Evet iyi tarafları var cidden . Temmuz başı artık yemek yapmamaya karar verdim . Gündüz oğlumla ilgilenip günlük yapmam gereken rutinleri yapayım diyorum . Öğleden sonra akşam yemeğine kadar full parktayız . Akşam yemek yesin yıka yatır 20:00 den sonra eşimle birlikte koli yapalım diyoruz .Teşekkür ederimAslında iyi taraflarına bakarsak kolay hallolur diye düşünüyorum. Koli var yemek işi hallolursa yavaştan başlarsanız çok rahat yetişir bence. Üç kez taşındım kendim yaptım bir süre sonra alışıyor insan. Kolaylıklar diliyorum
Yorumlarınız için teşekkür ediyorumArtık firmalar eşyaları kendileri topluyorlar. Biz son taşınmamızda o şekilde bir firmayla anlaştık çok bir fiyat farkı olmuyor hem de profesyonel oldukları için daha düzenli oluyor. Kolileri yerleştirirken zorlanır mıyız diye tereddüt etmiştik ama her zamankinden daha kolay oldu. Sadece kendi özel eşyalarımızı biz paketledik. Son güne kadar evimizde olduğu gibi yaşamaya devam ettik en önemlisi de taşınma stresi yaşamadık :) Ayrıca kendileri paketleme yaptıklarında garantili oluyor bir eşyanız kırıldığında ya da hasar gördüğünde ücretini ödüyorlar. Size de tavsiye ederim, kolay gelsin şimdiden
7 kez tasındım ilkzamanlar hep kendım kolıledım herseyle ben ugrastım
Son ıkı seferdır tasıma sırketı topladı
Valla önceden komıdınlerın ıcındekı ıc camasırlarını vs herseyı toplardım
Adamlar komıdın sıfonyer hepsını ıcıyle oldugu gıbı sardı oyle taşıdılar
Mutfak ıclerını fılan herseyı kendılerı topladı
Son tasınmada ben gıdecegım sehırdeydım
Hıc gormedım bıle yıne oyle tasıttırdım
Kırık eksık fılan olmadı
Teşekkür ediyorum ablacımHayırlı uğurlu olsun inşallah canım kardeşim.
Yolunuz açık olsun inşallah.
Rica ederim canım.Teşekkür ediyorum ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?