şehır dışına gıdecek olan gelınler?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar şehır dışına gelın gıdeceğım . kargo çok pahalı.Burdan nasıl götüreceğim bılmıyorum.önemlı mutfak eşyalarını aldım gerısını ordanmı alsam acaba?istanbula gelın gıdıyorum.

Son düzenleme:
En iyisi gideceğin yerde almak kargo masrafına yeni şeyler alınabilir.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum

Benim kuzenimde 9 Buçuk Saatlik mesafeye gelin gitmişti.
Bir tane nakliye kamyonu tutmuşlardı. 3 Buçuk yıl önce sanıyorum 300 TL Gibi Birşeydi yanılmıyorsamm.
Sürekli kargo yollayarak ödenecek kargo paralarındansa Bende bu yöntemi tavsiye ederim...
Şimdiden mutluluklar diliyorum...

Bu arada ptt gerçekten çok uyguna yolluyor bilginiz olsun.
Büyük koliyi yaklaşık boyu 45-50 cm kadar 30-35TL Arası gitti 25 Saatlik mesafeye.

Son düzenleme:
10 saatlik mesafeye çeyiz götürmüş birisi olarak tecrübelerimi anlatayım
öncelikle ptt kargo kırılacak şeyleri götürmüyor
evet özel kargolar çok pahalı
ben ankarada oturuyordum istanbula giden çok fazla nakliyat şirketi vardı
yani şöyle söyleyim 25 koli (büyüklü-küçüklü)
bir baza ve yatak (tek kişilik)
kitaplık ve 5 parça halı
benm çeyizim böyleydi ve 450 tl ye de götüren bulmuştum, üstelik nakliyat şirketleri bu parayı edirneye vermişlerdi
istanbul olsa daha uygun ve sürekli vardı
ama benim şanssızlığım edirnenin bir ilçesine götürecektik ve çok ters bir yer olduğu için hiç bir nakliyat şirketi götürmedi
bizde minibüs kiraladık 2 günlüğüne günlük 150 tl den 300 tl ye götürdük 400 falan da mazot tutmuştu

eğer istanbula sürekli eşya giden bir şehirdeysen sıkıntı yok mutlaka gider
ama ters bir yerdeysen ve paran,vaktin varsa, istanbulu biliyorsan tabiki ordan alman mantıklı

bu süreçler tatlı ve telaşlı oluyor, herşey gönlünüzce olsun

canım bende şehir dışına gitcem inşallah, büyük eşyalarımın hepsini gittiğim yerden almayı düşünüyorum. diğerlerinide transit tarzı araçla götürürüz sanırımmm

canım bende şehir dışına gitcem inşallah, büyük eşyalarımın hepsini gittiğim yerden almayı düşünüyorum. diğerlerinide transit tarzı araçla götürürüz sanırımmm

haklısın canım,
bizde buyuk eşyaları gıttım yerden alacağız ama mutfak eşyalarını burdan götureceğım.Belkı bardak turu şeyleri ordan alırım.:31:

burada bir günde pek çok şeyi alabileceğin büyük mağzalar mevcut edacım:31:

nasılsa evin yerleştirilirken zamanın olacak o anlamda.kırılacak şeyleri riske etmemek daha iyi sanırım.

canım bende 16 saat uzaklıkta yere gelın gıdıyorum mutfak esyalarımı aldım pişman da oldum transit araçla götürmeyi düşünüyorum.Geriye kalan tüm esyaları gıttıgım yerden alıcam ucuz pahalı farketmez artık boyle zorluk cektıkten sonra :S

kızlarr bir sevgilim var birbirimizi çok seviyoruz ailenin tek çocuğuyum artık evlenmeyi düşünüyoruz yasım 25 onun 27 erk. arkadasım tanışmaya gelicek ailemle hava astsubayı evlensek zorluk yaşarmıyız mesleki açıdan asker eşi nişanlısı vs olan varmı 2017 de doğu tayini olcak tekrar ankaraya gelicez

kızlarr bir sevgilim var birbirimizi çok seviyoruz ailenin tek çocuğuyum artık evlenmeyi düşünüyoruz yasım 25 onun 27 erk. arkadasım tanışmaya gelicek ailemle hava astsubayı evlensek zorluk yaşarmıyız mesleki açıdan asker eşi nişanlısı vs olan varmı 2017 de doğu tayini olcak tekrar ankaraya gelicez

hayırlı olsun öncelikle..:31: kara ya da deniz olmasına göre tayin yerleri değişiyor hatta havacılar da öyle..
eğer deniz de ise hep kıyı kentleri biliyorsun..belli zaman ararlıklarıyla tayinleri var ve deniz görevleri
seyirleri uzun da sürebiliyor.

karacıysa şayet bu sefer doğu görevleri oluyor..hani bunları düşünmek, karar verirken göz ardı etmemek önemli diye düşünüyorum..:31:

derkennn, şimdi gördüm hava dediğini:9::9::9: benim kuzenim hava astsubayı..işi gayet rahat..ama az çok erkek arkadaşın da sana
anlatıyordur mesleği ile ilgili durumları..:31:

elif başak teşekkürler
evet anlatoyor canım o mesleğinden memnun hatta sinirli asabi bir insan değil ama iste doğuda atanıca nasıl bir yer olur bilemiyorum doğrusu havacı en fazla diyarbakır a atanabilir miş bende grafik tasarımcıyım sizin eşiniz nişanlı vs asker mi

elif başak teşekkürler
evet anlatoyor canım o mesleğinden memnun hatta sinirli asabi bir insan değil ama iste doğuda atanıca nasıl bir yer olur bilemiyorum doğrusu havacı en fazla diyarbakır a atanabilir miş bende grafik tasarımcıyım sizin eşiniz nişanlı vs asker mi

rica ederim..:31: evet havacıların yerleri bellidir..her meslekte sıkıntı stres var artık..

hayır erkek arkadaşım var , ciddi düşündüğümüz..bakalım hayırlı bir zamanda bu işi sonlandırmayı bekliyoruz biz de:31:

arkadaşlar şehır dışına gelın gıdeceğım . kargo çok pahalı.Burdan nasıl götüreceğim bılmıyorum.önemlı mutfak eşyalarını aldım gerısını ordanmı alsam acaba?istanbula gelın gıdıyorum.

ben de trabzondan kocaeliye geldim
mutfak esyalarım halım ceyizlerim falan vardı 17 koliydi sanırım otobusle getirmiştim bazı yerlerde erkek tarafı gelip alıyo benim öyle bi şansım olmadı
beyaz eşya için markalar zaten nereye istersen oraya gonderiyo biz trabzondan aldık fabrika kocaeliye yolladı
yatak oda takımımı da burdan aldım

tüm eşyalarını gittiğin yerden al bence. ben de öyle yapıcam. zaten kıyafetlerin ayakkabıların çantaların ufak tefek aldıkların filan bi dünya eşya olucak. hadi onları otobüsle gönderirsin ya da arabanızla götürürsün ama diğer eşyaları bulunduğun yerden alman çok saçma.

Back
X