ŞEKER Mİ ŞEKER KURABİYELER... (RESiMLi)

Erica Arborea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
109
0
316
Merhaba kızlarr...İşte tamamen el emeği leziz kurabiyelerim. Özel günlerinize bu şirin kurabiyelerle renk katmak istersenizz yardımcı olabirilirimm.. Özellikle, düğün, nikah, nişan, sevgililer günü, bebek doğum, doğum günleri, diş buğdayı partileri, mevlütler... vb. daha bir çok etkinliğiniz için işte bir kaç örnek fotoğraf ile karşınızda kurabiyelerim :

Eki Görüntüle 542692 Eki Görüntüle 542694 Eki Görüntüle 542693 Eki Görüntüle 542695 Eki Görüntüle 542691 Eki Görüntüle 542696

Son düzenleme:
Anneler, anne adayları... İlgilenen yok mu aaaa çok şaşırdımmm :53: :44:

bende bunlarda yapıyorum
ancak bunları bır cok anne(bende dahıl) cocuguma yedırmıyorum ve lezız bulmuyorum

bende bunlarda yapıyorum
ancak bunları bır cok anne(bende dahıl) cocuguma yedırmıyorum ve lezız bulmuyorum

ıcerısınde gıda boyası vb. katkı maddelerı oldugu ıcın belkı de haklısınız ama sonucta adı uzerınde ''gıda boyası'' yenılebılır olması en buyuk ozelliği, tabii sizin tercihiniz ben henuz anne olmadıgım ıcın sızın kadar ınce dusunemeyebılırım.. Ben yaş pastada sevmiyorum şeker hamurunu, ama kurabıyede o kadar ağır bulmuyorum. Lezzet konusu da bence kişye göre değişebilir. Kurabıyelerın ıcerısıne farklı aromalar koyarak değişik lezzetler elde edılebılır. Ornegın ben petibör aroması kullanıyorum ve bebe büskivelerini bilirsiniz o tatta bırsey cıkıyor ortaya gayzette leziz oluyor ;))

ıcerısınde gıda boyası vb. katkı maddelerı oldugu ıcın belkı de haklısınız ama sonucta adı uzerınde ''gıda boyası'' yenılebılır olması en buyuk ozelliği, tabii sizin tercihiniz ben henuz anne olmadıgım ıcın sızın kadar ınce dusunemeyebılırım.. Ben yaş pastada sevmiyorum şeker hamurunu, ama kurabıyede o kadar ağır bulmuyorum. Lezzet konusu da bence kişye göre değişebilir. Kurabıyelerın ıcerısıne farklı aromalar koyarak değişik lezzetler elde edılebılır. Ornegın ben petibör aroması kullanıyorum ve bebe büskivelerini bilirsiniz o tatta bırsey cıkıyor ortaya gayzette leziz oluyor ;))

ben goruntusunu begenıyorum ancak ınan ben cocugumun 2 dogum gununede yaptım ınsanlar yedırme cocuga dıye tepkı gosterdıler ve kendılerıde hıc yemedıler ınan 100 adet yaptıysam rahat 60 çöpe gıttı
o yuzden artık hıc yapmıyorum hatta seke rhamurundan olan astalarıda sevmıyorum ama goruntu ıtıbarıyle onlara mahkumuz dogumgunlerınde

$DSC00504.webp
$Fotoğraf0281.webp
$Fotoğraf0306.webp

Fotoğraflarda gördüğünüz üzere tüm özel günleriniz için sipariş verebilirsiniz kızlarrr :40:

Back
X