• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehre inen domuzu linç ettiler

bu ne ki biz İstanbul un göbeğinde yaşıyoruz. geçen hafta komşumuzun köpeği mahalleden birini ısırdı diye adam 6-8 kişi topladı sopalarla gece 02:30 da köpeği dövmeye geldiler. pencereden bir baktım ki korktum kafamı geri çektim içeri

6-7 kişi köpeğin peşine düştü ha? Köpekteki kadar akıl yok bunlarda gerçekten.

Offf geçen akşam bunun videosunu seyrettim ağladım resmen...
Bu kadar insanın işi gücü yok mu yaaa, hayvancağız açlıktan gelmiştir oralara....
Çok yazık, çağır yetkilileri yolunu şaşırmış domuz yavrusu var de, onlar uyutup doğaya salsınlar; öldürmek mi çözüm, birde kovalayarak işkence yaparak... Kahraman(!) oldular hepsi....

Kuşadası Milliparka belli bir saattten sonra domuzlar gelir yiyecek aramaya, hiçbirimiz korkmayız, dertleri sadece yemektir. Hele bazen boy sırasına geçerler, hoşumuza gider onları izlemek. Hiçbir zaman elimize taş alıp atmak gelmez aklımıza, seyri güzeldir..

Evet yaa biz Güzelçamlı milliparkta çok piknik yapmışızdır domuzlarla birlikte :) giderken kalan yiyecekleri de onlara bırakıp giderdik :))

Kuşadası Milli Parkta ki domuz ailesi ne şirin, bende denk geldim onlara. onlar bizden biz onlardan korktuk gerçi hayatımda ilk defa bu kadar yakından domuz gördüm. Giderken yiyecek bırakıp gitmiştik. Konuya gelince videoyu seyretmedim kalbim kaldırmıyor. Başlıktaki linç kelimesi yeterince üzüntùye gark etti beni...

Back
X