- 31 Ekim 2022
- 1.652
- 6.016
- 88
- 25
Nereden biliyorsunuz babasının tuttuğu partinin dibe götüreceğiniNe yapalım ablacım, baban mutlu olsun diye memleket dibe mi çöksün? Vatan millet için en hayırlısı olsun, üzülenler için de yapacak bir şey yok.
Hani sizler de az değilsiniz. Ben de bir anne olarak bütün zorluklara katlanıp büyütünce karışmaya da hakkı vardır. Zaten dinlememişsiniz de.Kız kardeşim,erkek kardeşim ve ben x partisi,babam ve annem y partisini destekliyor.
Bu sebepten ötürü babam arıza çıkarıyor.Kız kardeşim de alttan almıyor..Babamın tansiyon vs fırlıyor ve arada kalan ben oluyorum.
Ben inandığım değerler uğrunda yaşayan bir şnsanım.kız kardeşim de öyle ama inatla ve kinle babamın üzerine gidiyor.”Ya alttan al ,babamız o bizim.DuymaZdan gel “diyorum...”Ben ne çektim yıllarca ,kimse beni anlamadı.,”diyor..
Kız kardeşim kindar bir insan.Aşırı derecede..
Kolay bir ailemiz olmadı bizim.Ama geçmişi unutmuyor.Bazen öyle kinleniyor ki,tanıyamıyorum.Ailesini düşman olarak görüyor.
Acısıyla ,tatlısıyla ben ailemi affettim..Çok hataları olsa daa ben onları çok sevdim.canları sağolsun..Bu düşünceyle hareket ederek hep kendi kendime yettim ,şükür..
Kız kardeşime göre onlar en büyük düşmanı,ama onların yardımını da en çok gören kendisi..
Seçimden nerelere geldik..
İyi olan kazansın,ama annemle babam istedikleri kişi kazanamazsa hasta olacaklar diye çok korkuyorum...
Biz ne yapalım hastalanmasınlar diye tuttuğu x partiye topluca amin duasımi yapalım. Bu zamana kadar hayatta kalmışlar korkma bu saatten sonrada bişey olmaz. Kız kardesinind kendine göre haklı sebepleri vardır ama kendi tuttuğu partiyide annesi babası desteklemiyor diye düşman bellemenin manası yok cocukmu bu. Bende ailemle aynı partiyi desteklemiyorum herkesin beklentisi farklı keşke kimse kimseye karışmasa herkes birbirine saygı duysa. Aynı düşünceye sahip değil diye aynı partiyi desteklemiyor diye bugün bu ülke yarısi koyun yarısı terörist ilan etti birbirini. Diyecek çok şey varda ban yemek istemiyorumKız kardeşim,erkek kardeşim ve ben x partisi,babam ve annem y partisini destekliyor.
Bu sebepten ötürü babam arıza çıkarıyor.Kız kardeşim de alttan almıyor..Babamın tansiyon vs fırlıyor ve arada kalan ben oluyorum.
Ben inandığım değerler uğrunda yaşayan bir şnsanım.kız kardeşim de öyle ama inatla ve kinle babamın üzerine gidiyor.”Ya alttan al ,babamız o bizim.DuymaZdan gel “diyorum...”Ben ne çektim yıllarca ,kimse beni anlamadı.,”diyor..
Kolay bir ailemiz olmadı bizim.Ama geçmişi unutmuyor.Bazen öyle kinleniyor ki,tanıyamıyorum.Ailesini düşman olarak görüyor.
Acısıyla ,tatlısıyla ben ailemi affettim..Çok hataları olsa daa ben onları çok sevdim.canları sağolsun..Bu düşünceyle hareket ederek hep kendi kendime yettim ,şükür..
Kız kardeşime göre onlar en büyük düşmanı,ama onların yardımını da en çok gören kendisi..
İyi olan kazansın,ama annemle babam istedikleri kişi kazanamazsa hasta olacaklar diye çok korkuyorum...
Böyle bencil, kendini düşünen, kimseye gram faydası olmayan insanlara bir şey olmaz merak etmeyin. Olursa da kendi sorunları dertleri. Memleket, iki kişinin ruh sağlığından daha önemli.ama annemle babam istedikleri kişi kazanamazsa hasta olacaklar diye çok korkuyorum...
Çocuğunun kime oy vereceğine karışma hakkı yoktur.Hani sizler de az değilsiniz. Ben de bir anne olarak bütün zorluklara katlanıp büyütünce karışmaya da hakkı vardır. Zaten dinlememişsiniz de.
Size birisi maaş verse 8-10 saat emrindesiniz değil mi anne baba yıllarca maaşını sizlere harcıyor. Şimdi ki evlatlar dik kafalı olaya kendi taraflarından bakıyorlar sadece. Ondan sonra da anne babayı affetmekten bahsediyorlar
Onu bunu bilmem de Türkiye yandı geçmiş olsun Euro 30 tl yi bulduğunda düşünsünler ne halt ettik diyeKız kardeşim,erkek kardeşim ve ben x partisi,babam ve annem y partisini destekliyor.
Doğurup büyüttüğümüz evlatlarımız bizim malımız değil kendi fikirleri kendi düşünceleri kararları yolları olacakHani sizler de az değilsiniz. Ben de bir anne olarak bütün zorluklara katlanıp büyütünce karışmaya da hakkı vardır. Zaten dinlememişsiniz de.
Size birisi maaş verse 8-10 saat emrindesiniz değil mi anne baba yıllarca maaşını sizlere harcıyor. Şimdi ki evlatlar dik kafalı olaya kendi taraflarından bakıyorlar sadece. Ondan sonra da anne babayı affetmekten bahsediyorlar
Ne diyorsunuz siz yaHani sizler de az değilsiniz. Ben de bir anne olarak bütün zorluklara katlanıp büyütünce karışmaya da hakkı vardır. Zaten dinlememişsiniz de.
Ne alakaKız kardeşin haklı. Onun geleceği söz konusu neden sessiz kalsın. Ya kardeşine destek ol ya da sus karışma bence
Şakami hasta olacaklar kazanan kazansın bu kadar hasta olacak bir şey yok herkes istediği Parti'nin kazanmasını ister ama hasta olmak falan abartı yaniKız kardeşim,erkek kardeşim ve ben x partisi,babam ve annem y partisini destekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?