çocukluğumda izlemeye bayıldığım onun için dershaneye bile gitmek istemediğim ve hatta dershanedeki sınıfımı değiltirdiğim dizi
keşke şu an yayınlansa da yeniden izlesemm dediğim sayılı dizilerdendir.
ama sonunu bir türlü hatırlayamıyorummmmm nasıl bitmişti hatırlayan var mı
veya ben aradım bulamadım diziyi tekrar izleyebileceğim bir adres bilen varsa yollar mı Şeniz
ben de çok seviyordum candy, hatta candy'nin esmer erkek arkadaşı teryy'ye aşıktım :roflol: gerçekten keşke bi adres olsada tekrar izleyebilsek...ayy şimdi aklıma geldi ben bide hayat agacı verdi arkası yarın olan bi dizi onuda çok severdim:asigim:
ben de çok seviyordum candy, hatta candy'nin esmer erkek arkadaşı teryy'ye aşıktım :roflol: gerçekten keşke bi adres olsada tekrar izleyebilsek...ayy şimdi aklıma geldi ben bide hayat agacı verdi arkası yarın olan bi dizi onuda çok severdim:asigim:
hele ben nişanlıydım o zamanlar tekrarı vardı koşa koşa eve getirirdim çocugu seyredecegim diye antony attan düşüp öldüğünde ne üzülmüştüm tekrarı olsun yaaaaa
Terry'e ben bile aşıktım bi zamanlar aklıma geldi şimdi, geçen arkadaşla konuşuyoruz , diyorum ki ben Terry'e aşıktım , nasıl yani diyo o kadar iyi mi çizmişler karakteri demez mi :| kaldım böle :)
Ah Terry ahh, küçüklüğümde nasıl izler bıraktıysan, aynı tipi de huyu da sana benzeyen birine vardım bir inatçı bir aksi ama pek karizma pek gururlu, hele hele senin gibi bakıyor gizemli mi gizemli