Şehir dışında okumak

Bende bi dönem şehir dışında okudum yurdumla ilgili sorunlarim vardi,neyse sonra eve geldim keşke gelmeseydim orda daha rahatmisim be hem uzakta olunca arada özlem de var bide kavga nerdeyse hiç olmuyodu pişmanmısın eve geldiğine de hemde nasıl

aile ile yaşamak gibisi yok. yurtta da kaldım, arkadaşımla eve de çıktım. sürünmekle geçti resmen. elin kızını çekmek çok zor hiç bana göre değil. ben tahammülsüzüm biraz. yine de karşıma iyi insanlar çıkmadı diyebilirim. şu an ailemle yaşıyorum mis.

Daha tercihleri bile yapmadan annem triplere girmeye,benden ayrılacağı için üzülmeye başladı. :(
Sizin anneleriniz nasıldı bu süreçte?

Annem içime sızı düştü dedi :27:
Ben de şehir dışı yazacağım ama çok uzak yerleri yazdırmıyorlar.
Yakın yer olursa gidip gelmem kolay olurmuş.
Ben de alışamazsam diye korkuyorum, yol bilmem iz bilmem. Kimseyi tanımıyorum:50: Napacaksam valla, iş sınava girip puan almak değilmiş:5:

Annem içime sızı düştü dedi :27:
Ben de şehir dışı yazacağım ama çok uzak yerleri yazdırmıyorlar.
Yakın yer olursa gidip gelmem kolay olurmuş.
Ben de alışamazsam diye korkuyorum, yol bilmem iz bilmem. Kimseyi tanımıyorum:50: Napacaksam valla, iş sınava girip puan almak değilmiş:5:

Sen hangi şehirleri yazmayı düşünüyorsun? :)

sadece ilk gün ağladım ertesi gün alıştım :27:
o gün bugündür ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum
bence ayrı yaşamak daha güzel
tek başına hayatı öğreniyorsun
bir de vırı vırı konuşan yok tabi başında o güzel :1:

Haklısın çünkü şimdi formasyon alabilmek için ales'e giriliyor... :):)

Evet yaa.
Peki şu kyk yurtları hakkında bilgi verecek kimse yok mu? Süreç hakkında bilgilendirse, ne zaman yerleştiriyorlar falan?
Yarı özel kyk yurtlarına direk yerleşebilir miyiz falan?

Evet yaa.
Peki şu kyk yurtları hakkında bilgi verecek kimse yok mu? Süreç hakkında bilgilendirse, ne zaman yerleştiriyorlar falan?
Yarı özel kyk yurtlarına direk yerleşebilir miyiz falan?

29 Temmuz'da başvurular başlıyor diye okumuştum.Muhtemelen üniversite yerleştirmelerinin açıklandığı zaman o da açıklanır..

Edebiyat öğretmenliğini boşver Türkçe öğretmenliğinin atamaları daha umutlu :34:
Öyle mi diyorsun? Peki göz önünde bulundururum canım. Türkçeyi daha çok istiyorum zaten:1:
29 Temmuz'da başvurular başlıyor diye okumuştum.Muhtemelen üniversite yerleştirmelerinin açıklandığı zaman o da açıklanır..

Bir de yedeğe kalma durumları falan varmış, o daha beter sıkıntı yaa:ssz:

Üniversite dönemim ailemle geçti ama evlenip batmana geldim 4 sene Şark görevimiz var aileni özlüyosun tabi özlemezmisin yeni bir düzen yeni insanlar Allahtan sayılı gün

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Merhaba :)

Ben ailemle beraber yaşıyorum okulum da aynı şehirde, şehir dışı tecrübem yok ama bir şeyler yazmak istedim.

Ben aileme karşı biraz soğuğumdur, yani 3 ay ayrı kalsam kolay kolay özlemem ama evimden başka yerde de rahat edemem. Şehir dışında kalmak benim için pek sorun olmazdı açıkçası.

Ama çok hassas insnalar var, mesela bir arkadaşım çok duygusal bir kız, her gün sık sık annesiyle telefonda konuşurdu annesine yaşadığı tüm olayları en minik ayrıntısına kadar anlatırdı. Ailesinin oldupu şehirde otobüse dahi binmemiş bir kız. Sonra işte İstanbula okumaya geldi ve her haftasonun iple çekiyordu resmen istisnasız her hafta sonu ailesinin yanına gitti. Şimdi de okulunu değiştirmeyi düşünüyormuş, annesinin olduğu şehirde okuyacak.

Bence şartlar çok ağır olmadıkça alışmaya çalış, çünkü insanın kendi ayakları üstünde durabileceğini görmesi çok güzel bir şey, çocuk değiliz artık sonuçta :31:

bende kırklarelinde okumustum arkadaşlar nerdeyse tüm yurtları gezdım ama en güzeli YILDIZ KIZ YURDU idi cok memn un kaldım evımı bana hıc aratmadılar.samımı ve sevımlı bır yurd temızlıgı on numara ve yemeklerı cok taze

Back
X