Arkadaşı çok var istanbulda da onun vaktinin çoğu iş yerinde geçiyor ben çalışmadığım için ben daha çok duracağım nerede yaşayacaksak
hala bencillk edip sadece ve sadece kendini düşünüyorsun.
ben konudan cekilmek istiyorum.
son birşey yazayım neden bu tür konulara öfkeli oldugumu dile getireyim ve gideyim.
benim mizac ve fikrim kesinlikle 'eşim can cekissin eve dönerken ama ben zevkimden ödün vermeyeyim' kafasında asla olmadım. olamam.
buna benzer bir konu da bizim başımızda oldugu gibi yazayım sen kendin ile bunu mukayese et :
erkek kardeşimin hanımı da aynı sizin kafada. ondan bu fikri ve tavrı yüzünden nefret ederim.
bizim gelin, eşi (kardeşim ) 3 saat geliş- 3 saat gidiş yol yapar. 2-3 farklı araca binerek işe gider. metrobüs+otobus vs.. . sonrada adam eve geldiginde 'neden yüzün gülmüyor! nedfen hemewn uyuyorsun? neden konuşmuyorsun ? neden sus siyorsun ? diye söylenir... len nasıl gülsün ? nasıl sana sarılıp karıcım ne yaptın diyebilisinin ? cevap ve buna çözüm yok...
taşınalım dedi kardeşim : aynı sizin sunduıgunuz bahanaleri sundu. boşanmaya kadar götürdü işi.
adamda sinir de kalmadıgı için baya üzücü vakitler gecirdiler.
ve bnim erkek kardeşim gerizekalı oldugu için o karısının lafına bakıp hala onca yoluı gider gelir.
bende burada imkanları varken kulanmamalarına uyuzum.
erkek kardeşimin arabası var arabayı da kullanmasına izin vermiyormuş. masraf cıkyıor tutumlu olalum birde iş yerindekileri bazen gidecekleri yere bıkakıyormuş servismiymiş... hangimizi iş ark. rica ettik de hayır götüremem demiştir ?
senin ve gelinimizin bu kaprislerinizi anlayamıyorum.
bizim gelinde evde, iş yok güç yok, gittileri yerde kira filan da vermeyecekler, burayı kirayı verip oraya tarafa taşınacaklar, cocuk var senin gibi cocuga o bakıyor. ne benim anneme ne kendi annesine bebegini verir baksın, bir tek gezmeye giderken verir cocugu o da beeellkiiii.
gelinde her ay calışlıcam der ama kılını kaldırmaz.
bende dogal olarak tek kardeşim olan adamın yollarda helak olmasını hazmedemiyorum.
diyefceksiniz ki kardeşin kabul etmiş. ben onu biliyo-rsam bunun bahaneleri, boşanırımları ile ugraşamam , cocukda boşaırsak perişan olur diyip ben işe gider glierim dedi.
başka da birşey yazmıcam. sende bana karşı cevap savunma yazma.
hatta belki senin sorunun benim içimdeki ni depreştirdi. hayatta başarılar...