Şefkat Tepe STV

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
samanyolu tv nin yine kaliteli dizilerinden birisi arkadaşlar yeni bir dizimiz sayılır ben beğenerek takip ediyorum sizlere de tavsiye ediyorum cuma günleri 19:45 de samanyolu tv'de ekrana geliyor dizi.konusu
Melek, içinde sayısız şehitlerin olduğu bir sülaleye mensup biridir. Daha çocuk yaşındayken polis olan babası da şehit olduktan sonra hayatında birşeyler değişir. Artık gündelik hayatına birebir gerçekleşen rüyaları yön vermeye başlar.

Yıllar geçer. Melek evlenir. Çocuk sahibi olur. Kader tekrar tecelli eder ve eşi de şehit olur. Eşinin şehit olma sürecinde artık rüyaları daha farklı bir hal alı...r. Çünkü her rüyasında artık babasını ve onun yanında birer şehidi görmeye başlar. Rüyasında gördüğü bu şehitlerin ondan yapmasını istediği bazı şeyler vardır.

Bundan böyle Melek’in hayatı rüyaları ve yardım ettiği şehitlerin istekleri arasında örgülenir. Ancak bu durum kendi psikolojisini ve ailesini etkilediği gibi özel hayatını da etkiler. Çünkü Melek’in bu durumu sıradışı yeteneklerin avcılığını yapan bazı karanlık çevrelerin de dikkatini çekmiştir!
şiddetle izlemenizi tavsiye edebilirim grçekten güzel bir dizi
izleyen var mı acaba ya da ? .)

Son düzenleme:
dizinin adı farklı boyutlardı sanırım
şefkat tepe cumartesi akşamı yayınlanıyor
1-2 defa izledim dediğiniz filmi,farklı bir konusu var

yanlış paylaşım yapmışım özür diliyorum okumak isteyen olursa ŞEFKAT TEPE dizisinin özetini aşağıda paylaştım

Dizi 1997 yılında Güneydoğu'da geçmektedir.Terörolaylarının tavan yaptığı bu yılda yurdun dörtbir yanındaki ailelere hergün acı haberler ulaşmaktadır. Bölgede askerlik yapan gencecik çocuklar teröristlerle mücadele ederken aileleri de evlerinde binbir acı ve özlemle haberleri takip etmektedirler. Gözyaşı hergün farklı bir evden ama aynı gerekçeyle akmaktadır.

Ancak bölge için göz ardı edilen bir ...gerçek daha vardır. Anılan bölgede askerler evet şehit olurken aynı zamanda bölge halkı da bundan ciddi zararlar görmektedir. Terör onları da vurmakta ve birçok aile paramparça olmaktadır. Evler yakılmakta, insanlar terör yada devlet yanlısı diye sınıflandırılmakta ve devlet yanlısı olanlar teröristler tarafından aileleriyle birlikte öldürülmekte, küçük çocukları zorla dağa çıkarılmaktadır.

Hikayemizin temelini de bu oluşturmaktadır. Bölgede yaşayan bir çocuk kazandığı Kara Harp Okulu'na giderken geride kalan ailesi teröristler tarafından vahşice katledilir. Geride sadece kahramanımızın küçük kardeşi kalır. Yalnız bu küçük kız da teröristler tarafından kaçırılır. Hatta bu kıza ailesinin askerler tarafından öldürüldüğü yalanı söylenir ve buna inandırılır. Kız büyürken abisi de okulu bitirmek üzeredir. Abisinin hayatta ondan başka kimsesi kalmamıştır. Dolayısıyla okuldan mezun olunca tek amacı vardır kahramanımızın. Yıllar önce kaçırılan kardeşini bulmak.
mükemmel dizi ben beğenerek takip ediyorum her cumartesileri samnyolu tv'de 19:45 de izlemek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim melekler

dizinin adı farklı boyutlardı sanırım şefkat tepe cumartesi akşamı yayınlanıyor 1-2 defa izledim dediğiniz filmi,farklı bir konusu var
evet adı farklı boyuttu ben yanlış yazı adı altında paylaşım yapmışım özür dilerim buraya şefkat tepe özetini yazacaktım tam aksine farklı boyutu yazmışım farklı boyut dizisi özetini özetle yazmıştım zaten diğer bölüme yanlışlık yani özür dilerim :) evet ayrıca güzel dizi :)

Şefkat tepe dizisi yeni sezon 15 eylül cumartesi 20:00 da tüm izleyici kitlesine duyurulur..

yeni sezondan yeni kareler...

$418669_388542407880405_1399777984_n.webp $538682_389412907793355_359190255_n.webp $540133_390004941067485_1914926647_n.webp

timdeki askerlerin yeni halleri ve yeni oyuncular...
$576913_390615654339747_1873482166_n.webp $296781_390618134339499_1639834741_n.webp $316780_390615667673079_437221487_n.webp

bu diziyi hic izlemedim ama yinede cok seviyorum
kayinvalidemin en sevdigi dizi
ve ismini söyleyemediginden "$evket tepe" diyor gülesim geliyor :1:

bu diziyi hic izlemedim ama yinede cok seviyorum
kayinvalidemin en sevdigi dizi
ve ismini söyleyemediginden "$evket tepe" diyor gülesim geliyor :1:

ben severek izliyorum tavsiye ederim :34:
beni de güldürdü kayınvalidenin o şekilde söylemesi çok şeker :)

ŞEFKAT TEPE YENİ SEZONA BOMBA GİBİ GELİYOR!

Şefkat Tepe sevenlerini bu sezon, yine soluk soluğa
izleyecekleri bir hikaye bekliyor. İyiler ve kötüler
arenasında kimin kazanacağını ise zaman gösterecek.

Geçen sezonlarda örgütün içinde olmasına rağmen gerek yaptığı yardımlar,
gerekse sevimliliği nedeniyle kendisine bir türlü kızmayı başaramadığımız
doktor ise bu sezon yine hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor.

Bu güçlü kadronun bir diğer ismi ise geçen sezon kendisini
pek de ortalarda göremediğimiz birisi. Dizinin takipçileri
Serdar'a derin bir gönül bağı ile bağlı olan civanmert yiğidin
kim olduğunu tahmin etmekte güçlük çekmeyecekler gibi.

Bu mücadeledeki kaderi hainlerin arasında bulunup Celil'e bilgi
vermek olan zavallı Aslı'nın ise görevi pek de değişmişe benzemiyor.
Her ne kadar hayat şartlarının kadınsılıktan uzak ve güçlü kıldığı kızcağız,
içindeki kadını keşfettiğinde ve ona duyguları yön vermeye başladığında
mesleğinde ölümcül hatalar yapar mı bunu zaman gösterecek.

Şefkat Tepe yeni sezonda çok farklı bir hikayeyle ekrana gelecek.
Dizinin 3. sezondaki ekran yolculuğu 15 Eylül Cumartesi akşamı Samanyolu'nda başlayacak.

77. Bölüm Özeti;

Örgüt hain planlar peşinde...

Aşktan gözü bir şey görmez olan Aslı, kendisini sevdiğini düşündüğü Seyit’in planlarına alet olur. Seyit ise Naza’dan, Aslı’yı kullanarak Celil, Serdar ve Şahin’i öldürmek ve ilçedeki hain planı harekete geçirmek için emir alır. Celil ise iyilik yapmak isterken istemeden yeni bir düşman edinir.

Doktor ise yıllar öncesinden gelen hiç beklemediği biriyle karşılaşır ve hayatındaki her şey değişir.

Bizde ailecek takip ediyoruz bu diziyi...bazen cok abartiyorlar...sinir oluyorum...birde senaristin bizi yaniltmalari yokmu ... gösterilen bir olay aslinda rüyada görülmüs oluyor ...bizde ilk basta gercek yasandi zannediyoruz

Bizde ailecek takip ediyoruz bu diziyi...bazen cok abartiyorlar...sinir oluyorum...birde senaristin bizi yaniltmalari yokmu ... gösterilen bir olay aslinda rüyada görülmüs oluyor ...bizde ilk basta gercek yasandi zannediyoruz

biz de ailecek izliyoruz.Çok seviyorum.Şahin'e bayılıyorum büyük hayranıyım :16:
evet senaristlerin bazı yaptıkları çileden çıkartabiliyor.Heyecanlı dizi baya bir.

ŞEFKAT TEPE 79 BÖLÜM ÖZETİ:
Tim, gençleri uyuşturucuya alıştırarak dağa çıkaran bir ağanın çirkin oyunlarını bozmak için görev alır. Sesi hala yerine gelmeyen Aslı göreve bu kez de alınmayınca üzülür. Ancak timin içine sızan köstebek onların yerini öğrenip Naza'ya söylemekle görevlendirilir. Celil ise vicdan azabından kurtulmak için kendini ateşe atmaktan çekinmez

Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz heyecan dolu 83. bölümünde;
Sungurlar timi bu kez, örgütün kameramanını alıp pişmanlık yasasından faydalanmasını sağlamaya çalışır. Ancak kameramanın hamile eşi örgütün elindedir ve kameraman eşini almadan gitmeyi reddeder. Operasyona katılan Şahin ise, Naza tarafından Zerdüşt ayininde kurban edilmek üzere yakalanır. Öte yandan merkezde esnaf görünümlü uzman bombacılara hedefleri dağıtılır. İlk hedef Sungurlar'ın karargahıdır ve teröristlerden biri bir şekilde içeri sızmayı başarır. Şimdi bütün tim ve ailelerin hayatları tehlikededir.

$545466_539178566108627_1548641420_n.webp
Dizimizin komik ikilisi çifti diziye renk katıyorlar resmen :1:

Geçtiğimiz hafta en heyecanlı yerinde kaldı dizimiz.
Heyecan kaldığı yerden bu hafta devam ediyor.Naza bombayı patlatamıyor. Yaşlı bir kadın kıyafeti ile okula giriyor Aksiyon Dolu Sahneler Var Yarın 10.Kasım Diziniin Yeni ßölümü Ekranlarda olacak. Şefkat tepe severleri yarın ekran başına :34:

Back
X