ŞEHITLERIMIZE

Evet an meselesi haklısınız.
Ancak iş bu raddeye nadıl geldi görünen köy klavuz istermi ?

Ben asker esiyim ve esim ŞIRNAKTA tek bisey söyleyebilirim bu ayaklanmayla bitmez. Tepki yürüyüşleri yapıyorlar milletimiz hala askerini polisini düşünüyor diye mutlu oluyorum. Ama terör lanet yuruyusu yapılıyor diye teröristler AA yaptığımız çok ayıp yapmayalim demiyorlar. Askere bir emri bi gelse ortada bi tane bile kalmaz. Ama maalesef ne vur emri gelir nede meclise sevrek alınan teröristler çıkartılamaz artık zamanında çok hata yapıldı. Çözüm sürecinin pkkyi daha çok güçlendireceğini her vatandaş biliyordu. Noldu asker eğitimi azalttı silah birakti kendine taş atana bile karşılık veremedi. Çözüm sureci sadece askeri gucsuzlestimek için yapıldı. Çözüm sureci varken bile doğuda kaçırılan askerlerden kimin haberi var. Kimsenin. zamanında pkknin Basi için istihbarat geliyor biz oldurecektik basimizdaki insan öldürmeyin diyor. Gerisini siz düşünün

Şimdi askerin yumruğunu zayıflatan orduyu sesssizleştirenler başlarını iki elinin arasına alıp bi düşünseler keşke.

Şimdi askerin yumruğunu zayıflatan orduyu sesssizleştirenler başlarını iki elinin arasına alıp bi düşünseler keşke.
Maleseff düşünseler şuan bile şehit gelememesi için uğraşırlar. Bu işler şehit cenazesine çelenk göndermekle yad şehit cenazesi törenlerinde yalanciktan sağlamakla bitmiyor. Böyle sömürdükleri yetmezmiş gibi birde şehit çocuklarını istismar ediyorlar.

Çok kötü rüyalar gördüm burnumun dibinde bomba patlattılar balkondan bi bakıyprum polis şehit sonra telefon geliyor annemden burdada bomba patladı dışarı çıkmayın her yer bomba diye çok fenaydı rüyası bile zırıl zırıl ağlatacak kadar kötüyken gerçeğini yaşayan polislerimizi askerlerimizi bordo berelilerimizi milletimizi vatanımızı Allahım korusun . Pkk yı yerle bir etsin kahtolsunlar.

Bu vatan bizim ne olursa olsun ne olursa olsun bizim yanlış politaklara geçit verilmemesi làzım artık.Her birimiz kendi adımıza değil birlik için konuşmalıyız bu gün hiç bir şey yokmuş gibi her yer güllük gülüstanlıkmış gibi en azından biz hareket etmeyelim .

Dikkat etmişsinizdir mutlaka çözüm süreci varken haberler hep şu şekildeydi, askeri araç devrildi iki araç çarpıştı yok efendim asker intihar etti polis aracı kaza yaptı mühimmat deposu patladı....işte o haberler hep yalandı, o zamanda saldırılar vardı ama süreci bulandırmayan diye emir geliyordu, sade benim bildiğim Şırnak'ta bir kadın polis aracına atılan molotof yüzünden yanarak öldü trafik kazası diye verdiler, çünkü o zaman oy geliyordu, ne zamanki HDP parti olarak seçime girdi oylar kaydı o tarafa o zaman milliyetçi kesildi iktidar, ki her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyenler gene kendileri idi, bu lafı kim etmiş açın bakın, siyaset yapmak yasak diye ban yicem belki ama olay siyasi isteyen görür isteyen gazım alınsın yeter diye bakar olaya

Çok haklisiniz istediği seçim sonuçlarını alamadı diye böyle yine istediği sonuçları alamazsa artık ne yapar bilmiyorum. Hep dua ediyorum Allahım sen fırsat verme diye .Rabbim bizimde yüzümüze bakacak.

Siyaset yapmak istemediğimden çok sustuğum şeyler var ama şunu demedende geçemicem o iktidar olmak için biz bu kadar şehit verdik diyorum başkada bişe demiyorum. Zamanında bir pkklı öldürdü diye hala yargılanan tanıdık var gerisini siz düşünğn. Ne kıymetliymiş kelleleri değil mi. Bizim kuzularımızın değeri yok bazılarının gözünde heralde. Daha fazla açık konuşmak istemiyorum. Şehitlerimiz için bugün susuyorum. Şehidimizin cenazesi kalkacak birazdan. Hoşçakalın

Hariçten gazel okumuyorum o da biline zaten asker polis ve yakınları genelde bunları bilir, doğu ve güneydoğuda olanlar zaten hep birbirleriyle görüşür başkalarına güvenemezler evine gidecek kadar, o ev sohbetlerinde konuşulur kahredilir ama emir öyle diyip susulur, mayın yüzünden şehit edilen nice asker intihar etti diye bildirildi hey gidi, devlet böylece şehit maaşı vermektende kurtuldu

ŞIRNAKTA bir suru asker kaçırıldı hiç çıktı mi haberlere çıkmadı. Ve be size o askerlerin başına gelenleri anlatiyim mi bi çoğu kaçırıldı dövüldü işkence edildi. Ve hepsinin ne kadar parası pulu varsa elinden alındı teröristler tarafından işleri bitince atıldılar bi köşeye sonra o askerler vaan haini sıfatıyla görevden atıldılar. Şuan askeri polisi kötüleyen bir zihniyetten başka bi düzen yok bazı insanlarda. Esimi kaç defa arayıp kayıp askerlerin kim olamaya çalıştıklarını biliyorum. Bu cozum sürecinden önce olaylar oluyordu. polis anca tazikli su atabiliyordu. Millet onlara silah sıkarken polis sadece su sikabiliyordu. Sirnakta HDP milletvekili yüzbaşıyı tartakliyor yüzbaşıya yapılan davranış yüzünden askerler dayanamayıp adam üstüne yuruyunce asker milletvekili dovmus oldu. Ve bi çoğu ihraç edildi

Bu askerlerimiz saniyorum 1.5 sene önce sokak ortasında şehit edildi, o zaman süreç vardı, ne yapıldı peki, hiç, o zaman yapılmadı şimdi yapılıyor, neden, bu canlar can değil miydi, bunları sormayacak mıyız

Ben halktan çok halka ışık tutan sanatçıyı kınıyorum. Zengin kesimini kınıyorum. Tabi insanların arkadan ne yaptığı bilinmez ama Hacı Sabancı gibi insanların yaptığı saçma paylaşımları hiç de anlamlı bulmuyorum. Oturduğu yerden asker künyesinin resmini falan paylaşması son derece itici geliyor bana.

En basiti şöyle söyleyebilirim hanımlar 1.5 yıl önce eşim daga çıktığında bi arkadaşları şehit oldu. Bana şöyle anlattı onlar bize mermi sktilar biz onu bile yapamadık. Onlar bize mermi sıkarken biz hicbisekilde karşılık veremediklerini söyledi. Ve o şehit haberlere mi çıktı hayır çıkmadı. Daglicada ölen asker sayısı 16 değil bunuda böyle bilin...

Alınabilen cenaze okadar dedi eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…