Şeker ve tansiyon hastalari nasıl olur?

Iste ana oğul arasınada girmek istemiyorum cokduskunler birbirine hele annesi daha duskun ben kötü olmayim sonra onceden ben yoktum sonucta
Ne alâka yahu? Kvniz sizinle oğlu arasına giriyorsa siz de anayla oğlun arasına girin. Ayrıca bu araya girmek de değil ki ya. Kadın sizi sevmiyor ve size iyi davranmıyor. Buna rağmen eşiniz sizi suçluyor. Siz de kötü olmayayım diye susuyorsunuz yani. Pes.

Bakın demek ki hastalıkla ilgisi yokmuş dimi?

Şeker ve tansiyon hatası patronlarım ancak kimseye seslerini yükselttiklerini dahi görmedim. KV bu hastalıkların arkasına sığınıyor. Taviz vermeyin mesafenizi koyun
Zaten ilaçlarını bile içmiyormus biz veriyoruz ama gidemedigim zamandada soruyorum ben artık içmiyorum diyor yatalak da degil kafam ağrıyor cekemicem al götür karini diyor oğluna bayramda elini öpmeye gittigimde elini uzatmadi

Cunku esimi seviyorum ve onun yüzünden bu yuva yıkılsın istemiyorum

Neden sevmiyor anlamıyorum ben ne fedakarlıklar yaptim bunlari yaşayan birben değilimdir ins

Anası al götür karını diyor ve eşiniz de sizi anasının sözüyle evden mi götürüyor? Sonra tekrar o eve gidiyorsunuz bir de. Sizin hiç mi lafınız, sözünüz, gururunuz yok. Kocasız yapamam diye mi çekiyorsunuz bunları. Biraz ağırlığınızı koyun lütfen. Ben bile sinir oldum burada.

Yok ablama bırakmadı dinlemedi onu Allahtanda boş yere üzüldük iste

Kayinvalideniz saygisiz esinizde tam bir anneci ama ben yorumlarda gordugum kadariyla sizde normal degilsiniz. Gayet duzgun acik yorum yapan insanlari bile anliyamiyorsunuz gibi geldi algiyla ilgili bir probleminiz mi var

Hastalıkla ne alakası var?
Eşim hem seker hem tansiyon hastası, asla ve asla böyle bir insan degil
Benim baba tarafında tansiyon genetik , anne tarafında da seker genetik yani ailede çok fazla insanda var bu hastalıklar, hiçbiri böyle değil
Kayinvalidenizin durumu hastalıktan değil, karakteri böyle, siz de ona aynı şekilde davranin

Biz şuan onlarin yanında değiliz zaten uzun bir süre ayrildik ama bayramda gidelim diyor el öpmeye napayim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…