şeh-i Muhabbete Hoşgeldiniz...

ayy kızlarrr valla ben de catlıycam ama allah bı turlu ızın vermedı ogrenmeme.dün aksam eve gıttım mısafır geldı.bende sımdı sakın olmaya calısıyorum ya neyse dedım.evdekı tastlerı cope atmıstım ıncelemedım o yuzden halada adet olmadım.gün içinde izin almam mümkün değil o işi bozuyo zaten. bıraz once e-gebelık dıye bı sıte var orda okudum evdekı testlerın guvenılırlıgı cok dusukmus ve dıyolı kesın sonuc ıcın 7-10 gun gecmesı gerekır dıyo ben daha 3 gun olmusken negatıf cıkmıstı.bugun ne edıp edıp kan verıcem söz kızlar.

bubuş valla sopalıksın ya. şimdi yanında olsam kulağından tutar götürürdüm. patronun itiraz ederse de oklavamı gösterirdim. hayırlısı olsun bitanem. belki bebişimiz biraz nazlıdır:)))

sorma atatanem ya. hergün bi merakla siteye giriyom değişen bişey yok. heralde karnında tekmeleri hissedinceye kadar öğrenemeyeceğiz:)))

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ....................bir cirpida eve geldimki bubus test yapmistirrr diye ama nafile kac gunden beri nasil ewe gwldigimi bi gorseniz sanki ben hamis olcakmisim gibi heveslendimmm .:Saruboceq: ata tanem manyakki tam manyakkk bu kizzzklava: ayyyy dayanamicam ver kiz su tell nonu ozel mesaj yerine gonder :mymeka: offf yaaa yine beklicez yineeeee hayirlisi ew islwerine devam edim bareeeeeekaydirigubbakcemile2

ama varya soyle bi mujize olsa hepimiz ankaraya gitsekkk bubusun kollarindan tutum tuvalete sokkk sak i guzelde hirsimizi alsakkk hic bir gebelik haberin bu kadar beklememistik vallahi ben catlicamm bubus tel. nonu verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hehee hee vala doğru atatanem. BURCU duy bak neler diyoz senin için duyda utanıp TESTTTT YAPTIIIR ARTIIII:)))

Ravzanur canım hoşgeldinnn. ay sorma valla hergün bi hevesle bakıyom yok ortada... YArın hevesle bakmıcam belki yazmış olur sonucu:)))

ewe misafir gwelince yapilmiyomu bu test 10 saaat surmuyoyaa bahene hazir tabiii

kiz inanmazsin gece sirf neti burcu icin actimmm kocamdan gizli zavalli kaocacim yatakta beni bekliyoduuu:jeyyar: eger net yuzunden yatakta beklettigimi bilseydi kizardi da yaniiii burcuya herseyi dedik vallahi catlak manyak gittukkk.eeeee n yapalimşakkıdısositososito

KIZLARRRR YAAA NIYE BU KADAR USTUME GELIYOSUNUZ YAAA.BI TURLU DENK GELMEDI İŞTE ASIL BENI BU KADAR YAVASLATAN NEGATIF CIKACAK KORKUSU NE KADAR ENDISELIYIM BI BILSENIZ. GÖZÜMDE ARPACIKMI IT DIRSEGIMI NEYSE ISTE ONDAN CIKTI DUN ONLA UGRASTIM SIMDI IYI GECIYO ALLAHTAN HIC ONLARI DEMIYOSUNUZ ....
BENDE COK MERAK EDIYORUM AMA YINE NEGATIF OLURSA AL BASINA BI DERT DAHA NIYE GECIKTI DIYE BU SEFERDE BI YIGIN KONTROL.ZATEN DOKTORA GITMEYI KAFAYA KOYMUSTUM BU AY İÇİN.EŞİMDE BENDE.OFFF KIZLAR COK KAFAM KARISIK..
AYRICA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM AYRICA SIZLERI COK SEVIYORUM.DUA EDIN NE OLUR..:1hug:

ben daha bisey yazmiyomm taki bubus test yapam#na kadar bize bozuuk plak gibi cene caldircagina git yapsana kizzzzzzz. burcucum bakkk vallahi n olduysa sabrimmmiz kalmadi bu seni onemdsedigimizden gelirrr . oyuzden bilmiyom artikk yasakkelime

canım kıyamam ben sana.. ne istiyorsak senin için istiyoruz. uzun zamandır aramızda ilkkez birinin hamiş olma ihtimali çıktı heyecanlandık işte anlasana. seni anlıyorum negatif çıkarsa çok üzüleceksin. aslında biraz ısrarımda ondan. eğer bişey yoksa beynin rahatlar belkide bu stresten dolayı beynin adeti geri itiyor canım benim.
sen ne zamna istersen o zaman yaptır. biz burda seni bekliyor olacağız. pozitif olursa seninle mutlu olmak için negatif çıkarsa sana sarılmak için.:1hug:

evet tatlım ben encok stresinden kurtulman için test yapman taraftarıyım tabi bu snein kendi secimin ben kendi gecikmelerimde de böyle düşündüm atatanemede böyle dmeiştim sanada böyle diyorum bu arada ben bebişimi iş yerinde yaptığım testle öğrenmiştim bunuda dip not olarak geceyim bilmem anlatabildim mi ondan önce yaptığım testler negatifdi daha doğruısu ışığa tutunca görünen gölge vardı ama ne ben ne kocam bunun hamilelik olacağını düşünmedik ben düşündümde insan inanamıyo işte

kızlar bizim burda bomba patladı haberlerde gördünüzmü bizim eve 15 dk mesafede sabahın köründe oldu yataktan bomba sesiyle sıçradım kara kara dumanlar gördük eşimle çok korktum allah korudu eşimi yarım saat erken gitse işyerine tam bombanın oraya denk gelicekti ay düşünmek bile istemiyorum delirirdim herhalde.çok korkuyorum hala habire eşimi arıyorums esini duyup rahatlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…