Doğuma Hazırlık Seçtiğim isimler nasıl bakarmısınız ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gocuksuzzeskimoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
127
0
46
İstanbul
Selam ;
Oğlumun adı Melih Kerem (Kerem'i kullanıyoruz) Kızımada İrem ismini düşünüyorum ama Zeynep' te çok hoşuma gidiyor.
Zeynep İrem nasıl olur ? Ya da Melih' e uyumlu olması açısından Melis İrem
Daha düşünmek için çok zamanım var ama aklımdakiler bunlar..
Başka isimlerede açığım kızlar.. Yardımcı olursanız sevinirim.

melis irem ismi bence çok güzel. abisinin ismine çok yakışmış.sağlıcakla al bebişini kucagına canım.

Son düzenleme:
öncelikle rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kıza isim bulmak çok zormuş bende hamileyim 3 aylık cinsiyet belli değil ama erkek olursa alper düşünüyorum kıza daha bişi bulamadım:DD
melih kerem çok güzel ama keşke ikisini bir kullnsaydınız
melis irem de çok güzel uymuş fakat iremin anlamını biliyormusunuz?
hani uyumlu diye anlamını yanlış bildiğimiz isimler koymayalım
zeynep te çok güzel isim
sinem'i didem'i de önerebilirim eğer iki isim kullanmayacaksanız çocuğunuza yazık ileri zamanlarda çok sıkıntı çeker tek isim yeterli sadece tavsiyem yanlış anlamayın:70::70::70:

Son düzenleme:
bence "Zeynep" gibi eski isimler koymak yerine İrem ,Melis gibi daha kibar isimler koymak daha hoş. İlerde anne bana neden bu ismi koydunuz demez hiç olmazsa :61:

kardeşlerin isimleri kafiyeli olmasa da olur. bence kibar, zarif isimlerden birini seçebilirsiniz. mesela ben Mina ismini çok beğenirim. kızım olursa adını mina koyacağım.

Sevgili arkadaşım, burada melis ve irem isminin anlamını açıklamış bir arkadaş vakti zamanında. Ne derece doğru bilmiyorum tabi. Ben irem ismini sevmedim hiç. Seçtiğin isimler içinde en güzeli Zeynep bence. Canım fikir sorduğun için söyledim umarım yanlış birşey söylememişimdir. Sağlıkla kucağına al yavrunu...

öncelikle rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kıza isim bulmak çok zormuş bende hamileyim 3 aylık cinsiyet belli değil ama erkek olursa alper düşünüyorum kıza daha bişi bulamadım:DD
melih kerem çok güzel ama keşke ikisini bir kullnsaydınız
melis irem de çok güzel uymuş fakat iremin anlamını biliyormusunuz?
hani uyumlu diye anlamını yanlış bildiğimiz isimler koymayalım
zeynep te çok güzel isim
sinem'i didem'i de önerebilirim eğer iki isim kullanmayacaksanız çocuğunuza yazık ileri zamanlarda çok sıkıntı çeker tek isim yeterli sadece tavsiyem yanlış anlamayın:70::70::70:

canım teşekkür ederim oğluma ikinci ismi sünnet diye koyduk. Tabii ki ikisinide kullanıyoruz ama daha çok Kerem ismiyle sesleniyoruz ama ilk isminide biliyor çocuk.. İrem ' in anlamı bazı yerlerde cennet bahçesi bazı yerlerde yalancı cennet olarak geçiyor. Söylediğim gibi daha çok zamanım var araştıracağım. İsim seçmek gerçekten zor iş. :53:

Zeynep iyidir..:1:
İremin anlamını iyice arştırın ben pek hoş şeyler duymadım..:40: Keşke yıllar önce duysaydım yeğenimin ismini zorla irem koydurmuştum.. İrem bağlarından dolayı irem ismini sevmiştim ozamanlar, bide İlhan iremden dolayııı:60:
(Kendisini çok severim de.....) :64::64:

bence "Zeynep" gibi eski isimler koymak yerine İrem ,Melis gibi daha kibar isimler koymak daha hoş. İlerde anne bana neden bu ismi koydunuz demez hiç olmazsa :61:

Zeynep isminin anlamını ve maneviyatını bilmiyorsun galiba arkadaşım..? Bi araştırda gel eski isim diyip kenera atma.. Öğrenince memnun olursun...:63:

Canim zaten siz Kerem`i kullaniyormussunuz. Ozaman ismi diger ismine benzese nolur benzemese nolur?
Gerci Melis Irem = Melih Kerem. Acayip cok benziyorlar :P
Ama bende olsam Zeynepi secerdim. Zeynep isminde ayri bir asalet var. Melis ismini fazla begenmiyorum, sagimda melisler, solumda melisler, benim bile genis bir sulalem olmamasina ragmen sulalemde tam 7 tane Melis var!!
Bence Zeynep.

Back
X