• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Herkes yapınca doğru mu oluyor yani. Neyse haklısınız kılıçdar yapınca haberi yok mağdur. Erdoğan yapınca tü kaka. Herkes yapabildiği kadar yapmiş demekki boşuna savunmayın.
Evet, aynı şey çükü gemiyle çocuk sigortalamak. Doğru demedim, eleştirmek için mantıksız bir konu zira sigortayı yaptıran o değil.

Bir gün yargılandıklarında işin bir gemiden ibaret olmadığını anlayabildiğinizde bile zihniyetiniz değişmeyecek biliyorum. Ama komik kıyaslamalar bari yapmayın, sanki bebeğin üzerine banka tapulayıp mal kaçırmışlar. Sigorta ya, hepimizin yapabileceği basit bir şey, halâ çocuğunu reklam ajansları üzerinden sigorrtalıyor insanlar, yasa dışı bir durum yok

Saçmalama ne sonrası ya, adam bu günler için ne zamandır var gücü ile çalışıyor. 😂 O tablonun hayali kaç kişinin sandığa gitme motivasyonu biliyor musun sen ?
Hadi yavrum yürü yanyan yandan demesini bekliyorum ben ümit ozdagin Süleyman soyluya ver birtanesi bakayim koltuğunu hadi eyvallahhhh yürü😂😂😂😂😂

Gidin gidin, iyice alkışlayın, dolar 50lira olduğunda da türk lirasından medil yapıp arkasında halay çekersiniz 😁
Ya biz de aslında halay değil de horon var ...onda da elimize mendil değil belinize peştemal kuşanıyoruz.... Halay kültürü başkalarında var onlar da sırasını beklesin bir zahmet çünkü sahnede yine horon var... Doların 50 TL olması gibi güzel dileklerini başka bir bahara sakla nitekim dün Mune Mune tane tane anlatmıştı okumadın herhalde...
Buna inandiniz yani😆 reisini senden daha iyi tanimam 🤗
Yaaa minnoşa bak yine yarım yarım yazmış içindekini....🤭🤭🤭

Etrafındaki çakallar dan sıra gelir mi ona?Sinan Ogan siyasi anlamda bitirmiştir artık kendini.
Onu hiç düşünmemiştim valla panter gibi bekleyenler var düşmeye görsün bak hepsi birbirini yiyecek koltuk için Binali başta bekliyor zaten

Baskomutan unvanı otomatik mi veriliyor. Başbakan ya da Cumhurbaşkanı olunca. Nasıl aldı biliyor musunuz?
Türkiye Cumhuriyeti cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin devlet ve 2017 anayasa değişikliği referandumundan sonra 2018 yılından beri aynı zamanda hükûmet başkanıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi adına Türk Silahlı Kuvvetlerinin başkomutanlığını, Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk milletinin birliğini temsil eder.

2017 de yaşa çıkmış. T Tamam

Hiç sanmıyorum,bak gör kalacak Kılıçdaroğlu.Oyumuzu artıdık diyecek.Sana söz başka bahara diyecek.Seçim ertesi Erdoğan istediği oyu alamadı dedi düşünsene,sanki kendi aldı da,şaka gibi.
Kalmaz kalmaz hiç merak etmeyin siz doğru söyledi istediğimiz oy bu değildi dediya tüm kanallarda. Nasıl kaçırdınız onu.aynen seneye bahara zaten

Ya biz de aslında halay değil de horon var ...onda da elimize mendil değil belinize peştemal kuşanıyoruz.... Halay kültürü başkalarında var onlar da sırasını beklesin bir zahmet çünkü sahnede yine horon var... Doların 50 TL olması gibi güzel dileklerini başka bir bahara sakla nitekim dün Mune Mune tane tane anlatmıştı okumadın herhalde...
Yaaa minnoşa bak yine yarım yarım yazmış içindekini....🤭🤭🤭
50 olmaz ama 30 olur,biz sizden az mi zarar göreceğiz sanki?Görünen köy kılavuz istemez.Neyse siz balkonu hazirlamiştiniz sahi.

Babam bu çocuk konusurken "yalan söylüyor böyle Diyarbakırli mi olur" dedi zuahahhajsjsjskskdkdmdmdmd
IMG-20230527-WA0109.webp

Evet, aynı şey çükü gemiyle çocuk sigortalamak. Doğru demedim, eleştirmek için mantıksız bir konu zira sigortayı yaptıran o değil.

Bir gün yargılandıklarında işin bir gemiden ibaret olmadığını anlayabildiğinizde bile zihniyetiniz değişmeyecek biliyorum. Ama komik kıyaslamalar bari yapmayın, sanki bebeğin üzerine banka tapulayıp mal kaçırmışlar. Sigorta ya, hepimizin yapabileceği basit bir şey, halâ çocuğunu reklam ajansları üzerinden sigorrtalıyor insanlar, yasa dışı bir durum yok

E iyi de ssk müdürüyken onu yapabilmiş. Bu bir taksicinin fazladan kilometre yazdirmasi gibi. Kim ne kadar yapabiliyor. Elinden gelse fazlasini yapacak demekki. Bu arada hadi torundan haberi yoktu (güldüm burada) 14 yaşındaki kendi oğlunu da yaptirmiş ona ne diyeceksiniz?

Back
X