Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısa bir süre sonra allah nasip ederse bır kızım olacak ama isim bulamadık farklı isimleride beklıyorum paylaşırsanız sevinırm?
Beril çok nazlı olur haberin olsun:)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Öğretmen olarak yorumum: beriller cok Zeki ve çalışkan olmuyor:) Eylül ler de havalı 'cool' oluyorlar pozitif anlamda:)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
aaaa ilginç bir yorum üzüldüm şimdi ya beriller neden zeki değil:)))) peki sence hangi isimdeki öğrenciler zeki ve akıllı oluyor
doğum tarihi olmadan ancak bu kadar
zeynep:
nasibi makam ve paradan yana çoktur çocuktan yana nasipleri azdır.2den fazla çocuğu olan zeynep azdır.mükemmeliyetçi olurlar bu yüzden baş ağrısı sinuzit ve migrene gebedirler.
Beril :
nasibi erkekden yana çoktur fakat evlilik dediğinde beraber yaşanılması çok zorlu biridir. muhtemelen bi kaç evlilk yapabilir.hastalıktan yana da epey şansızdır. migren,fıtık (bel/boyun),rahim sorunlarına gebedirler.
Eylül :
isyankar olma potansiyeli çok tur.zinadan yana nasibi olup evlilk dışı ilişkilere meyillidirler.pek okuma meraklısı değillerdir.herkese yardım etmek isterler ama yolu doğru olmayabilir.
Aylin :
devamlı şekilde birilerinin dostluğuna işaret ediyor. yalnız yaşamaları çok zordur.eşleriyle pek sağlıklı geçinemiyecektir.sanatsal özellikleri çoktur.küçükken köpek ısırma yüksekten düşme tehlikleri vardır..ay gibi med ve cezirleri çoktur.günleri günlerine uymaz.genelde esmer olurlar. yüreklerinde çocuklara çok ayrı sevgi vardır. yemek seçmezler. banyoya çok düşkün olurlar.
Canim nasil isimler secmisim bende öyle. Cok tehlikeli:-D:-D bu bilgilere nasil ulasiyorsunz isim analizi denen sey mi isim analizine yabancıymda biraz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu bilgilere internetteki siteler arazcılığı ile ulaşmassın. CİFİR ile alakalı bir ilim.
bu isimlerin etkisi doğum tarihi ile değişebilir %50
ben aylin dedim allah sağlıkla kucağında göstersin evladını canım