- Konu Sahibi Munevvergul
-
Ankara da yaşadım sevdim. Boşandığım için geleceğe dair evlilik gibi bir ümidim yok. O yüzden büyük bir yere gitmek istiyorum. Akademik hayatın stresinden bıktım tükendimbir de bu yaşadıklarım beni canlı ölüye çevirdi
Merhaba arkadaşlar ben eşimden 1 yıl önce ayrıldım. Akademik personel olarak görev yapmaktayım. Boşanma psikolojimi oldukça olumsuz yönde etkiledi ve bu yüzden yaşadığım şehri değiştirmek istiyorum. Fakat akademik personelde tayin olayı yok özellikle İstanbul, Ankara gibi şehirlerde kadrolar dolu dolayısıyla daha küçük bir yere gitmek durumundayım. Ayrıca akademik hayat doğası gereği çok yıpratıcı. Bunların üzerine benim özel hayatımda yaşadığım sorunlar da eklenince hayattan bıktım, sürekli ders çalışmam araştırma yapmam gerekirken, çalışamıyorumBu yüzden Ankara da merkezi bir memurluk kadrosuna geçmeyi planlıyorum. Ailem de dahil herkes saçmalama diyor. Çünkü orada ne yükselme şansım olacak, ne de maaşım buradaki kadar iyi olacak. Ben de yaşadığım travmanın etkisiyle yanlış bir karar vermekten çekiniyorum sizce ne yapmalıyım? Bana yardımcı olur musunuz?
Ama ailem karşı çıkıyor, burada kariyerini yükseltebilirsin diyor, orada memur olarak kalırsan pişman olursun diyor bu da beni tedirgin ediyorE o zaman önünde bir engel yok, aklın ve kalbin de aynı şeyi söylüyorsa sıkıntı yok=)
Ailenizle birlikte mi yaşıyorsunuz ?Merhaba arkadaşlar ben eşimden 1 yıl önce ayrıldım. Akademik personel olarak görev yapmaktayım. Boşanma psikolojimi oldukça olumsuz yönde etkiledi ve bu yüzden yaşadığım şehri değiştirmek istiyorum. Fakat akademik personelde tayin olayı yok özellikle İstanbul, Ankara gibi şehirlerde kadrolar dolu dolayısıyla daha küçük bir yere gitmek durumundayım. Ayrıca akademik hayat doğası gereği çok yıpratıcı. Bunların üzerine benim özel hayatımda yaşadığım sorunlar da eklenince hayattan bıktım, sürekli ders çalışmam araştırma yapmam gerekirken, çalışamıyorumBu yüzden Ankara da merkezi bir memurluk kadrosuna geçmeyi planlıyorum. Ailem de dahil herkes saçmalama diyor. Çünkü orada ne yükselme şansım olacak, ne de maaşım buradaki kadar iyi olacak. Ben de yaşadığım travmanın etkisiyle yanlış bir karar vermekten çekiniyorum sizce ne yapmalıyım? Bana yardımcı olur musunuz?
EvetAilenizle birlikte mi yaşıyorsunuz ?
Bence yaşadığınız muhiti değiştirin madem metropol şehirlerden birinde yaşıyorsunuz bir semt değişikliği sizi fazla zorlamaz nitekim bir ilişkinin başladığı noktaya geri dönmek insanı psikolojik olarak yıpratır ayrıca farz edelim farklı bir şehre gittiniz bırakın kariyeri hayatta hiç bir şey sizden değerli olmamalı . . .
Sağolun. Pişman olmak ta istemiyorum açıkçasıBence yaşadığınız muhiti değiştirin madem metropol şehirlerden birinde yaşıyorsunuz bir semt değişikliği sizi fazla zorlamaz nitekim bir ilişkinin başladığı noktaya geri dönmek insanı psikolojik olarak yıpratır ayrıca farz edelim farklı bir şehre gittiniz bırakın kariyeri hayatta hiç bir şey sizden değerli olmamalı . . .
Ben de branşımda akademik atama pek olmadığından kpss'ye girmiştim ama KPSS atamasından sonra karşılaştığım boş bakışlar ve meslektaşlar yüzünden hep keşke dedimSağolun. Pişman olmak ta istemiyorum açıkçasıÇok zor ne yapacağım bilmiyorum tekrardan KPSS ye hazırlanacağım bir de
Ama ailem karşı çıkıyor, burada kariyerini yükseltebilirsin diyor, orada memur olarak kalırsan pişman olursun diyor bu da beni tedirgin ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?