Seda'nın Nikah Kutuları

sedaemra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
608
0
96
Bursa
davetiyende belli mi canım eğer onu da koyarsan ona göre fikir veririz uyumluluk açısındana.s.

valla ben ilk incilileri çok beğendim ama kır düğünü demişsin ona da kelebekliler çok güzel olur incili seçersen mesela davetiyeni deniz kabuğu tarzında yaptırabilirsin kelebekli seçersen renkli esprili yaz gibi kıpır kıpır davetiyelerden seçebilirsin çok hoş olurhihoyyyt

valla ben ilk incilileri çok beğendim ama kır düğünü demişsin ona da kelebekliler çok güzel olur incili seçersen mesela davetiyeni deniz kabuğu tarzında yaptırabilirsin kelebekli seçersen renkli esprili yaz gibi kıpır kıpır davetiyelerden seçebilirsin çok hoş olurhihoyyyt

aynı şeyleri düşünmüüşüüz teşekkür ederim dfikirler için eve kır nikahı olacak,mor ve pembe süslemeler ile,dediğin gibi pembişler cok hoş olur gibime geliyor benımde..düzeniizmizde bu yapılacak yerimiz..
pembe mor düzeni olacak..
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/13/6114.jpg

mekan çok hoş evet kelebekli model ve harika pembe davetiyelerr mithiş olacak sositososito

önemli değil arkadaşım ben bu konular üzerine 3 senedir tez yazdım nerdeyse :) mesaj sayım 100 olsaydı davetiye örnekleri de yollayabilirdim bi kaç güne kadar olur herhalde forumdan çıkmıyorum çünkü hihoyyyt o zaman yine buradan yollamaya çalışırım... inş. herşey gönlünce içine sine sine olurkaydirigubbakcemile5

5935.jpg

incili olanlar gzl fkt kır düğününe gitmez
böyle pembeli fln olabilir
tek pembe dğlde başka canlı tonlarda da olabilir

bunlar hoşuma gidio normalde de
fiyat o olarak ne kadar

simdiden hayirli olsun canim,mutluluklar dilerim.
Kir dugunu icin kelebeklilier uygun olabilir

Kır düğünü olacaksa bu çok hoş olabilir.

5926.jpg

:lepi: cok tatli bunlar ben bunu tercih ederdim..belki daha canli renk tonlarinda olabilir.. rengarenkopuyorumnanaktan
inicli olanlarda cok zarif fakat nekadar uyar bilemedimfisfisfis
pempeli siyahli/damatlik ve gelinlikle olanlarda zevk meselesi sanirim benim tercihim olmazdi sempatiksalakcinni

Canım bende kalpli gelin damat resmi olanı beğendim, onun fiyatı nasıl?

Bir de onlar ince gözüküyor içindeki şekerin düzeneği nasıl boş mu yoksa

Back
X