- 24 Mart 2024
- 115
- 26
- 3
- Konu Sahibi portakalcicegi579
-
Hayır değilİstemiyorsa bir şey yapamazsınız ki. Emekli oldu derken emekli maaşıyla her yerde hayat zor ne iş yapıyor şu an?
Memlekette de yapabileceği bir iş mi?
İş bulursun ne yaa. Kaç yasında insansınızn böyle iş bulursunla tasınılır mıMerhabalar
Yaşadiğim sehirde rahat edemiyorum büyük bi şehir. Bi yere gidip gelmek hep sorun oluyor. Eşime buradan taşınip memleketime gidelim diyorum ama kabul etmiyor. Emekli oldu . Orada bi is bulursun diyorum ama istemiyor. Burada da kardesleri var. Işi var. Anlasamıyoruz bu konuda. Sizce ne yapmaliyim
Bir yere gidip gelmek sorun oluyo bana diye düzen değiştirmeye kalkılır mı?Merhabalar
Yaşadiğim sehirde rahat edemiyorum büyük bi şehir. Bi yere gidip gelmek hep sorun oluyor. Eşime buradan taşınip memleketime gidelim diyorum ama kabul etmiyor. Emekli oldu . Orada bi is bulursun diyorum ama istemiyor. Burada da kardesleri var. Işi var. Anlasamıyoruz bu konuda. Sizce ne yapmaliyim
O işin bahanesi belliki ailesinin yanına gitmek istiyor. Adam da işini düzenini değiştirip 50 den sonra baştan düzen kurmaya çalışıversin ne olacak ki?Bir yere gidip gelmek sorun oluyo bana diye düzen değiştirmeye kalkılır mı?
Benim eşim 44 yaşında emekli oldu, EYT ile olmuş olabilir.sen 34 yaşındayken eşin nasıl emekli kız kaç yaş var aranızda ?
Haklı bir yorum Bunu seneler öncede yapabilirdi yapmamış artık alışmıştır kardeşlerini bırakıp sizin memlekete taşınmaz en çok zorlarsaniz kendin git diyebilir.Sizi anlıyorum kim istemez bunu bende isterdim ama işte isteğin altını doldurmak önemli heleki bayilmiyorsa sizin memlekete ve sülaleye.Böyle insanları gerçekten anlamıyorum. Eşiniz emekli ama emekli maaşları kuş kadar 'memleketinize' gittiğinizde iş bulamazsa sizin geliriniz var mı? Destek olabilecek misiniz eve?
Bu devirde gittiğiniz yerde bir ev hazır iş yoksa böyle bir maceraya atılmaz.Merhabalar
Bak o aklıma gelmedi doğru söylüyorsunuzBenim eşim 44 yaşında emekli oldu, EYT ile olmuş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?