- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Ey Kürtler size en çok hakkınızı veren AK Parti’ydi. Bütün Meclis karşı çıkarken AK parti sizi savundu.
Telefondan baglaniyorum goremiyorum cok mu büyük
makyaj ful yanlızHepsi bu kadar değil. Allahim ne beddular ne beddular
Ne aldığını bilemem ama kesinmakyaj ful yanlız
yok fanatik hayranı olabilir,hayatımda rahmetli ecevit ki en dürüst dediğimiz politikacıydı ölümmünde dahi ağlamadım bu ne saçmalıktırNe aldığını bilemem ama kesin
makarna ve kömür değil
aynen rezillik,fanatizmin geldiği aklın gittiği son noktaBu kız ne diyor yav ? Evet bu konuşman tüm muhalefeti derinden sarstı ülkeden kovduğun Kürtler de hazırlanmışlar gidiyorlarmış, chp ve mhp seçmenini saymıyorum bile kahretmiş onları senin bu haykırışın isyanın tövbe yarabbi Allah akıl fikir versin ergen oluşuna vermek lazım ama ben böyle bir video yapıp internet aleminde sayfa sayfa teşhir olsam babam ve annem beni paralardı vallahi.
Bu bana fanatiklikten çok obsesiflik görüntüsü verdi inan hayran olmanın çok ötesinde hatta üniversitede tiyatro okusun diyecek bir izlenim yarattı da ; yine geleceği tehlikeye girerdi çünkü akp tiyatroları da kapatıp avm yapıyor değilmi :)yok fanatik hayranı olabilir,hayatımda rahmetli ecevit ki en dürüst dediğimiz politikacıydı ölümmünde dahi ağlamadım bu ne saçmalıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?