Sefaköy veya Halkalı civarında özel hastane tavsiniz varmı ?

anincome

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
63
3
28
İstanbul
Merhabalar... ben 1,5 aylık hamileyim ve düzgün dr.ve hastane arayışındayım. gebelik takibi ve doğum aynı dr ve hastanede olsun istiyorum. tavsileriniz neler acaba ?

ilk doğumumu rumeli hospitalde yaptım canım küçük bi hastane ama yeni doğan yoğun bakımı bile var bebek dostu hastane diye geçiyor. nilgün hanım takip etti beni. gebeliğim riskliydi gayet güzel idare etti. hiç sezeryan lafı geçmedi. yalnız biraz suratsız bir kadın, ama şaşırtıcı şekilde takip ediyor. mesela bir seferinde bi yerimin ağrıdığını söylemiştim cevap vermedi ben de sallamadı beni diye bozulmuştum. 1 ay sonra gittiğimde ağrın devam ediyor mu diye sormuştu şok olmuştum.. muhtemelen suratsızlığının sebebi de kafasının çok yoğun olması..

eğer özel sigortan karşılıyorsa halkalıda acıbadem de açılmıştı.. belki duymamışsındır..

rumeliyi çok araştırdım özellikle şikayet var sitesinde bissürü şikayet var ürktüm acıbademi biliyorum ama orasıda çok pahalı

acıbademe bbaksan onda da sikayet görürsün. sikayetlerin niteliği önemli.. o bölgede başka hastane bilmiyorum malesef.. belki incirli yeni bosna tarafına doğru bi hastane bulabilirsin. isimleri aklıma gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…