Seçim kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki tarafında haddini aşmaması saygılı olması gerek. Genç adı üstünde. Anne babanın dallanıp budaklanmadan sesini kısması gerek. Sonuçta onlar daha olgun insanlar. Biz de zamanında neredeyse canımızı ortaya koyacak kadar fanatiktik ama şimdi hayırlısı ne ise o olsun diyoruz. İş ebeveynlerde bitiyor bence

Biz kardeşler farklı görüşlere sahibiz .Ablam fanatiklik derecesinde malesef... zamannda çok gerildi aramz şimdi asla konuyu açmıyoruz ama bizimde babamız saygı duymakla beraber haberleri izlerken çok sinirleniyor ablam laf söylenmesine dayanamıyor ortam geriliyor.Kalbi var korkuyorum. Yaşadığınız skntyı yaşayan bir aile olarak sizi çok iyi anlıyorum. Tek çözüm bu konuları aile içinde asla konuşturmamak...

Hani sizler de az değilsiniz. Ben de bir anne olarak bütün zorluklara katlanıp büyütünce karışmaya da hakkı vardır. Zaten dinlememişsiniz de.
Size birisi maaş verse 8-10 saat emrindesiniz değil mi anne baba yıllarca maaşını sizlere harcıyor. Şimdi ki evlatlar dik kafalı olaya kendi taraflarından bakıyorlar sadece. Ondan sonra da anne babayı affetmekten bahsediyorlar

Biz ne yapalım hastalanmasınlar diye tuttuğu x partiye topluca amin duasımi yapalım. Bu zamana kadar hayatta kalmışlar korkma bu saatten sonrada bişey olmaz. Kız kardesinind kendine göre haklı sebepleri vardır ama kendi tuttuğu partiyide annesi babası desteklemiyor diye düşman bellemenin manası yok cocukmu bu. Bende ailemle aynı partiyi desteklemiyorum herkesin beklentisi farklı keşke kimse kimseye karışmasa herkes birbirine saygı duysa. Aynı düşünceye sahip değil diye aynı partiyi desteklemiyor diye bugün bu ülke yarısi koyun yarısı terörist ilan etti birbirini. Diyecek çok şey varda ban yemek istemiyorum

ama annemle babam istedikleri kişi kazanamazsa hasta olacaklar diye çok korkuyorum...
Böyle bencil, kendini düşünen, kimseye gram faydası olmayan insanlara bir şey olmaz merak etmeyin. Olursa da kendi sorunları dertleri. Memleket, iki kişinin ruh sağlığından daha önemli.

Kendimin de dahil milletin anası babası çaresiz hastalıktan vefat ediyor ama sizin ananız babanız seçtikleri parti kazanamazsa hasta olurmuş. Olsunlar o halde kime ne?

Çocuğunun kime oy vereceğine karışma hakkı yoktur.

Onu bunu bilmem de Türkiye yandı geçmiş olsun Euro 30 tl yi bulduğunda düşünsünler ne halt ettik diye

Doğurup büyüttüğümüz evlatlarımız bizim malımız değil kendi fikirleri kendi düşünceleri kararları yolları olacak

Ben emeğimi bahane edip çocuğumu kullanırsam diktatörümdür

Tanıdık geldimi size

Onları doğurmayı biz seçtik onlar bizi seçmedi

Anne babaya saygı duyulsun elbet ama anne baba da onları bir birey olduğunu unutmasın

Çocuk istediğine oy verir kendi kararı daha şimdiden araplaştınız bravo

Çoğu kişi birbirine verdiği oy nedeniyle laf söylüyor.

İstenirse X partisine de , Y partisine de çok şey söylenebilir. İstenirse iki tarafında eleştirilecek yönleri var. Ancak bunlar saygı çerçevesinde olmuyorsa veya bir şeyler empoze edilmeye çalışılıyorsa hiç konuşmamak daha iyi.

Herkesin fikri kendine.

Ne diyorsunuz siz ya
Bir çocuk dünyaya getirdiysen zorluklarına katlanmak en iyi şekilde büyütmek zorundasın zaten, bu çocuğa bir lütuf değil senin görevin
Hangi kanunda hangi kitapta hangi inançta yazıyor çocuğun kime oy vereceğine ailenin karar vereceği
Demokrasi diye birşey duydunuz mu hiç
İyi be anan baban git kar hanede çalış bana para getir de dese evlat olarak dik başlı olmayalım
Siz ne biliyorsunuz bu iki kardeşin ne yaşadığını annelerinin babalarının onlara ne yaptığını nereden biliyorsunuz
Evladını satan da var döven de var söven de var öldüren de var terkeden de var var da var
Biri affetmiş diğeri edememiş insanlarya hani
Valla öyle şeyler geliyor ki dilimin ucuna zor tutuyorum kendimi

Seçim bahane kız kardeşiniz aşırı bilendiği için ailenizde gördüğü her ters fikre tepki gösteriyor her şey batıyor ona
Ben böyle anladım

Birkaç hafta sonra sular durulur merak etmeyin.
Yapacak bir şey yok.
Demokrasinin kestiği parmak acımaz.
Çoğunluk ne derse o oluyor.

Ben de ailemle hatta eşimle arkadas çevremin bir kısmıyla farklı düşünceye sahibim dün eşim x partisinin şarkısinı söyleyerek gitti bennde y partisinin sandıkta ayrıldık.Konuşmaya baslasak biz de tartısıyoruz biz cözümü hiç bu konuda konuşmamakta bulduk.Keske kardesiniz de konusmasa bu konuda insanlar arasında tartısma yaratan en büyük konu miras ve siyasettir hic şaşmaz.Ha bir kısım insanlar var şöyle söyle olursa ükeyi bölecekler teröristler inecek öldürecek diyenler var o kadar sonuca odaklanmıslar ki anayasa var kanun var bunun olamayacagının farkında dahi değiller onlara kelimelerim kifayeteiz

Şakami hasta olacaklar kazanan kazansın bu kadar hasta olacak bir şey yok herkes istediği Parti'nin kazanmasını ister ama hasta olmak falan abartı yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…