- Konu Sahibi ata_tanem24
-
ewe misafir gwelince yapilmiyomu bu test 10 saaat surmuyoyaa bahene hazir tabiiiayy kızlarrr valla ben de catlıycam ama allah bı turlu ızın vermedı ogrenmeme.dün aksam eve gıttım mısafır geldı.bende sımdı sakın olmaya calısıyorum ya neyse dedım.evdekı tastlerı cope atmıstım ıncelemedım o yuzden halada adet olmadım.gün içinde izin almam mümkün değil o işi bozuyo zaten. bıraz once e-gebelık dıye bı sıte var orda okudum evdekı testlerın guvenılırlıgı cok dusukmus ve dıyolı kesın sonuc ıcın 7-10 gun gecmesı gerekır dıyo ben daha 3 gun olmusken negatıf cıkmıstı.bugun ne edıp edıp kan verıcem söz kızlar.
kiz inanmazsin gece sirf neti burcu icin actimmm kocamdan gizli zavalli kaocacim yatakta beni bekliyoduuu:jeyyar: eger net yuzunden yatakta beklettigimi bilseydi kizardi da yaniiii burcuya herseyi dedik vallahi catlak manyak gittukkk.eeeee n yapalimşakkıdısositosositohehee hee vala doğru atatanem. BURCU duy bak neler diyoz senin için duyda utanıp TESTTTT YAPTIIIR ARTIIII:)))
Ravzanur canım hoşgeldinnn. ay sorma valla hergün bi hevesle bakıyom yok ortada... YArın hevesle bakmıcam belki yazmış olur sonucu:)))
ayyyy wavyim cok mu sicak burasi 16 derece gel buraya serilersin vallahi... kaydirigubbakcemileçoook sıcak yabunaldım iyice. bide dudağımda kocaman bi uçuk çıktı off off(
ben daha bisey yazmiyomm taki bubus test yapam#na kadar bize bozuuk plak gibi cene caldircagina git yapsana kizzzzzzz. burcucum bakkk vallahi n olduysa sabrimmmiz kalmadi bu seni onemdsedigimizden gelirrr . oyuzden bilmiyom artikk yasakkelimeKIZLARRRR YAAA NIYE BU KADAR USTUME GELIYOSUNUZ YAAA.BI TURLU DENK GELMEDI İŞTE ASIL BENI BU KADAR YAVASLATAN NEGATIF CIKACAK KORKUSU NE KADAR ENDISELIYIM BI BILSENIZ. GÖZÜMDE ARPACIKMI IT DIRSEGIMI NEYSE ISTE ONDAN CIKTI DUN ONLA UGRASTIM SIMDI IYI GECIYO ALLAHTAN HIC ONLARI DEMIYOSUNUZ ....
BENDE COK MERAK EDIYORUM AMA YINE NEGATIF OLURSA AL BASINA BI DERT DAHA NIYE GECIKTI DIYE BU SEFERDE BI YIGIN KONTROL.ZATEN DOKTORA GITMEYI KAFAYA KOYMUSTUM BU AY İÇİN.EŞİMDE BENDE.OFFF KIZLAR COK KAFAM KARISIK..
AYRICA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM AYRICA SIZLERI COK SEVIYORUM.DUA EDIN NE OLUR..:1hug:
KIZLARRRR YAAA NIYE BU KADAR USTUME GELIYOSUNUZ YAAA.BI TURLU DENK GELMEDI İŞTE ASIL BENI BU KADAR YAVASLATAN NEGATIF CIKACAK KORKUSU NE KADAR ENDISELIYIM BI BILSENIZ. GÖZÜMDE ARPACIKMI IT DIRSEGIMI NEYSE ISTE ONDAN CIKTI DUN ONLA UGRASTIM SIMDI IYI GECIYO ALLAHTAN HIC ONLARI DEMIYOSUNUZ ....
BENDE COK MERAK EDIYORUM AMA YINE NEGATIF OLURSA AL BASINA BI DERT DAHA NIYE GECIKTI DIYE BU SEFERDE BI YIGIN KONTROL.ZATEN DOKTORA GITMEYI KAFAYA KOYMUSTUM BU AY İÇİN.EŞİMDE BENDE.OFFF KIZLAR COK KAFAM KARISIK..
AYRICA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM AYRICA SIZLERI COK SEVIYORUM.DUA EDIN NE OLUR..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?