- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
- Konu Sahibi philosophy
-
Onu da düşündüm ama İstanbulda yaşamak maddi anlamda da çok zor,güzel bir semtte oturacak,ev alacak paramız yok.ve ben istanbul dan hoşlanmıyorum aslında,boguluyorum sanki burada.şehir değilde semt değiştirebilirsiniz hem sizi daha az yorar
Maalesef Suriyelisiz hava sahası kalmadı.Ben de istanbuldan kactim.cok da mutluyum. Akraba ziyaretine gittigimde bile iyiki bu sehri terketmisim diyorum. Sehir konusu da senin yasam tarzina zevklerine kalmis. Memlekette her telden sehir var. Ozgur, muhafazakar, kalabalik, sakin. Nasl bir hayat istiyorsan ona gore sehrini belirle. Tabi en onemlisi suriyelisiz hava sahasi..
Çanakkale'yi tavsiye etmem ben sevmedim küçücük. Bursa da çok kalabalık ve İstanbul gibi. İzmir hakkında bilgim yok. Akdeniz taraflarına gitseniz.Valla içime su serptiniz,sanki imkansız geliyor ama çok istiyorum.ızmir,bursa,çanakkale var aklımda ama iş konusu sıkıntı
Aslında ıstanbul dışı olsun da neresi olursa olsun modundayim ama tabiki fizibilite yapmadan olmaz. Izmir li bi kaç tanıdığım var insan profili iyi diye duydum,insancıl sevecen vs. Bir de biraz da gelişmiş olsun iş açısından. Akdeniz hiç düşünmedim ege diye düşünüyorum nedense.Çanakkale'yi tavsiye etmem ben sevmedim küçücük. Bursa da çok kalabalık ve İstanbul gibi. İzmir hakkında bilgim yok. Akdeniz taraflarına gitseniz.
İş filan ayarlayıp mi gittiniz? Hangi açıdan zor ?bir yil once gozumuzu karartip antalya ya geldik. zor ama memmunum
[QUOTİos, post: 37855181, member: 447427"]Valla içime su serptiniz,sanki imkansız geliyor ama çok istiyorum.ızmir,bursa,çanakkale var aklımda ama iş konusu sıkıntı
Eşime iş tekli geldi. Benim de tayinim çıktı. Aileden uzak olmak, yanlız olmak zor. Ama güzel yanlarida var. Tek kalınca daha cok kenetleniyosun.İş filan ayarlayıp mi gittiniz? Hangi açıdan zor ?
Aslında paran olacak gidip Datça'ya yerleşeceksin direkt.Aslında ıstanbul dışı olsun da neresi olursa olsun modundayim ama tabiki fizibilite yapmadan olmaz. Izmir li bi kaç tanıdığım var insan profili iyi diye duydum,insancıl sevecen vs. Bir de biraz da gelişmiş olsun iş açısından. Akdeniz hiç düşünmedim ege diye düşünüyorum nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?