Şefkat Tepe STV

Şefkat Tepe - 85. Bölüm ÖZETİ:
Sungurlar timinin elemanlarından Ali, çocukluğundan bu yana sevdiği Ceylan ile evlenme kararı alır ve düğün törenine Serdar'la Celil'in de gelmesini ister. Ancak Ali'nin terörist abisi Faris'in, bitmeyen bir kini vardır ve bu kini Ceylan'ı dağa kaçırarak ispatlar. Diğer yandan askerleri taşıyan minibüsçünün ihanetiyle 10’a yakın askeri rehin alan Naza, örgüt içi yargılanmaktan kurtulur. Naza'nın adamları, Ceylan'ı kurtarmaya giden Celil'i de rehin alır. Başta Serdar olmak üzere timin tüm üyelerini ele geçirmeyi amaçlayan örgüt başarılı olabilecek mi?

Heyecanlı bölüm bu akşma ekranda

87. bölüm özeti
Naza hem hapishaneden kaçmayı başarır hem de Celil için hazırladığı acı plana göre Zeynep’in dağa kaçırılması emrini verir. Naza dağdaki teröristleri motive etmek için kullanılan kızlarla birlikte Zeynep’i de harcamayı planlar.

Diğer yandan timi çok daha zor günler bekler. Kendilerine Ölümsüzler Taburu ismini veren bir grubun yaptığı eylemler timin elini kolunu bağlar. Taburun başındaki Pier, hiçbir şekilde acıması olmayan, tehlikeli biridir ve Serdar’a açık bir şekilde meydan okuyarak, onu, kozlarını paylaşmak üzere dağlara çağırır.
Bu akşam 19:50'de

88.bölüm özeti ;
Terör örgütünün kandırarak dağa çıkardığı küçük çocuklar, duygularından arındırılmak için babalarını öldürmek zorunda bırakılıyor. Daha önce gün yüzüne çıkarılmayan, yaşları 5 ve 10 arasında değişen çocukların geçirildiği acımasız eğitimler ve babalarını öldüren çocukların yaşadığı psikolojik savaş gözler önüne seriliyor.

Diğer yandan Sungurlar timine Ölümsüzler Taburu’nu bitirme görevi veriliyor. Ancak çok iyi eğitim almış bu tabur, Sungurlar timi için farklı planlar hazırlar. Dicle isimli örgüt sempatizanı kız ise ailesinin katledilmesinin intikamını almak için Sungurlar timinin hayatını tehlikeye atar.

Son bölümde doktorun repligi ne güzeldi " yav keske sahin burda olsa bi helikopter indirme duasi okur indirirdi helikopteri .."

Son bölümde doktorun repligi ne güzeldi " yav keske sahin burda olsa bi helikopter indirme duasi okur indirirdi helikopteri .."

Evek kesinlikle doktor zaten benim gözümde bambaşka oyuncu diziye renk katıyor

91. bölüm Özeti
Pilot Kadir'i öldürmekle suçlanan Celil, generali, Nazlı tarafından kendisine tuzak kurulduğuna inandıramaz. Kelepçelenip hapse konan Celil, masumiyetini ispatlamak zorundadır. Nazlı ise timle birlikte generali ortadan kaldırmak için Celil'in başına gelen olayı kullanır. Şahin'in yüzünü tanınmaz hale getirdiği Naza ise intikam yemini eder ve bu kez tehlikeli bir plan yapar. Diğer yandan Nazlı, Celil'in karısı Zeynep'i kandırarak Şahin'i pusuya çeker.

Şefkat Tepe, heyecan dolu yeni bölümüyle 29 Aralık Cumartesi, saat 19.50’de Samanyolu’nda.

ŞEFKAT TEPE 92 İNCİ BÖLÜM ÖZETİ:
Serdar Komutan Naza Uyurken Ona Saldırmayı Planlıyor Ama Naza uyanıyor bu saldırının farkına varıyor Tim Üyeleri Yakalanıyor ve Naza Onları Kurşuna Dizdiriyor Zeynep Naza’yı esir alır Ama Zeynep Nazayı vuramadan yakalanır. Serdar komutanın Planları Nedir? Baskına Gelen Diğer Tüm üyeleri terörist grubu Püskürtür. ŞEFKAT TEPE 92 İNCİ YENİ BÖLÜMÜYLE CUMARTESİ SAAT 19:50 DE samanyolu tv de.

Şefkat Tepe 94. Bölüm - Özet

İran'ın başlatmaya çalıştığı olası bir Suriye-Türkiye savaşı son anda engellenirken Sungurlar, örgütün elinden kurtulmayı başararak yurda gelir.

Naza tarafından kandırılan Albay Fikret, Zeynep ve Zelal'in kaçırılmasına öncülük eder. Sungurlar timi ise, bir yandan Zeynep ve Zelal'i ararken, diğer yandan bir kan davasının patlak verdiği Fis köyüne gelir. Tim bu köyde, örgütün hain planlarından habersiz kan davası olan iki aileye ara buluculuk yapmayı umut eder.

Şefkat tepe 95. bölüm özeti
iki aileyi birbirine kırdıran Naza, timin geldiğini görünce olay yerinden kaçar. Serdar komutan bir şekilde Naza’nın eline düşer. Naza ile Serdar komutan karşı karşıya geldiği bu süreçte herkesi şaşırtan bir gelişme olur. Naza, peşine düşen Serdar'ı öldürebilme fırsatı kazansa da yapamaz. İlk kez zayıf bir yönüyle tanışan Naza kendine anlam veremez.

Diğer yandan Naza, hala örgütün elinde olan Zeynep ve Zelal’e karşılık oğlunu ister. Tim elemanları Naza'nın sözünde durmayacağını düşünür fakat Serdar'ın buna boyun eğmekten başka çaresi yoktur. Zeynep'le Zelal'i almak için yola çıkan Sungurlar, örgütün provokasyon yapmak için üç gün boyunca beklettiği bir terörist cenazesine müdahale eder. Örgüte destek veren dış bağlantılı ajanların tehdidiyle bu kez, hedefe barış yanlısı bir halk ozanı alınır. Zeynep'i yem olarak kullanmayı düşünen Naza’nın kampta alıkonan Zelal için farklı planları vardır . .ŞEFKAT TEPE DİZİSİ 95 İNCİ YENİ BÖLÜMÜYLE 26.01.2013 CUMARTESİ SAAT 19:50 DE samanyolu tv de

ŞEFKAT TEPE DİZİSİNİN 97 İNCİ BÖLÜM ÖZETİ:

Örgüt son dönemde polisleri hedef olarak belirler ve Zinarin isimli bir kadına, zorla 155 Polis hattını aratarak “kocam beni öldürüyor, yardım edin” ihbarı yaptırır. Böylece örgüt, gelen polisleri pusuya düşürür. Son pusuda Zinarin, polis kardeşinin de şehit olduğunu öğrenince, pişman olur ve kendini ihbar eder. Bunu öğrenen Naza ve Hamit, gelen tim için mayınlı tuzak hazırlar. Şahin’in düğünden kaçmasına öfkelenen Aslı ise Serdar’ın emrine uymaz ve ekipte zayiata neden olur. Diğer yandan Şahin’in açıklamalarını dinlemek istemeyen Aslı, Serdar tarafından açığa alınır ve hakkında soruşturma açılır.

98.bölüm özeti
Açığa alınan Aslı, arkadaşını ziyaret etmek için bir köye gider. Köyde zerdüştlük propagandası yapmak isteyen örgüt yandaşları, Çiğdem öğretmenden bekledikleri desteği göremeyince onu, halkın gözünde değersizleştirerek etkisiz hale getirmeye çalışır. Yapılanlara şahit olan ve bu durum karşısında çaresiz kalan Aslı, Sungurlar’ı köye çağırır. Öte yandan Naza ise, dağdan kaçan gençlerin peşine düşünce köyde timle karşılaşır. Ancak Naza’nın yine çok farklı planları vardır.

Bu sene denk geldikce izliyorum.Dun fragmanini gordum sahin ucurumdan dusuyordu olcek mi yoksa cunku bayagi yuksekti asli neden gorevden alindi.Dizideki en sevdigim karakter doktor

Bu sene denk geldikce izliyorum.Dun fragmanini gordum sahin ucurumdan dusuyordu olcek mi yoksa cunku bayagi yuksekti asli neden gorevden alindi.Dizideki en sevdigim karakter doktor

Doktor zaten bir numara
Şahin ölmez sanmıyorum ya o da başrol gibi bir şey bir de izleyiciler tarafından çok seviliyor çıkacağını sanmam ama belli de olmaz.Aslı da Serdar komutanın emrini dinlemedi iki tane polisin şehit olmasına sebep oldu.O yüzden açığa alındı.

99. bölüm özeti
Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz 99. bölümünde;
Sungurlar'ın başı, Solin isimli bir gazeteci ile belaya girer. Solin, Sungurlar aleyhinde haber yaparak karalama kampanyası başlatır. Serdar'ı arayan general, iddialar büyüdüğü takdirde, Sungurlar’a yargı yolunun açılacağını ve hapse gireceklerini söyler.
Diğer yandan bir otobüs dolusu masum çocuğu kaçıran örgüt üyeleri, çocuklara takas olarak Serdar'la Celil'i ister. Bu durum karşısında çaresiz kalan iki arkadaş teslim olur. Cemal'den, Serdar Komutan ve Celil’i infaz etme emrini alan Naza, gözünü kırpmadan kurşunları Celil'in üzerine yağdırır. Şimdi infaz sırası Serdar'dadır.

Şefkat tepe 102. Bölüm Özeti:

Tim çıkmaza giriyor!

-Sungurlar timi, barış sürecini baltalamaya kararlı olan vatan hainlerine karşı savaşmaya başlar. Barış sürecini baltalamak isteyen ajanlar ise halkın arasına onlardan biri gibi karışarak, Sungurlar aleyhine propaganda yapar ve ordunun silahlarıyla saldırılar düzenler.

Bu kez tim için, hainleri halkın arasından ayırt etmek bir hayli zor olacaktır. Çünkü ajanlar dost gibi görünerek karargaha kadar girmeyi başarır !

Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz 103. bölümünde;

Barış süreci devam ederken örgüt, planlarını gizlice yürütmeye ve süreci baltalamaya çalışır.
İlçedeki ajanları tek tek toplayan Sungurlar, en yakınlarındaki Necla öğretmeni fark edemez.
Tim'e ardı ardına darbeler vuran Necla, en sonunda hastaneye giden Zeynep'in kaçırılmasını
sağlar. Diğer yanda başına Naza tarafından silah tutulan Zeynep örgüt deklarasyonunu okumak
zorunda bırakılır. Artık General’den üç saat içinde halktan özür dileyerek, timi dağıtması
ve istifa vermesi beklenmektedir. General bunları yapmazsa Zeynep'le bebeği ölecektir.
Sungurlar'ın ise tüm girişimleri başarısız kalır, çünkü Necla Tim’den hep bir adım öndedir.
Yarın akşam samanyolu tv'de 20:00'da

Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz 104. bölümünde;

Mahmut, Necla’ya verdiği söze sadık kalır ve onun kaçmasına yardım eder. Tim, Mahmut ve Leyla’nın peşine düşerken, Ejin de Necla’yı öldürmek üzere karakola sızar. Halk televizyonda görüp tanıdığı Necla’ya linç girişiminde bulunur. Necla’yı halkın elinden kurtaran Mahmut ise, yine onun tarafından diskalifiye edilir. Diğer yanda Mahmut’u elinden kaçıran Doktor, timden atılma korkusu yaşar.

ŞEFKAT TEPE 105.BÖLÜMDE
Sungurlar bu kez, kendi içlerinden birinin ihanetiyle sarsılır. Naza'yı yakalanmaktan
kurtaran ve ordunun sancağını çalan İsmail astsubay timi zor duruma düşürür. Celil ise
aldığı kurşun darbesiyle yıkılır. Diğer yandan düğünde gelinliğiyle Şahin'i beklerken onun
trafik kazasında öldüğünü öğrenen Aslı, bunalıma girer ve ölebilmek için örgüte teslim olur.

ay geçen denk geldi. bizim unutma beni'nin gıcık meltemi burada komutan olmuş:))

kızın paçalarından terör akıyordu zaten. yerinde bir karar:)

ay geçen denk geldi. bizim unutma beni'nin gıcık meltemi burada komutan olmuş:))

kızın paçalarından terör akıyordu zaten. yerinde bir karar:)

Evet eskiden Unutma Beni dizisinde yer alıyordu şimdiki Şefkat Tepe dizisindei Dila.Terörist rolünde hatta komutan olarak yer alıyor dizide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…