Şefkat Tepe STV

110.bölüm özeti.
Sungurlar, Dila ile birlikte KİT adına çalışan Şahin'in varlığından haberdar olur. Ancak Şahin, eski Şahin değildir. Tim’in tüm zayıf noktalarını bilen Şahin, onlardan hep bir adım öndedir.

Aslı ise aylarca uğruna gözyaşı döktüğü Şahin'le ilgili diğer gerçekleri de öğrenince duyduklarına inanamaz. Aslı’nın artık tek amacı Şahin'i öldürmektedir. Fakat ava giderken avlanan Aslı, Şahin tarafından esir alınır. Şahin, esir aldığı Aslı’yı öldürecek mi?

şok oldum:53: şahin ölmemiş alçak:47:

Evet bugün dizide şok üstüne şok yaşadık resmen.Şahin ölmemiş,evli ve çocuğu var,timle artık düşmanlar,Serdar Naza'yı kurtardı.Tüm şok olacağımız olaylar bir bölüme toplanmış resmen:53:

Şahinin alçak oldugunu düşünmüyorum,şahin sungurlara ihanet etmez büyük ihtimal gizli bir görevdedir,şahinin evlenmesi,çocugunun olması hepsi görevin bir parçası olabilir bunuda sadece başlarındaki genarelleri bilir,asıl önemli olan şahin karşı tarafın güvenini nasıl kazandı.

yeliz_nur
Şahinin alçak oldugunu düşünmüyorum,şahin sungurlara ihanet etmez büyük ihtimal gizli bir görevdedir,şahinin evlenmesi,çocugunun olması hepsi görevin bir parçası olabilir bunuda sadece başlarındaki genarelleri bilir,asıl önemli olan şahin karşı tarafın güvenini nasıl kazandı.
bende senin gibi düşünüyorum izleyip göricez artık:18:

Ben de inanamıyorum ya Şahin'in hain olabileceğine Serdar'ın felan haberi yok büyük ihtimalle generalin haberi oalbilir dediğiniz gibi.Bir an önce ortaya çıksın bu durum ama ya.Evlilik olayına şaşırdım yani görevdeyse evlilik nasıl bir parçası çözemedim.İzleyip göreceğiz o halde.

Şefkat Tepe 110. bölümü reytinglerde 2. sırada yer almıştır :34:

Şefkat Tepe ' nin 111.Bölümünde ;

Aslının Rüyası Korkutuyor ...
Bir Grup Terörist Teslim Olurken Naza Sungurlara Roket Atarla Saldırır . Bir Yandan Aslı Mayına Basar Şahin Mayın Diye Bağırsada Geç Kalır . Serdar Yüzbaşı Mayını İmha Eder . Eski Şahin Geri Mi Döndü ?

Şefkat Tepe Heyecan Dolu Yeni Bölümüyle Yarın Akşam Samanyolu TV Ekranlarında..

Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz 111. bölümünde;

Şahin’in ihanetini hazmedemeyen Aslı bir takım ilaçlar kullanmaya başlar. Aslı’nın bu durumu ise Doktor ve Celil’i endişelendirir. Aslı’ya destek olmak için uğraşan Celil, bu yakınlığının başına bela açacağından habersizdir.

Şahin ise Konsolos’un, Naza’ya teslim aldırdığı bir çantanın peşine düşer. Şahin, çantayı ele geçirdiğinde şok olurken, Sungurlar da Şahin’in peşindedir. Fakat Tim’in içinde büyüyen Şahin, oldukça zeki hamleler yapar.

Şefkat Tepe 11. bölümü ile reytinglerde 2. olmuştur :34:

Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz 112. bölümünde;

Sungurlar ile Şahin ve Dila arasında amansız bir kovalamaca başlar. Diğer yandan Şahin'in karısı Havin, Aslı'yı tehdit ederek kocasından uzak durmasını tembihler. Ancak gözü dönen Aslı, Şahin'in canını yakmak için her şeyi yapmaya kararlıdır. KİT'e karşı Serdar'dan yardım isteyen Naza, teslim olur fakat KİT'in hain planını anlatmak için sicilinin temizlenmesini şart koşar. Naza'nın konuşmasını engellemek isteyen Şahin ise, Nazan’ın oğlu Volkan'ı kaçırarak tehdit eder.

$efkat tepe konyada çekiliyormu$

patlatma için kullanmaya ev kiralami$lar, patlaticinin dozunu ayarlayamami$lar adamin evi havaya uçmu$ resmen :s

$efkat tepe konyada çekiliyormu$

patlatma için kullanmaya ev kiralami$lar, patlaticinin dozunu ayarlayamami$lar adamin evi havaya uçmu$ resmen :s

Evet dizimiz Konya'da çekiliyor.Patlama da malesef ki ayarlanamayınca evin hasar görmesine sebep olmuş.Okumuştum bu haberi de.Dizi ekibine de köy halkına da geçmiş olsun kötü bir durum sonuçta.

Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz 113. bölümünde;

KİT’in başına geçmek isteyen Şahin, yaptığı entrikalarla kendisine rakip olabilecek herkesi öldürtür. Sungurlar ise yaptıkları operasyonla Naza’nın oğlu Volkan’ı kurtarsa da, Aslı’yı rehin alan örgütün takas teklifine boyun eğmek zorunda kalır. Diğer yanda Savama’nın kadın ajanları, hükümetin kilit noktalarında görev yapan bürokratlara şantaj yaparak onları amaçları doğrultusunda kullanır. Savcılıktan kaçan Naza’yı ise bir sürpriz beklemektedir; Naza bundan sonra Şahin’le çalışacaktır.

Şefkat Tepe’nin nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz 117. sezon finali bölümünde;

GENERAL ŞEHİT OLUYOR,KONSOLOS'UN ÖLÜMÜ SUNGURLAR TİMİNİ ZOR DURUMDA BIRAKIYOR!

Konsolos, Şahin’in örgüt içindeki konumunu sorgularken Naza’ya da onu takip etmesini söyler. Diğer yandan General, kendisini ziyaret eden birinin hemen ardından şehit edilince ortalık yine karışır.

Sungurlar Timi cinayetle suçlanıyor;
Türk-Kürt çatışmasını önlemek için bir köye giden Sungurlar ise oyuna getirilerek yargıya sevk edilirler. Üstelik Konsolos’un ölümü de üstlerine kalır.

14 Eylül Cumartesi günü Şefkat Tepe yeni sezon bölümü başlıyor.

Dizinin yeni bölümü bir hafta gecikmeli olarak başlayacaktır yani yeni sezon 21 Eylül 19:50'de

eyecanın bir an bile eksik olmayacağı Şefkat Tepe’in 118. bölümünde;
Ayağı kaydırılan Serdar, görevinden atılır ve açtığı spor salonunda Aslı’yla birlikte gençlere dövüş sanatlarını öğretir. Doktor ise işlettiği pideci dükkanında günlerini geçirirken, Celil ise olanların ardından kendisini toparlayamaz ve kayıplara karışır.
Örgütün elinde infaz edilmeyi bekleyen Şahin, Aslı’ya gerçekleri anlatamamanın ızdırabını yaşamaktadır. Aslı ise Şahin’i unutmak için düzenli olarak psikoterapi desteği alır. Diğer yandan Serdar, Leyla'nın hayaliyle yaşarken karşısına çıkan gizemli kişinin tüm hayatını değiştireceğinden habersizdir.
Yeni sezon bölümü bu akşam ekranlarda olacak.

Efsane dönüyor.Kordon Celil bu Cumartesi diziye tekrar dönüyor.Bu bölüm tam anlamıyla Şahin ve KOrdon rüzgarı esecek.
- Suriye sınırında neler oluyor?
-İ çimize kadar sızan, hatta Başbakanlığa dinleme cihazı yerleştirme cüreti bile gösteren Sawama ajanlarıyla mücadele ne durumda?
- Rojava' da neler oluyor?
- Bölgede ağabey rolü üstlenmiş olan Türkiye' yi kimler pasifize etmek istiyor?
- İran, bütün bu kirli oyunun neresinde?
- Türkiye'nin olmadığı ve İran'ın önderliğinde bir Ortadoğu isteyen "Büyük Biraderler" kim?
- Kordonun havaya uçuracağı binadan kimler var?
Kordon, işkencelerin hesabını kimden soracak?
Zeynep ölecek mi?
121.Bölüm bol heyecanı ile Cumartesi akşamı.

124.Bölüm Özet:
Serdar Komutan Ölüm Kalım Savaşı Veriyor
Heyecanın bir an bile eksik olmayacağı Şefkat Tepe’nin 124. bölümünde;
Herkes her yerde Serdar’ı ararken onu ölümden Havin kurtarır. Ancak bu iyiliği Havin’e çok pahalıya patlar ve genç kız örgütün büyük oyununa alet edilir. Diğer yandan Celil oğlunu bulmak için iz sürer. Aslı ve Şahin arasında yaşanan gerginlik ise Aslı’nın mayına basmasıyla farklı bir boyut kazanır

Back
X