- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
ana baba parasıyla can sıkıntısında video çekmekle olmuyor bu işler,gitsin yaşıtları gibi asgari ücretle 100 saat 1000 tl ye bir ay çalışsın bakalımÜniversiteyi bitiripte işsiz olunca aklın başına gelir...
Bu bana fanatiklikten çok obsesiflik görüntüsü verdi inan hayran olmanın çok ötesinde hatta üniversitede tiyatro okusun diyecek bir izlenim yarattı da ; yine geleceği tehlikeye girerdi çünkü akp tiyatroları da kapatıp avm yapıyor değilmi :)
rte sayın apo ile çözüm süreci için defalarca masaya oturup kalkarken ses eden yoktuVallahi delirecem ben.akp li vatandaşlar ey insanoğlu hdp nin meclise girmesini sağlayan bizzat sizsiniz sizin oy verdiğiniz akp!
Kim kime hakkını helal etmiyor acabagg
Onlar seçilmişlerden canım özel üretimAllahın hikmetinden sual olunmaz ama bunlar neden hep bizde? Her şeyden öte neden hep ak parti seçmeni?
Uzun versiyonunu youtubeda bulamadım. Bulsam onu yuklyecektim.Video daha uzun normalde. Kizi twitterdan buldum biseyler yazacaktim ama cok yazan olmus, neyse bana ne dedim :)
Merak etme tatlım kısa bir süre içerinde uzun metrajlı kısa metrajlı filmini bile çekerler :)Uzun versiyonunu youtubeda bulamadım. Bulsam onu yuklyecektim.
Gulsem mi aglasam mi bilemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?