- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Nasıl olur bizim ailede yoktu bilmiyorum o yüzdenKaynananız tam bir hödük, şeker ve tansiyon insanı böyle yapmaz.
Şeker ve tansiyon hastalığı ile saygısızlığın ne alakası var anlamadım?Kayinvalidem şeker tansiyon hastası ama agzindan çıkan lafa soze dikkat etmez iki kelimeyi bir araya getiremez mantıklı konuşmaz yani birde çok sinirli davranışları değişken bana da çok soğuk davraniyor gerçi esim tanistirirken evlenmeden önce kapıda sarilmisti evlenince degisti sizceneden Bn çok fedakarlik yaptim ona ama hep lafını bilmedi kırdı incitti birgun evinden dekovdu tekdedigim yemek yapalimmi beraber oldu ben onla beraber bisileri yapmayı paylaşmayı çok severdim hicyapmasak otururdum ama kovdu morali bozuksa bile musait degilim sonra gel diyebilirdi hadi kızım hadi git evine diye tersledi anne nasilsin ben geldim diyince kapidan ne var be he derdi
Bu seferde o geliyordu yada eşim gönül koyuyordu banaİstemiyorsa gitme görüşme çok mu meraklısınız.
Şeker ve tansiyon hastalığı ile saygısızlığın ne alakası var anlamadım?
Nasıl yani?Saygısız diye bir kelime kullandimmi ben sadece neden böyle yapıyor neyden kaynaklı dedim eşim hastalığından kafası gidip gidip geliyor sen onun kusuruna bakma derdi
Ee kirio incitio yalanmı soliyim guleryuzu yoksa tersliosa durduk yere bana kucak acio evine aliyor mu diyim şimdi ne diyim saygisiz demeye dilim varmadı buyugum çünkü bende ilk defa duydum esim dedi zaten bende anlam veremedim o yuzden sizlere sordum ne kötülük var bundaNasıl yani?
Lafını bilmeyen, kıran, inciten hatta evden kovan biri saygısız olmuyor mu?
Hem sevgisiz hem saygısız!
Şeker ve tansiyon hastasının kafasının gidip geldiğini ilk defa duydum.
Benim kayınvalide de hem bu hastalıklar hem de ilave rahatsızlıklar var, çok tatlıdır kendisi…
Neyse…
Hekim arkadaşlar daha iyi aydınlatır.
Şekerini tansiyonunu bilmem ama kişiliği ile ilgili bir hastalıpı olduğu kesin.Kayinvalidem şeker tansiyon hastası ama agzindan çıkan lafa soze dikkat etmez iki kelimeyi bir araya getiremez mantıklı konuşmaz yani birde çok sinirli davranışları değişken bana da çok soğuk davraniyor gerçi esim tanistirirken evlenmeden önce kapıda sarilmisti evlenince degisti sizceneden Bn çok fedakarlik yaptim ona ama hep lafını bilmedi kırdı incitti birgun evinden dekovdu tekdedigim yemek yapalimmi beraber oldu ben onla beraber bisileri yapmayı paylaşmayı çok severdim hicyapmasak otururdum ama kovdu morali bozuksa bile musait degilim sonra gel diyebilirdi hadi kızım hadi git evine diye tersledi anne nasilsin ben geldim diyince kapidan ne var be he derdi
Bir kötülük var demedim.Ee kirio incitio yalanmı soliyim guleryuzu yoksa tersliosa durduk yere bana kucak acio evine aliyor mu diyim şimdi ne diyim saygisiz demeye dilim varmadı buyugum çünkü bende ilk defa duydum esim dedi zaten bende anlam veremedim o yuzden sizlere sordum ne kötülük var bunda
Kayinvalidem şeker tansiyon hastası ama agzindan çıkan lafa soze dikkat etmez iki kelimeyi bir araya getiremez mantıklı konuşmaz yani birde çok sinirli davranışları değişken bana da çok soğuk davraniyor gerçi esim tanistirirken evlenmeden önce kapıda sarilmisti evlenince degisti sizceneden Bn çok fedakarlik yaptim ona ama hep lafını bilmedi kırdı incitti birgun evinden dekovdu tekdedigim yemek yapalimmi beraber oldu ben onla beraber bisileri yapmayı paylaşmayı çok severdim hicyapmasak otururdum ama kovdu morali bozuksa bile musait degilim sonra gel diyebilirdi hadi kızım hadi git evine diye tersledi anne nasilsin ben geldim diyince kapidan ne var be he derdi
Gönül koymaya ne hakkı varmış. Diyemiyor musun annen yüzünden böyleyim, git onunla konuş diye.Bu seferde o geliyordu yada eşim gönül koyuyordu bana
Esim diyor bazen sen ofkeleniyorsun ondan degisti sana karşı halbuki bir sefer sabrım taştı çünkü bugüne kadar hep yuvamıza karisiyordu ozel zamanımızda çat kapı eve geliodu acmayinca kapıyı ısrarla çalıodu actirasiya kadar benim adam atletle açınca puh sana diodu hep sustum Bi kere onun yanına gittik Bn sıkılmıştım başbasa gezmeye gitmek istedim benim adam gitme duralım annemin yanında dedi ben sıkıldım gezmek istiyorum senle diyince de anlamadı adamıma tavır yaptim biraz bagirdim ben gidiyorum o zaman dedim dolasmaya kavga edioduk hemen araya girdi annesi bırak götür ablasının evine gel buraya diyince benim asfalya attı sen karışma dedim Bi o zaman sesimi çıkardımŞekerini tansiyonunu bilmem ama kişiliği ile ilgili bir hastalıpı olduğu kesin.
Tamam o zaman sıkıntı yok ben yanlış anlamışım kimide tutar ya kayinvalideyi onlardan sandım sizi kusura bakmayınBir kötülük var demedim.
Yani ben size bir şey demedim ki.
Kayınvalideyi tarif etmişsiniz ben de kendisi sevgi ve saygı yoksunu dedim.
Hastalıkları için geçmiş olsun.
Sizden hoşlanmadığı belli.
Görüşmeyin.
Çok basit.
Iste ana oğul arasınada girmek istemiyorum cokduskunler birbirine hele annesi daha duskun ben kötü olmayim sonra onceden ben yoktum sonuctaGönül koymaya ne hakkı varmış. Diyemiyor musun annen yüzünden böyleyim, git onunla konuş diye.
Ben bile kabullenemiyorum ki yeri gelio rahatsizligi var diye avutuyorum kendimi öle sevmem insanları kinamayi kucumsemeyi dengesiz kisiliksiz diye çünkü konduramiyorum yaniKadın huysuz ve geçimsiz biri. Eşiniz bunu kabullenemediğinden hastalığını bahane ediyor. Şeker, tansiyon artık herkeste var ama herkes kvniz gibi cadaloz değil.
Vallahi Bi ara bendede vardi tansiyon gibi ama sinirlensemde bilerek kirmazdim kimseyi ozrumude diler tekrar etmezdim ama özür de yok ve hep tekrar ediyor hatta ogluna Bi konuda kizayim tartışma cikarayim hemen cephe alır bana çok girio karı koca arasinaBen bile kabullenemiyorum ki yeri gelio rahatsizligi var diye avutuyorum kendimi öle sevmem insanları kinamayi kucumsemeyi dengesiz kisiliksiz diye çünkü konduramiyorum yani
Kayıbvalidenizin huyu bu, şeker ve tansiyon ile bağlantı kurmayın.Kayinvalidem şeker tansiyon hastası ama agzindan çıkan lafa soze dikkat etmez iki kelimeyi bir araya getiremez mantıklı konuşmaz yani birde çok sinirli davranışları değişken bana da çok soğuk davraniyor gerçi esim tanistirirken evlenmeden önce kapıda sarilmisti evlenince degisti sizceneden Bn çok fedakarlik yaptim ona ama hep lafını bilmedi kırdı incitti birgun evinden dekovdu tekdedigim yemek yapalimmi beraber oldu ben onla beraber bisileri yapmayı paylaşmayı çok severdim hicyapmasak otururdum ama kovdu morali bozuksa bile musait degilim sonra gel diyebilirdi hadi kızım hadi git evine diye tersledi anne nasilsin ben geldim diyince kapidan ne var be he derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?