Şehir degiştirmek istiyorum

portakalcicegi579

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
115
26
3
Merhabalar
Yaşadiğim sehirde rahat edemiyorum büyük bi şehir. Bi yere gidip gelmek hep sorun oluyor. Eşime buradan taşınip memleketime gidelim diyorum ama kabul etmiyor. Emekli oldu . Orada bi is bulursun diyorum ama istemiyor. Burada da kardesleri var. Işi var. Anlasamıyoruz bu konuda. Sizce ne yapmaliyim

İnsanlar sahip oldukları düzeni neden bıraksınlar ki, adam alışmış demek ki o şehrin kalabalığına. Ben sakin bir şehirde yaşıyorum. İstanbul'da 4 gün bana yetip de artıyor bile. Orda yaşayan arkadaşlarım da buraları keyifsiz buluyor.

İş bulursun ne yaa. Kaç yasında insansınızn böyle iş bulursunla tasınılır mı

Emekli olduğuna göre uzun yıllardır süren bir evlilik diye düşünüyorum. Sizin memleketiniz diye ne kadar kolay adama düzenini bırak orada da iş bulursun demek.

Bir yere gidip gelmek sorun oluyo bana diye düzen değiştirmeye kalkılır mı?

Böyle insanları gerçekten anlamıyorum. Eşiniz emekli ama emekli maaşları kuş kadar 'memleketinize' gittiğinizde iş bulamazsa sizin geliriniz var mı? Destek olabilecek misiniz eve?
Haklı bir yorum Bunu seneler öncede yapabilirdi yapmamış artık alışmıştır kardeşlerini bırakıp sizin memlekete taşınmaz en çok zorlarsaniz kendin git diyebilir.Sizi anlıyorum kim istemez bunu bende isterdim ama işte isteğin altını doldurmak önemli heleki bayilmiyorsa sizin memlekete ve sülaleye.

Bu devirde gittiğiniz yerde bir ev hazır iş yoksa böyle bir maceraya atılmaz.

Bence burda maddiyat önemli bir kıstas. Emekli maaşı ile geçinmek zor ama ek geliriniz varsa ve çalışmaya ihtiyacınız yoksa emekli olunca bitabi başka şehirde yaşamak isteyebilirsiniz. Önemli olan orta yolu bulmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…