• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şehir dışı

benimde nişanlım tek başına başka şehirde yaşıyo. cok istyo her seferinde biletini alayım diyo yalvarıyo ama ben yinede gitmek istemiyorum ki gitmeme engel hiç bişeyde yok . istesem elimi kolumu sallar giderim ki şunuda biliyorum orda istemediğim hiç bir şey olmaz ama yine de GÜVENİLMEZ. ondan ziyade ben kendime de güvenmem çünkü bilirim ki ateş barut yanyana olmaz. sonradan pişman olcağın şeyleri yapma.

ha macera istiyorum diyosan git tabi. iyi eğlenir coşarsın :KK73::KK73:

Birincisi ilk görüşmemiz olacak diyorsun, görmediğin birini nasıl seversin? Daha çok küçüksün lütfen gidip kendini zor durumda bırakma. İleride gider görürsün oraları, o gelsin gelecekse sakın sen gitme.

Kesinlikle gitme canım
Daha çok küçüksün neler okuyoruz görüyoruz kesinlikle gitme
Bırak çok isterse o gelsin güzel nezih bir yerde görüşün
Antep i merak edersen daha 19 yaşındasın kaç kere gitme fırsatı gelir ayağına...

Kızçem herkes söylenebilecek ne varsa söylemiş hepsine hak veriyorum çok doğru söylemişler bu ne cesaret bu nasıl bir cahillik aklım almıyor ama bende başka bir damardan gireceğim farzedelim ki bu çocuk hakikaten sandığın (!) kadar iyi biri ve delice seviyorsun çıldırdın gideceksin diyelim sen giderek o çocuğu soğutursun tenzih ederek söylüyorum seni basit bir kız olarak görecektir. Değersiz biri olacaksın ve ilişkin en fazla 2 ay sürecek çünkü o da benim için buralara kadar yol tepip geliyorsa kim bilir başka neler yapmıştır ! Değer mi hakikaten ya ! Erkek adam çıksın gelsin biraz değerinizi bilin bu nedir amaaaaannn vallahi kızdırıyorsunuz insanı....

Arkadaşlar benim sevdigim erkek gaziantepte yaşiyir ben ise istanbulda.. Sizce onun yanina gitsem tuhaf olur mu cunku ilk bulusmamiz olcak. Yani erkegin mi gelmesi gerekir ben cook kararsizim bana akil verin:KK43: cok seviyorum onu
o adamın sevdigin oldugu bile süğheli seni gazianetpe cekip ordan ısıd üyesi diye satmıcagı ne malum suriyeye kacırmıcagı ne malum sakın gitme bulusma

bence gitmelisin , antep güzel yer. hayvanat bahçesi var cok güzel cok büyük. çarşısı filan da güzel , tarihi şehir nihayetinde :confused:

benimde nişanlım tek başına başka şehirde yaşıyo. cok istyo her seferinde biletini alayım diyo yalvarıyo ama ben yinedegitmek istemiyorum ki gitmeme engel hiç bişeyde yok .:KK73::KK73:

Benim nişanlım başka şehirde olsa evi, işi
okul kırar gibi kaçar kaçar giderdim :confused:
:KK73::KK73::KK73:

BU CESARET BRAVO GİT GİT HİÇ TANIMADIĞIN ADAMIN YANINA 3. SAYFA MANŞET HABERLERİNE ALIŞIĞIZ BİZ :KK11:

sakınnn!!!!!bu ne cesaret yahuu.. bende bir anneyim aşağı yukarı senin yaşında bir kızım .. bir an gözümde o canlandı:((nasıl bi zamanda yaşıyoruz farkındamısın bilmem ama sakın diyorum!!!:stop:

Back
X