şehir merkezinde yaşayıp doğal beslenmek mümkün mü??

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
ben şuan bir köyde çalışıyorum . peynir,süt,tereyağı,yoğurt,ekmek,yumurta vs. hep köyden temin ediyorum. ama bu yaz tayin isteyeceğim ailemin olduğu şehre ve onlar büyük bir şehrin tam da merkezindeler. şehir merkezinde yaşayıp bu tür ihtiyaçları köyden temin eden var mı?ayrıca ben pkoyum ve sağlıklı beslenmezsem adetim gecikiyor yani doğal beslenmem şart :(

Son düzenleme:
evet biz köylü kadınlar var yogurt peynir tereyagı onlardan alıyoruz köy pazarları vardır büyük şehirlerde

evet biz köylü kadınlar var yogurt peynir tereyagı onlardan alıyoruz köy pazarları vardır büyük şehirlerde

canım köy pazarlarında satılan yumurtaların aslında köy yumurtası olmadığı söyleniyor ki ben de test ettim gerçelten köy yumurtası değil onlar. nasıl test ettin dersen de sarılarına bakıyorum. koyu sarıysa köy yumurtasıdır

ben şuan bir köyde çalışıyorum . peynir,süt,tereyağı,yoğurt,ekmek,yumurta vs. hep köyden temin ediyorum. ama bu yaz tayin isteyeceğim ailemin olduğu şehre ve onlar büyük bir şehrin tam da merkezindeler. şehir merkezinde yaşayıp bu tür ihtiyaçları köyden temin eden var mı?ayrıca ben pkoyum ve sağlıklı beslenmezsem adetim gecikiyor yani doğal beslenmem şart :(
Çok mümkün olmuyor maalesef.
Organik pazar kuruluyor evime yakın, oradan meyve sebze temin ediyorum.
Güvenilir bir çiftlik buldum , oradan siparisle sütümü alıyorum , yoğurt mayalamak ve içmek üzere. Kaymagini buzlukta biriktirip tereyağı yapmayı deneyeceğim ilkkez.
Bunların dışında, etimi büyük marketten alıyorum, denetimi yapılan biryer, yada ben öyle sanıyorum.
Yumurtami aynı büyük marketten organik olduğu iddia edilen bir markanın alıyorum, kokusu tadı standart yumurtadan farklı, bu sebeple güveniyorum.
Diğer ürünlerde guvenilir marka olduğunu düşündüklerimden sasmıyorum.
Büyük şehirde maximum böyle olabiliyor maalesef, açık yumurtalar, sutler var heryerde ama guvenemiyorum sahsen

Back
X