- 9 Kasım 2022
- 229
- 913
- 33
- 23
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Ne alâka yahu? Kvniz sizinle oğlu arasına giriyorsa siz de anayla oğlun arasına girin. Ayrıca bu araya girmek de değil ki ya. Kadın sizi sevmiyor ve size iyi davranmıyor. Buna rağmen eşiniz sizi suçluyor. Siz de kötü olmayayım diye susuyorsunuz yani. Pes.Iste ana oğul arasınada girmek istemiyorum cokduskunler birbirine hele annesi daha duskun ben kötü olmayim sonra onceden ben yoktum sonucta
Bakın demek ki hastalıkla ilgisi yokmuş dimi?Vallahi Bi ara bendede vardi tansiyon gibi ama sinirlensemde bilerek kirmazdim kimseyi ozrumude diler tekrar etmezdim ama özür de yok ve hep tekrar ediyor hatta ogluna Bi konuda kizayim tartışma cikarayim hemen cephe alır bana çok girio karı koca arasina
Zaten ilaçlarını bile içmiyormus biz veriyoruz ama gidemedigim zamandada soruyorum ben artık içmiyorum diyor yatalak da degil kafam ağrıyor cekemicem al götür karini diyor oğluna bayramda elini öpmeye gittigimde elini uzatmadiŞeker ve tansiyon hatası patronlarım ancak kimseye seslerini yükselttiklerini dahi görmedim. KV bu hastalıkların arkasına sığınıyor. Taviz vermeyin mesafenizi koyun
Biz kondururuz sizin yerinize. Kvniz dengesiz ve kişiliksiz biri.Ben bile kabullenemiyorum ki yeri gelio rahatsizligi var diye avutuyorum kendimi öle sevmem insanları kinamayi kucumsemeyi dengesiz kisiliksiz diye çünkü konduramiyorum yani
Cunku esimi seviyorum ve onun yüzünden bu yuva yıkılsın istemiyorumNe alâka yahu? Kvniz sizinle oğlu arasına giriyorsa siz de anayla oğlun arasına girin. Ayrıca bu araya girmek de değil ki ya. Kadın sizi sevmiyor ve size iyi davranmıyor. Buna rağmen eşiniz sizi suçluyor. Siz de kötü olmayayım diye susuyorsunuz yani. Pes.
Aynen bende sinirli birinsanim çoğu zaman ama asla kalp kırmayı üzmeyi sevmemBakın demek ki hastalıkla ilgisi yokmuş dimi?
Ilaclarini da iciyordur onlar bide ayrıca dusuncelidirler empati vardır dogrumuŞeker ve tansiyon hatası patronlarım ancak kimseye seslerini yükselttiklerini dahi görmedim. KV bu hastalıkların arkasına sığınıyor. Taviz vermeyin mesafenizi koyun
Neden sevmiyor anlamıyorum ben ne fedakarlıklar yaptim bunlari yaşayan birben değilimdir insNe alâka yahu? Kvniz sizinle oğlu arasına giriyorsa siz de anayla oğlun arasına girin. Ayrıca bu araya girmek de değil ki ya. Kadın sizi sevmiyor ve size iyi davranmıyor. Buna rağmen eşiniz sizi suçluyor. Siz de kötü olmayayım diye susuyorsunuz yani. Pes.
Yooo terbiyesizliğinden.Saygısız diye bir kelime kullandimmi ben sadece neden böyle yapıyor neyden kaynaklı dedim eşim hastalığından kafası gidip gidip geliyor sen onun kusuruna bakma derdi
Neden böyle yaparlar aklım almıyor oğullarının mutlulugunu neden istemezler evlendirmeseydi o zamanYooo terbiyesizliğinden.
Anası al götür karını diyor ve eşiniz de sizi anasının sözüyle evden mi götürüyor? Sonra tekrar o eve gidiyorsunuz bir de. Sizin hiç mi lafınız, sözünüz, gururunuz yok. Kocasız yapamam diye mi çekiyorsunuz bunları. Biraz ağırlığınızı koyun lütfen. Ben bile sinir oldum burada.Zaten ilaçlarını bile içmiyormus biz veriyoruz ama gidemedigim zamandada soruyorum ben artık içmiyorum diyor yatalak da degil kafam ağrıyor cekemicem al götür karini diyor oğluna bayramda elini öpmeye gittigimde elini uzatmadi
Hizmetçi lazım. Hem evermeyip napcak turşusunu mu kuracak?Neden böyle yaparlar aklım almıyor oğullarının mutlulugunu neden istemezler evlendirmeseydi o zaman
Yok ablama bırakmadı dinlemedi onu Allahtanda boş yere üzüldük isteAnası al götür karını diyor ve eşiniz de sizi anasının sözüyle evden mi götürüyor? Sonra tekrar o eve gidiyorsunuz bir de. Sizin hiç mi lafınız, sözünüz, gururunuz yok. Kocasız yapamam diye mi çekiyorsunuz bunları. Biraz ağırlığınızı koyun lütfen. Ben bile sinir oldum burada.
Zaten bütün işlerini ben yaptim gocunmadim ama 45 yasinda kadin kafam ağrıyor kafam donuyor diye ev işi yemek ihmal ediyordu surekliHizmetçi lazım.
Sizden önce de yapıyordu bi şekil. Geldiniz rahatladı.Zaten bütün işlerini ben yaptim gocunmadim ama 45 yasinda kadin kafam ağrıyor kafam donuyor diye ev işi yemek ihmal ediyordu surekli
Biz şuan onlarin yanında değiliz zaten uzun bir süre ayrildik ama bayramda gidelim diyor el öpmeye napayim sizceAnası al götür karını diyor ve eşiniz de sizi anasının sözüyle evden mi götürüyor? Sonra tekrar o eve gidiyorsunuz bir de. Sizin hiç mi lafınız, sözünüz, gururunuz yok. Kocasız yapamam diye mi çekiyorsunuz bunları. Biraz ağırlığınızı koyun lütfen. Ben bile sinir oldum burada.
Dinlemedi tamam da anne sen ne diyorsun, karım o benim, kovarsan bir daha gelmeyiz falan diyemedi mi ?Yok ablama bırakmadı dinlemedi onu Allahtanda boş yere üzüldük iste
Evet yapıyordu aynen ben gelince hic yapmamaya başladı nerdeyseSizden önce de yapıyordu bi şekil. Geldiniz rahatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?