o değil.Herkes yapınca doğru mu oluyor yani. Neyse haklısınız kılıçdar yapınca haberi yok mağdur. Erdoğan yapınca tü kaka. Herkes yapabildiği kadar yapmiş demekki boşuna savunmayın.
Hadi yavrum yürü yanyan yandan demesini bekliyorum ben ümit ozdagin Süleyman soyluya ver birtanesi bakayim koltuğunu hadi eyvallahhhh yürüSaçmalama ne sonrası ya, adam bu günler için ne zamandır var gücü ile çalışıyor.O tablonun hayali kaç kişinin sandığa gitme motivasyonu biliyor musun sen ?
Baskomutan unvanı otomatik mi veriliyor. Başbakan ya da Cumhurbaşkanı olunca. Nasıl aldı biliyor musunuz?
Ya biz de aslında halay değil de horon var ...onda da elimize mendil değil belinize peştemal kuşanıyoruz.... Halay kültürü başkalarında var onlar da sırasını beklesin bir zahmet çünkü sahnede yine horon var... Doların 50 TL olması gibi güzel dileklerini başka bir bahara sakla nitekim dünGidin gidin, iyice alkışlayın, dolar 50lira olduğunda da türk lirasından medil yapıp arkasında halay çekersiniz![]()
Yaaa minnoşa bak yine yarım yarım yazmış içindekini....Buna inandiniz yanireisini senden daha iyi tanimam
![]()
Onu hiç düşünmemiştim valla panter gibi bekleyenler var düşmeye görsün bak hepsi birbirini yiyecek koltuk için Binali başta bekliyor zatenEtrafındaki çakallar dan sıra gelir mi ona?Sinan Ogan siyasi anlamda bitirmiştir artık kendini.
Hos geldin!Ben geldim!
Selamlar herkese![]()
Türkiye Cumhuriyeti cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin devlet ve 2017 anayasa değişikliği referandumundan sonra 2018 yılından beri aynı zamanda hükûmet başkanıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi adına Türk Silahlı Kuvvetlerinin başkomutanlığını, Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk milletinin birliğini temsil eder.Baskomutan unvanı otomatik mi veriliyor. Başbakan ya da Cumhurbaşkanı olunca. Nasıl aldı biliyor musunuz?
Kalmaz kalmaz hiç merak etmeyin siz doğru söyledi istediğimiz oy bu değildi dediya tüm kanallarda. Nasıl kaçırdınız onu.aynen seneye bahara zatenHiç sanmıyorum,bak gör kalacak Kılıçdaroğlu.Oyumuzu artıdık diyecek.Sana söz başka bahara diyecek.Seçim ertesi Erdoğan istediği oyu alamadı dedi düşünsene,sanki kendi aldı da,şaka gibi.
50 olmaz ama 30 olur,biz sizden az mi zarar göreceğiz sanki?Görünen köy kılavuz istemez.Neyse siz balkonu hazirlamiştiniz sahi.Ya biz de aslında halay değil de horon var ...onda da elimize mendil değil belinize peştemal kuşanıyoruz.... Halay kültürü başkalarında var onlar da sırasını beklesin bir zahmet çünkü sahnede yine horon var... Doların 50 TL olması gibi güzel dileklerini başka bir bahara sakla nitekim dünMune tane tane anlatmıştı okumadın herhalde...
Yaaa minnoşa bak yine yarım yarım yazmış içindekini....![]()
Mevzu vatansa hepimiz ölelim,mevzu makamsa hepsi ölsünOnu hiç düşünmemiştim valla panter gibi bekleyenler var düşmeye görsün bak hepsi birbirini yiyecek koltuk için Binali başta bekliyor zaten
tam bildirimk gordum ahaaa donmus dedim geldim yazmissin hosgeldinBen geldim!
Selamlar herkese![]()
Evet, aynı şey çükü gemiyle çocuk sigortalamak. Doğru demedim, eleştirmek için mantıksız bir konu zira sigortayı yaptıran o değil.
Bir gün yargılandıklarında işin bir gemiden ibaret olmadığını anlayabildiğinizde bile zihniyetiniz değişmeyecek biliyorum. Ama komik kıyaslamalar bari yapmayın, sanki bebeğin üzerine banka tapulayıp mal kaçırmışlar. Sigorta ya, hepimizin yapabileceği basit bir şey, halâ çocuğunu reklam ajansları üzerinden sigorrtalıyor insanlar, yasa dışı bir durum yok
Hosgeldin.Ben geldim!
Selamlar herkese![]()