• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaf plak

Bir tane plak olsaydı ,geceleri takmakla duzelseydi dişler ne güzel olurdu😎
Birsuru işlem,bir sürü para ,memnuniyet belirsiz ,sonradan bozulma olması belirsiz
tel tedaviside olsa plak tedaviside olsa sonrasında ömür boyu en azından sadece gece yatarken kullanmak zorundasiniz bunu çünkü dişler eski haline dönüyormus

6 8 ay sürecek dediler 2 sene bitti. Estetik kaygım yoktu arkada dişlerm oturmuyordu. Zahmetine değdi mi emin değilim.. 2 sene evvel 35 bin ödedim. Aşırı kolay anlatılan süreç sonrasında diş üzerine minik kancalar takılarak ve lastikle devam etti. En arkadaki demirler dilimi kesti istemedim. Tekrar planlama yaptı plak seti geldi para da almadı. Başlarken böyle bahsetmemişti çünkü.

Estetik olarak kesinlikle harika ama bilmiyorum tekrar olsa sanırım başlamazdım kendi adıma. Kancaları reddettiğim için tam da olmadı.. son iki plak kaldı.
plak tedavisinin faydasını gördünüz mü bende tedaviye baslamak üzereyim süreci biraz anlatır misiniz?

Back