- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Şu anda büyük bir şehirde mi yaşıyorsun münevver? Yani sosyal olanakları, yaşam standardı nasıl?Başka fikri olan var mı?
Metropol değil ama büyük şehir. Olanaklarım iyi bir mahrumiyet yeri değil. Beni korkutan bir aksilik olması. Açıkçası burada düzenim gayet yerinde. Ama Muğla nın bir Ege ili olarak daha açık görüşlü insanların olduğu bir yer olarak düşünüyorum. Ama bu kararı almak beni çok zorladı kaç gündür bir şey yemiyorum.Şu anda büyük bir şehirde mi yaşıyorsun münevver? Yani sosyal olanakları, yaşam standardı nasıl?
Burda da çalışıyorum. İşsiz değilim.ben olsam giderdim hem tebdili mekanda ferahlık vardır hem işin gücün olcak ara sıra gelip izinlerde aileni görürsün hem de muğla güzel yer sık sık civar ilçelere gezmeye gidip kafa dağıtırsın ...kesinlikle git...ailenin yanında olup işsizken bunalıma girceksişn ve kalplerini kırıp tartışcaksın bazı zamanlar o yüzden gitmen mantıklı
Ailen ne diyor ? Burda iyi arkadaşların seni rahatlatan insanlar var mı ? Yani belli bariz gitmenin sana getireceği dezavantaj lar şunlar dediğin şeyler var mıBurda da çalışıyorum. İşsiz değilim.
sen hep gitmeyi istemiyormuydun?Metropol değil ama büyük şehir. Olanaklarım iyi bir mahrumiyet yeri değil. Beni korkutan bir aksilik olması. Açıkçası burada düzenim gayet yerinde. Ama Muğla nın bir Ege ili olarak daha açık görüşlü insanların olduğu bir yer olarak düşünüyorum. Ama bu kararı almak beni çok zorladı kaç gündür bir şey yemiyorum.
Muğla hiç iyi gelmez mi insana?
Memleketim diye demiyorum ama huzuru verecek bir şehirdir.
Keşke ben de yaz kış taşınabilsem.
Düşünme bile git eminim çok iyi gelecektir. Şehir merkezine yakın pek çok tatil beldesi vardır. Yarım saat mesafede cennet var resmen her haftasonu atlar ormanda gezer denizde yüzersin. İnsanı sıcaktır moderndir bir kadın güvenle yaşar. Eminim kısa sürede arkadaşların olacaktır.
Bence düşünme bile sana iyi gelecektir
kız benım bile taşınasım geldi ne güzel anlatmısın
Bazen bana da geliyor o his.
Bir kuzenim Bodrumlu yaz kış orada, bir kuzenim Datça'da bir kuzenim de Akyaka'da
Ben de Konya
Düşün yani bende ki özlemi isteği
yazıkk acıdım kız sana, bir gün gonlundeki yere taşınırsın inşalah
gitmelisin yeni bir hayat kurarsınMerhaba; eski üye olduğum için beni tanıyanlar mutlaka olacaktır. Ama hikayemi kısaca özet geçeyim. 29 yaşındayım. 4 yıl önce boşandım. Çocuğum yok çalışıyorum. Allah'a şükürler olsun hiç bir maddi sıkıntı yaşamadım ailem de destek oldu. Zaten onlarla birlikte yaşıyorum. Ama geçen yıllar acımı ve kırgınlığımı biraz azaltsa da şehir değişikliğinin bana iyi geleceğini düşündüm hep. Yaklaşık bir yıl önce Muğla'ya başvurmuştum. Ama dönüş yapmadılar. Bugün haber geldi. Geliyor musunuz diyorlar. Fakat yaşadığım bu boşanma travması beni fazlasıyla özgüvensiz yaptı. Ailem de benimle birlikte bayağı sıkıntı yaşadı artık onların üzülmesini de istemiyorum. Geldim onlara söyledim gitme demiyorlar ama git de demiyorlar. Hiç destek olmuyorlar. Ayrıca moralleri bozuldu bayağı. Gidersem aramızda yaklaşık 1500 km yol var. Onlar gelemeyecek. Ayrıca orada tanıdığım kimse de yok. Gitmezsem ya ömür boyu burada kalıcam ya da en az 10 yıl sonra gidebilirim. Yeni bir hata yapmak istemiyorum. Bana yardım eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?