- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi Kahveli_okur
-
Verebiliyorsanız van Edremit Gevaş erçişgerçekten mi,cok teşekkür ederim size :)) yani alışveriş yapacağımız bir magazasi var degil mi cok kotu degil :) teşekkürler, peki sirnak hakkinda bir bilginiz var nmiacaba ?
Canim saçmaliyorsun ordakiler ne giyiyor o kadar da değil yani..:) teşekkürler, sirnakta ev rahat bulunur mu acaba ? cikinca bi eve alışveriş yapacak yer ustune dogru duzgun biseyler alinacak bir magazasi var midir herkes kötü konuşuyor insan ne yapacağını şaşırttı.
Seve seve gideceğimde gelme ihtimali yok oraların :) bende inşallah gelir diye Hakkari Şırnak yazdım artık orasida gelirse tabii Allah bilir çok teşekkür ederim :)Van merkez ilçeler varsa tereddüt etmeden yaz derim İpekyolu-Tusba-Edremit. Ben İpekyolu merkezi ilçesinde görev yapıyorum van merkez sakindir avm'si kıyafete makyaja varana kadar her marka hemen hemen var burada. Sevdiğim Yuksekovali hakkari merkezden daha güzel olduğunu iddia eder kira yönünden sıkıntı yaşamazsınız insanları çok sevecendir merak ettiğiniz ne varsa sorabilirim isterseniz.
Ben de denizliliyim aslen ve inan hiç zorluk çekmedim gözünde büyütüp stres yapma bizim oralar nasılsa buralar da öyle hatta insanları daha vefalı daha içtendir.
Yüksekova'da bir buçuk yıl öğretmenlik yaptım ama 3 yıl önceydi van gelirse van ı yaz orada havaalani da var ankara İzmir istanbul uçuşları var hakkari den daha rahattır yuksekova vana 3 saat hafta sonları gezmeye gidiyorduk ama van da yaşam daha iyi yapacak daha çok şey var sıralamaniz nasılSelamün aleyküm, ben tercih yapacagimda memurluk icin sirnak ve hakkariyi yazarsam ikisinden biri gelecek gibi((( yani cok kararsizim 6 yil kalma sarti var arkadaslar lutfen orda oturan veya onceden görmüş olan varsa bir akil verin ne yapiyim benn ((
bilgim yok ama panaroma haritalardan istediğin sehiri sokak sokak inceleyebilirsin google map veya yandexte varSelamün aleyküm, ben tercih yapacagimda memurluk icin sirnak ve hakkariyi yazarsam ikisinden biri gelecek gibi((( yani cok kararsizim 6 yil kalma sarti var arkadaslar lutfen orda oturan veya onceden görmüş olan varsa bir akil verin ne yapiyim benn ((
Canım öğretmensin heralde. Mesaj atabilir miyim sana öğrenmem gereken şeyler var. Ben de kpss çalışıyorum.Selamün aleyküm, ben tercih yapacagimda memurluk icin sirnak ve hakkariyi yazarsam ikisinden biri gelecek gibi((( yani cok kararsizim 6 yil kalma sarti var arkadaslar lutfen orda oturan veya onceden görmüş olan varsa bir akil verin ne yapiyim benn ((
Benim bi hemşire arkadasım Hakkari yazdı , şimdi orda , rahat olduğunu söylüyorlar, ama bir diğer arkadaş Van'ı çok methetti, hiç duyulduğu gibi değil ortamı insanı çok iyi diyor, eşyalı daireler varmış, genelde memur kesimi belli yerden ev tutuyormuş zaten, birkaç kişiden daha Van'ın iyi olduğunu duydumInşallah çıkar tercihlerimi yaptım Allahım inşallah çıkar umutla bekliyorum. Hakkari şırnak van ağrı gibi çıkması muhtemel yerleri yazdım,inşallah çıkar ne deyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?