Eger devlet hastanesi olursa sonuçlar e nabizdan görünür. Çıktı alıp gösterebilirsinizMerhaba kızlar. Sorun şu. Şuan yaşadığım şehirde ikili tarama testi yaptıracağım ama haftaya da memlekete gideceğim. Biliyorsunuz ki ikili tarama testleri iki haftada çıkıyor. Acaba gittiğim yerde doğum doktoruna gittiğimde burda yaptığım test sonuçlarını görebilirler mi?
Lütfen bilen cvp versin.
Evet ikisi de araştırma hastanesi. İnşallah sorun çıkarmaz drlar.Eger devlet hastanesi olursa sonuçlar e nabizdan görünür. Çıktı alıp gösterebilirsiniz
E nabızda da hemen gözükmüyor ki bir ay sonrası anca görünüyor. Ay çk korkuyrm memlekete gidince oradaki Dr ben göremiyorum burda yapsaydın demez inşallahTabii ki eğer hekimler için e nabızınıza ulaşma izni verdiyseniz onlar görürler. Yada elinizdeki sonuçları alıp fotoğrafını vs gösterebilirsiniz.
Bende araştırma hastanesine gidiyorum benimkinde e nabızda sadece kan sonuçları gözüküyo önemli olan grafik onu da kan merkezinden kendim alıp doktora götürüyorum. Göstermek içinEvet ikisi de araştırma hastanesi. İnşallah sorun çıkarmaz drlar.
Tabii ki eğer hekimler için e nabızınıza ulaşma izni verdiyseniz onlar görürler. Yada elinizdeki sonuçları alıp fotoğrafını vs gösterebilirsiniz
E nabızda da hemen gözükmüyor ki bir ay sonrası anca görünüyor. Ay çk korkuyrm memlekete gidince oradaki Dr ben göremiyorum burda yapsaydın demez inşallah
Drun e nabza ulaşma izni nereden veriliyor ben onu bilmiyrm
benim iki gün sonra enabızda göründü ancak orada sadece kanda baktıkları değerler görünüyor doktora gittiğimde daha farklı istatistiki değerlerin olduğu risk durumunun belirlendiği bir sonuç verdiler.E nabızda da hemen gözükmüyor ki bir ay sonrası anca görünüyor. Ay çk korkuyrm memlekete gidince oradaki Dr ben göremiyorum burda yapsaydın demez inşallah
Evet ikisi de araştırma hastanesi. İnşallah sorun çıkarmaz drlar.
E nabızdan gorünür canımMerhaba kızlar. Sorun şu. Şuan yaşadığım şehirde ikili tarama testi yaptıracağım ama haftaya da memlekete gideceğim. Biliyorsunuz ki ikili tarama testleri iki haftada çıkıyor. Acaba gittiğim yerde doğum doktoruna gittiğimde burda yaptığım test sonuçlarını görebilirler mi?
Lütfen bilen cvp versin.
inşallaahh canım yaaa bazıları kendileri çok biliyomuş gibide şey ediyolarr herşey kendi emirleri gibi yapıyolarr birazda becerselerr yaniiİnşallah canım bazen Dr lar tuhaf biliyon. Bi kaprisliler. Umarım bize denk gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?