Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha tercihleri bile yapmadan annem triplere girmeye,benden ayrılacağı için üzülmeye başladı.
Sizin anneleriniz nasıldı bu süreçte?
Annem içime sızı düştü dedi![]()
Ben de şehir dışı yazacağım ama çok uzak yerleri yazdırmıyorlar.
Yakın yer olursa gidip gelmem kolay olurmuş.
Ben de alışamazsam diye korkuyorum, yol bilmem iz bilmem. Kimseyi tanımıyorumNapacaksam valla, iş sınava girip puan almak değilmiş
![]()
Sen hangi şehirleri yazmayı düşünüyorsun? :)
Kırşehir, kırıkkale, konya, sivas,ankara falan. Türkçe öğretmenliği olacak inşallah![]()
Edebiyat düşünmüyor musun?Ablam edebiyat mezunu bölümün zorluklarını bilirim. :)
Nerede yaşıyorsun?
Edebiyatın bölüm olanını değil de öğretmenliğini yazabilirim. Formasyon belası çıkmasın sonra.
Kayseride yaşıyorum canım
Edebiyatın bölüm olanını değil de öğretmenliğini yazabilirim. Formasyon belası çıkmasın sonra.
Kayseride yaşıyorum canım
Haklısın çünkü şimdi formasyon alabilmek için ales'e giriliyor... :):)
Evet yaa.
Peki şu kyk yurtları hakkında bilgi verecek kimse yok mu? Süreç hakkında bilgilendirse, ne zaman yerleştiriyorlar falan?
Yarı özel kyk yurtlarına direk yerleşebilir miyiz falan?
Öyle mi diyorsun? Peki göz önünde bulundururum canım. Türkçeyi daha çok istiyorum zatenEdebiyat öğretmenliğini boşver Türkçe öğretmenliğinin atamaları daha umutlu![]()
29 Temmuz'da başvurular başlıyor diye okumuştum.Muhtemelen üniversite yerleştirmelerinin açıklandığı zaman o da açıklanır..