Şeker Hastaları

SerapAyyildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1
1
1
43
Herkese merhabalar,

Kendim çok mutlu olduğum ve başkalarınında yararlanmasını istediğim bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Annem 10 yıldır şeker hastasıydı, bunun yanı sıra tansiyon ilaçları ve kolesterol hastasıydı. Birde uyku abnesi vardı, gece uyurken mutlaka cihaz kullanması gerekiyordu. Evladı olarak onu her gördüğümde içimi parçalıyordu. Annanem ve yakın arkadaşlarımın annesi yada abisi vefat edenler oldu. Bu zamanla daha çok korkuttu. Sonra birgün ALLAHTAN işyerinde bir bayana rastladım ve tesadüf konu konuyu açarken şeker hastaları için ameliyat olduğundan anlattı. Kendi annesi ameliyat olmuş ve büyük bir başarı ile uzun zamandır insulin ve bir hap dahi kullanmadığını söyledi. Uzun araştırmalarıma istinaden ve güvenimin oluşmasını beklerken 3 ay geçti aradan. Sonunda o kararı verdim. Ya risk alıp annemi ameliyat ettirecektim yada annem zamanla gözümün önünde çürüyüp gidecekti. Ve 1 buçuk ay öncesi annem ameliyat oldu. ALLAHIMA binlerce şükür şuan yeniden doğmuş gibi hissettiğini söylüyor.
Bayanlar bu konu ile alakalı bilgi almak isterseniz yardımcı olurum. Ama lütfen her doktora inanmayın ve güvenmeyin. Ben dediğim gibi uzun araştırmalardan sonra 1 doktora karar verdim ve iyikide vermişim.

Sağlık olmadıkca ne para ne dünya nede başka birşey fayda etmez sizinde bildiğiniz gibi.

Sağlıcakla kalın,
Serap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…