Şehir dışı görücülük meselesi

Merhaba kızlar, birkaç defadır şehir dışından görücü çıkıyor. Ben pek sıcak bakmıyorum da, şunu danışmak istiyorum. Eğer görüşmek istesem zaten salgın var sık sık görüşemeyiz. Atıyorum nişanlandım görüşmeler nasıl olur uzak mesafede? Yakından tanıma sanki bu şekilde olmaz gibi. Daha önce çok yakın tanıdık biriyle nişanlamıştım, yürümedi ama şehir dışından biriyle konuşan görüşen tanışan varsa tecrübelerini yazabilir mi?
Yaa evlenmeyi düşünüyorsanız tanışmak da fayda vardır tabi ki.. Görücü usulü deniyor ama tanışma faslına girince flört dönemi başlıyor işte.. Pandemi meselesi de bilemiyorum ki şuan dışarı hiç çıkmıyor değiliz sonuçta.. İlla ki görüşmeleriniz olur diye düşünüyorum.. Tedbirli olarak arada hepimiz çıkıyoruz.. Nişanlansanız da artık eskisi gibi uzaklıklar girmiyor ki araya uçakla 1 saate istediğiniz yere gidebiliyorsunuz.. Ben eşimle farklı şehirlerde yaşıyorduk gerçi aynı üniversitede okuduk 4 yıl boyunca aynı sınıfta okuduk ama nşşanlılık dönemimiz ayrı geçti haftada en az bir kez gelirdi yanıma bazen 2 3 olurdu.. Gerçi araba ile 3 saat aramız vardı ama olsun 12 saat bile uçak var artık.. Yani eskisi gibi mesafeler çok problem değil bence yaa. Kısmet bu işler.. Oturup tanışmadan da tabi ki biriyle o yola girmeyin telefondan görüşmek birşey ifade etmiyor adamın yemek yemesinden tutun gülüşüne kadar belki size itici gelecek tavırları olabilir.. Başta bir kez görüşün sonra telefonla iletişimi koparmadan devam edin anlaşırsanız zaten sürekli yanınıza gelmek isteyecektir 🤗

Erkek hesabı ödemek zorunda değil çünkü.
Yaa feministler bi salın beni 😆 Ben bugüne kadar emeğimle kendi paramı kazandım ve erkeğin hesabını da ödedim. Erkekleri sömürme mantığında olsam çok para yerdim ama buluşmada erkeği geçtim kadın da olsa en azından bir teklifte bulunmalı. Bu bende cimri olduğuna dair bir ipucudur ve benim için önemlidir!!!

Yaa feministler bi salın beni 😆 Ben bugüne kadar emeğimle kendi paramı kazandım ve erkeğin hesabını da ödedim. Erkekleri sömürme mantığında olsam çok para yerdim ama buluşmada erkeği geçtim kadın da olsa en azından bir teklifte bulunmalı. Bu bende cimri olduğuna dair bir ipucudur ve benim için önemlidir!!!
Feministler salın kadını😀😀 Çok güldüm de konu feministlik değil o ayrıntı biraz gereksiz ve komik olmuş ondan takıldık😉

Aynı şehirde olsam bi şekilde mesafeli açık havada görüşürüm ama bazı huyları beraber yemek yerken ya da bi yere giderken anlayabilirsin. Mesela bi tanıdığın başına gelmişti, erkek hesabı ödememişti.
O da belki kadını denemiştir. Zor günde yanımda olur mu diye ?

Çok geç. O cümle kuruldu🤷 😄

Feministler salın kadını😀😀 Çok güldüm de konu feministlik değil o ayrıntı biraz gereksiz ve komik olmuş ondan takıldık😉
Valla benim için önemli bi ayrıntı, cimri insan beni iter. Tabi başka şeyler de var. Garsona nasıl davranır ona da bakarım, diğer insanlara davranışları da önemli. Mesela biri yemek yemesinden bahsetmiş, bazıları da ona bakar. Ama bazıları da erkek olsun yeter modunda olabilir, saygı duyarım 😁

Valla benim için önemli bi ayrıntı, cimri insan beni iter. Tabi başka şeyler de var. Garsona nasıl davranır ona da bakarım, diğer insanlara davranışları da önemli. Mesela biri yemek yemesinden bahsetmiş, bazıları da ona bakar. Ama bazıları da erkek olsun yeter modunda olabilir, saygı duyarım 😁
Screenshot_20200811-085044.webp

Bunları yaşıyor isen dörtnala kaç.

Back
X