Merak etme sandıkta verilecektir cevap ben çok eminim.Halk sokakta değil sandıkta gerekeni yapsın, açıkça yazamıyorum akil olan anlar, ben bir polis esiyim ve gezinin çapulcularından biriyim, hükümete karşı eylem yapmak ile devlete karşı ayaklanmanın bambaşka şeyler olduğunun farkındayım, insanların her konuda eylem miting basın açıklaması yapma hakkı vardır, birisi çıkıp hayvan hakları ile ilgili eylem yaptı diye bu demek değildir ki şehitlerimiz için üzülmüyor
Çözüm süreci büyük bir gafletti iyilikle yola gelecekler zannedildi ama dahada kuvvetlendiler bu süreçte ve şimdi şehitlerimizden ve ailelerinden çıkıyor acısı ama meclistekilerinde hiç birine güvenmiyorumBugün çıkıp itiraf ediyorlar çözüm sürecinde silah depoladılar diye, açıklamayı kimin yaptığını netten bulabilirsin
O zaman akla şu soru gelir sen silah depoladıklarını madem biliyordun peki ne yaptın ne önlem aldın devlet olarak, yalvarıyorum hepinize önünüzde diz çökücem imkanım olsa YALVARİYORUM lütfen sorun bu soruyu
Of off..
Becerebildim mi bilmiyorum ama Kenan Sofuoğlu'nun şehitlerimiz için paylaştığı mesajı ekledim. Gerçekten yürek burkuyor...
İki agac icin sokaga dokulen sanatcilar
20'lik cinarlari topraga verirken nerde?
Bende en cok bunu merak ediyorum?
Of off..
Şimdi kaç ev yasta, kaç ana bacı eş,ağzına lokma koymuyor, biz akşama ne pişirsem derdindeyken..
İki gün sonra unutacaz , olan, bu arada sayısını bilmediğimiz şehitlere, hayatları tepetaklak olan ailelere..
Banlanıcak olmak umrumda değil.
Dün bi anaya oğlunun şehit olduğunu haber veriyolarken çekilen bi videoyu izledim.
Altındaki yorum aynen şuydu:
"Teyze,oğlun şehit olmuş sen kendini paralıyon"
Bu insanlarla, kendi hiçbişey yapmayıp insanların acılarını eleştiren yaratıklarla aynı havayı soluduğum için
İNSANLIĞIMDAN UTANIYORUM!
Aynı ruh halini bende yaşıyorum korkudan asamam gurbetteyim kimsesizim çünki o cesareti bir türlü kendimde bulamam kendi ülkemde esir gibiyim lanet olsun bizi bu duruma düşürenlereBen evime bayrak bile asamam anlarlar ya asker ya polis evi, 3 senedir hiçbir milli bayramda asamadım, ülkendesin ama değilsin gibi
Haklısın hayatım da o dediğin Türk halkı için iki günde 32 (bilinen) şehit verilince mümkün olamıyor ne yazıkki .Ya ben şu ortamda eylem filan yapılmasını da tehlikeli buluyorum
Herkes o kadar gergin ki amacından çıkıp birbirine saldırıyor
Bence Sağduyulu olmak dua etmek gerekiyor ...
Bilmiyorum herkes Ölümler üzerinden sıyasi rant Peşinde sosyal medya desen çok kirli ve yönlendiriyor insanları
Sokağa çıkmak yerine mevlitler okutulabilir topluca gidip halk onlara katılır en azından ibadet ortamında daha sakin ve düşünceli olunur ve bolca dua edilir diye düşünüyorum .
Diz çökmeni gerektirecek bir durum yok arkadaşım o sorunun cevabını da diğerlerinin cevabınıda hepimiz biliyoruz çok üzgünde olsan dik dur değil diz çökmek başını dimdik tut .Unutma biz Nene Hatun ecdadıyız.Bugün çıkıp itiraf ediyorlar çözüm sürecinde silah depoladılar diye, açıklamayı kimin yaptığını netten bulabilirsin
O zaman akla şu soru gelir sen silah depoladıklarını madem biliyordun peki ne yaptın ne önlem aldın devlet olarak, yalvarıyorum hepinize önünüzde diz çökücem imkanım olsa YALVARİYORUM lütfen sorun bu soruyu
Diz çökmeni gerektirecek bir durum yok arkadaşım o sorunun cevabını da diğerlerinin cevabınıda hepimiz biliyoruz çok üzgünde olsan dik dur değil diz çökmek başını dimdik tut .Unutma biz Nene Hatun ecdadıyız.
o analar çınar gb.evlatlarını kaybettikleri için bi ağaç bulalımda piknik yapalımı çok düşünemeyecekler keşke kendi evladımız dursaydıda bi ağaç dikseydi diye düşünürler bence..Yarın gölgesinde dinlenecek bir ağaç bulamadığınızda piknik gezinti hayal olduğunda, yavrum bak ağaç diye gösterecek bir çalı çırpı kalmadığında anlarsınız o iki ağacın kıymetini ayrıca
o analar çınar gb.evlatlarını kaybettikleri için bi ağaç bulalımda piknik yapalımı çok düşünemeyecekler keşke kendi evladımız dursaydıda bi ağaç dikseydi diye düşünürler bence..
Sokağa çıkılmasından rahatsız olan bu ülkeyi bu toprağı seviyor mu bunu sorgulasın önce.
Sorgulamak mı? Bu ülke oldum olası sorgulayanı sevmez. Çünkü sorgularsanb gerçekleri bulursun, gerçekler de kimsenin işine gelmez...Neden kaybediyorum diye sorgulasın o zaman hanımefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?