Doğuma Hazırlık şehzademe isim için anketi oylarsanız sevinirim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

şehzademe isim için anketi oylarsanız sevinirim

• noyan

OY: 7 8,6%
  • kuzey

OY: 28 34,6%
  • sarp

OY: 16 19,8%
  • rüzgar

OY: 30 37,0%

• Ankete Katılan
    81
noyan: eski moğol türklerinde başkomutan ve beylere verilen ünvan.aristokrat,asilzade ve soylu kimse
kuzey: kuzey yönü
sarp: dik,geçilmesi ve çıkılması zor
rüzgar: yel,esinti

değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler..

canım illA BUNLARDAN BİRİ olacaksa rüzgar güselmiş ancak çocuk ismiyle yaşar biliyorsun belki daha mana ,çeren isimler seçebilirsin aklıma şimdi pek bişi gelmio gelirse yazarım:61:

fikirleriniz için çok teşekkür...o kadar zorki karar vermek...hem değişik hemde anlamlı olsun istiyorum.NOYAN çok karizmatik geliyor....

bunlardan biri olacaksa rüzgar tercihim olurdu. kuzey de güzel. sarpisminide çok severim ama sap gibi biraz tuhaf herkez kullanamayabilir o yüzden tercih etmezdim. noyan ismini duyuncada aklıma aşk ve ceza dizisi geldi. orda gıcık boranın soyadı noyan dı:1: onuda sevmedim yani

ben sarp'i oyladim cunku diger isimlere gore daha az kullaniliyor ve kulaga daha az ozenti geliyor gibi

Kuzey güzel bir isim büyüyüp kocaman adam olduğunda karizma katacağına inanıyorum benim oğlumun adı çınar ikis arasında kalmıstım bir oğlum daha olsa düşünmeden kuzey koyardım

Back
X