- Konu Sahibi Munevvergul
sizi bilmemde ben olsam giderdim.Başka fikri olan yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi bilmemde ben olsam giderdim.Başka fikri olan yok mu?
Çok teşekkür ederim. Bazen hiç tanımadığımız insanlar bizlere yardımcı oluyorlar. Ailem de gitmek istiyorsan git ama üniversite personeli olarak git diyorlar sanırım onları dinleyeceğim. İnşallah Allah güzel kapılar açar.Munevvergul merhaba. Sana daha once de dusunduklerimi soylemistim. Izin verirsen tekrar etnek isterim. Eger Ankara ya da baska bir yere akademik kariyerine kaldigin yerden devam etmek icin gideceksen git hic durma ama doktora yaptiktan sonra duz bir memurluk icin gidersen ilerde psikolojin duzeldiginde pismanlik duyarsin. Anne ve babanin hissettigi maalesef cogu zaman dogru cikar. Eger ailen memurluk konusuna karsi ise onlari dinle bence. Sen benim kizim olsaydin ben de hayir derdim. Sehir degistirmek istiyorsan tamam ama asla akademik hayatindan vazgecme. Ben senin basarabilecegini biliyorum. Bu kadar cok sey basaran bir insan bu kadar cabuk yenilmemeli aksine herseye ragmen daha da ileriye gidebilmeli. Sirf hayata inat. Bu senin icin bir yol ayirimi. Dua et benim icin ne hayirlisi ise o olsun de. Dilerim kisa zamanda duzelirsin ama lutfen acele kararlar alma. Boyle yol ayrima geldigin zamanlarda lutfen once durup bir nefes al ve bekle. Asla acele kararlar alma.
sevgiler....
Zaten bahsettiğim de uzman yardımcılığı ama ailem istemiyormezuniyetiniz nedir?
düz memurluk yerine uzman yardımcılığı filan düşünebilirsiniz.
yükselme şansınız da olur hem.
Zaten bahsettiğim de uzman yardımcılığı ama ailem istemiyor![]()
sorunlarınızı da beraber götüreceğiniz için çekip gitmek bir çözüm değil bence..Psikolojik destek almayi bi dusunun bence.ayriliginiz daha yeni,isiniz de yogun olunca yipratmis sizi epeyce.belki biraz rahatlasaniz daha mantikli karar verebilirsiniz o zaman:)
Şu an nasıl mutlu olacağını düşünyosan onu yap...Akademik kariyer yapanlar çok mu mutlu sanki....Merhaba arkadaşlar ben eşimden 1 yıl önce ayrıldım. Akademik personel olarak görev yapmaktayım. Boşanma psikolojimi oldukça olumsuz yönde etkiledi ve bu yüzden yaşadığım şehri değiştirmek istiyorum. Fakat akademik personelde tayin olayı yok özellikle İstanbul, Ankara gibi şehirlerde kadrolar dolu dolayısıyla daha küçük bir yere gitmek durumundayım. Ayrıca akademik hayat doğası gereği çok yıpratıcı. Bunların üzerine benim özel hayatımda yaşadığım sorunlar da eklenince hayattan bıktım, sürekli ders çalışmam araştırma yapmam gerekirken, çalışamıyorumBu yüzden Ankara da merkezi bir memurluk kadrosuna geçmeyi planlıyorum. Ailem de dahil herkes saçmalama diyor. Çünkü orada ne yükselme şansım olacak, ne de maaşım buradaki kadar iyi olacak. Ben de yaşadığım travmanın etkisiyle yanlış bir karar vermekten çekiniyorum
sizce ne yapmalıyım? Bana yardımcı olur musunuz?