Tatlı Tarifi Şeker hamurlu pastam (Kızımın sponsorluğunda)

Ellerine sağlık görüntü harikulade kızını da çook öptüm maşallah diyorum.Görüntü o kadar pürüzsüzki ne diyim başarılar canım.

Kızım ve kendi adıma çok çok teşekkür ederim canımO pürüzsüzlüğü vermek fazlaca zamanımı aldı zaten ama değdi böyle güzel yorumlar yetti bana

Ablacım,ellerinize emeklerinize sağlık kızınında seninde;harika gözüküyor

Çok öpüyorum kızınla seni,başarılar canım

çok şık görünüyor, kızımın doğumgününde bende deneyeceğim bu şeker hamurlu pastayı

ellerine sağlık çok güzel olmuş ben de şeker hamuru yapmayı bi ara çok araştırmıştım ama çok zor tarifler buldum ama bu çok pratikmiş.peki cnm şekerlerin markası ne markette vardır dimi?

ellerine sağlık çok güzel olmuş ben de şeker hamuru yapmayı bi ara çok araştırmıştım ama çok zor tarifler buldum ama bu çok pratikmiş.peki cnm şekerlerin markası ne markette vardır dimi?

Teşekkür ederim canımHaribo marshmallow şekeri bim marketlerde oluyordu normalde
ama bu sefer göremedim bimde. A101 den aldım canım2 paket kaplama için yeterli oldu

Teşekkür ederim canımHaribo marshmallow şekeri bim marketlerde oluyordu normalde
ama bu sefer göremedim bimde. A101 den aldım canım2 paket kaplama için yeterli oldu
aa süpermiş cnm yakınımda bim var bi bakim var mı ama a101 bana uzak..ama bulursam bi özel günde mutlaka denicem:)

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)

Benim bir sorum var: gıda boyasını şeker hamuruna hangi aşamada koyuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…