Seçim kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.617
1.731
133
Kız kardeşim,erkek kardeşim ve ben x partisi,babam ve annem y partisini destekliyor.
Bu sebepten ötürü babam arıza çıkarıyor.Kız kardeşim de alttan almıyor..Babamın tansiyon vs fırlıyor ve arada kalan ben oluyorum.
Ben inandığım değerler uğrunda yaşayan bir şnsanım.kız kardeşim de öyle ama inatla ve kinle babamın üzerine gidiyor.”Ya alttan al ,babamız o bizim.DuymaZdan gel “diyorum...”Ben ne çektim yıllarca ,kimse beni anlamadı.,”diyor..
Kız kardeşim kindar bir insan.Aşırı derecede..
Kolay bir ailemiz olmadı bizim.Ama geçmişi unutmuyor.Bazen öyle kinleniyor ki,tanıyamıyorum.Ailesini düşman olarak görüyor.

Acısıyla ,tatlısıyla ben ailemi affettim..Çok hataları olsa daa ben onları çok sevdim.canları sağolsun..Bu düşünceyle hareket ederek hep kendi kendime yettim ,şükür..
Kız kardeşime göre onlar en büyük düşmanı,ama onların yardımını da en çok gören kendisi..
Seçimden nerelere geldik..
İyi olan kazansın,ama annemle babam istedikleri kişi kazanamazsa hasta olacaklar diye çok korkuyorum...

Arada kalmayın bence iki yetişkin insanın kendi aralarındaki meseleler söz konusu neticede. Annenizle babanız istedikleri kişi kazanamazsa hasta olacak ölçüde fanatiklerse bu yine onların sorunu. Siz affetmişsiniz ama kardeşiniz affedememiş demek ki. Ben genele baktığımda açıkçası sizlik bir durum göremedim. Dahil olmayın aralarında yaşananlara

İstediği parti kazanamadı diye hastalanacak insan hastalansın bence sakıncası yok. Dünyada ve ülkemizde üzülüp üzüntüden hastanılacak o kadar şey varken bu kadar saçma ve boş bir nedenden hastalanabileceklerse pes yani ne diyeyim
Kardeşinize de Allah biraz mantık ve vicdan versin

iki tarafı da anlamaya çalışıyorum ama kız kardeşim de düşmanca tavır takımmasını anlayamıyorum..Babamı haklı görmüyorum,ama 65 yaşında .Çok da sağlıklı düşünemiyor sonuçta.Ama kız kaedeşim 29 yaşında..

Bakın ben 37 yaşındayım, eşim 39, babam 78 yaşında.
Oy kullanmaya babamları biz götürdük sonra da günü bizde geçirdiler, az önce evlerine bıraktık, tüm gün seçim konuşarak geçti, tüm akşam tv karşısında
Babam koyu x partili, eşim y partili olmamasına rağmen bazı nedenlerden y ye oy verdi, ben ise ikisinden de Farklı bir partiye oy verdim
Babam bütün gece savundu da savundu anlattı da anlattı x partisini, hmmm yaaa öyle mi doğrudur bilemiyorum ilgilenmiyorum dan başka cevap vermedik eşimle. Neden kızdık ne kendi doğrumuzu savunduk ne laf dalaşına girdik, neden? Akıl var- mantık var- vicdan var çünkü. En ufak birşey söylesek benim babamda uzatır öfkelenir gerek var mı? Bir getirisi var mı? Yok. Şimdi babanızla kardeşiniz didişti tuttukları parti liderinin de çok da umrunda
Hastalanma kısmı ise o kadar boş ki

Sen affettin diye kardeşin de affetmek zorunda değil. Anne baban da demokrasinin gereklerini bilerek sandığa saygı duyacak yapacağın bir şey yok. Çoğu ailede var böyle durumlar ben de benimle aynı görüşte olmayan akrabalarımı sadece benden büyükler diye alttan almam. Baban büyüklük yapıp kardeşini alttan alsın.

65 yaş düşündüğünüz kadar ileri bir yaş değil isterlerse gayet sağlıklı düşünebilirsin.

Hasta olacak kadar herhangi bir metayi odak noktası yapmak bana doğru gelmiyor. Bu bir parti de olabilir bir futbol kulübü de bir oyuncak ayı da ... Kimse için kendinizi hirpalamayin. Bu hikayede yanan sen olursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…