Gerçekten çok kötü hissediyorum yaptıkları içinAblaniz tam bi bagnazmis diyeceklerim bu kadar
Ya sevsin bişey demiyorum kimsenin görüşüne karışmam ama adam kazandı ona rağmen ben başka kişiye oy attığım için benimle iletişimini kesti kardesiyim ben onun nasıl yapar bunu kaldıramıyorumSiyasiler keyfinde yemesinde icmesinde oda ona tapsin
Ben zaten bu zamana kadar hiç bişey söylemedim seçimi hakkında ha bire konuyu açan kendisi derdini her şeyini dinleyen her şeyine koşan benim ama kötü yine ben oldumHiç bir şey yapmayacaksınız.
Sanki derdinde o siyasetçi koşacak adamların umrunda bile değiliz bu seçim ne oldu anlamıyorum ya.
Aynen böyle söyleyin bundan sonra kardeşlik o yapsın sen bilirsin diyip kapatın
Deli mi ne ayol
Normal değil ben nasılsın diye aradığımda konuşmayı mitinge çevirmesi kardesiyim ben onun derdini paylasmak konuşmak istiyorum siyaset değilÇok normal değil mi?
Herkes kendi doğrusuna inanıyor sonuçta.
Ben de kendi çocuğuma öğretiyorum, karşıt görüşlülerle asla laf dalaşına girmemesini ama arkadaş da olmamasını söylüyorum mesela. O yüzden ablanıza da kızmadım. O kendi doğrusuyla mutlu,kendisi gibi olan insanlarla birlikte olmalı. Siz de kendi doğrunuzla mutlu olmalısınız.
Çok kötüyüm dünden beri bu kadar değersiz hissetmemistimBiz farklı fikirde olduğumuz çalışma arkadaşlarımızla da komşularımızla da siyaseti tartışmaya çevirmeyiz yüz yüze bakıyoruz diye. Siyasi partiler gider biz kalırız çünkü. İnsan kardeşine böyle yapar mı ya ne kadar ayıp..
Pardon bunun için kan kardeşinden vazgeçmeli mi diyorsunuz? Sizin bakış açınız çok yanlış. Bir siyaset yüzünden kardeş kardeşi küsmemeli!Çok normal değil mi?
Herkes kendi doğrusuna inanıyor sonuçta.
Ben de kendi çocuğuma öğretiyorum, karşıt görüşlülerle asla laf dalaşına girmemesini ama arkadaş da olmamasını söylüyorum mesela. O yüzden ablanıza da kızmadım. O kendi doğrusuyla mutlu,kendisi gibi olan insanlarla birlikte olmalı. Siz de kendi doğrunuzla mutlu olmalısınız.
Keşke .. bana bu yüzden yüz çevirmesi gerçekten kanıma dokunuyoBen de görüşünden dolayı (RTE) arkadaş çevresinin baskısına maruz kaldım çok saçma insanlar kime oy verirse versin bana ne sana ne biz insanları siyasi görüşünden dolayı değil karakteri den dolayi arkadaşlık yapmamaiz gerektiğini ve siyaset için kalp kırmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum aileniz de keşke böyle dusunseymis
Ben zaten bu zamana kadar hiç bişey söylemedim seçimi hakkında ha bire konuyu açan kendisi derdini her şeyini dinleyen her şeyine koşan benim ama kötü yine ben oldum
Bende öyle diyorum herkesin görüşü kendine ama malesef kendi kanından olan birisi bunu anlamiyorAy çok sevdiğim bir söz var bu konu hakkında;
Cenazenize gelmeyecek siyasetçiler için tabutunuzu taşıyacak dostlarınızı üzmeyin diye.
Herkesin görüşü kendini ilgilendirir hala bunun ayrımını yapamıyorsa bence ergenlikte çıkamamış henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?