Şeker ve tansiyon hastalari nasıl olur?

Doğru haklisiniz desteginiz için teşekkür ederim

annem seker ve tansıyon hastası. sinir hastası olmaz seker hastaları. sevgısız. nefret dolu hart hurt da olmaz. yemek saatı gecıkırse bıraz sesı yukselır anlayısla karsılarsın. gun boyu bıtmeyen sinir varsa bence snir hastası ya da sızden nefret edıyo toptan derım:)

Ben burda sizleri anlamiyor degilim cogunuz mantıklı yorumlar yapmis ama burda Bi iki kişi çıktı isim vermicem sizleri anlamamisim normal degilmisim lafım o kişilere kendiniz normal olmayip karsinizdakine laf soleyip saglikli gosteremezsiniz kendinizi ya olduğun gibi gorun arkadas ya gorundugun gibi ol sizin derdiniz hicmi yok burası özgür bir platform insanlarin dertleri uzerinden prim yapamazsiniz o yorumunu Bi daha buraya yapma git baskasiyla ugras kaybol sayfamdan

Niye bu kadar celalleniyorsunuz gayette oldugum gibiyim ben derdinizle alay mi ettim. Prim felanda yapmadim. Ilk sayfada anlatmissiniz bir arkadas saygisiz oldugunu soylemis kayinvalidenizin ona da celallenmissiniz ben saygisiz mi dedim diye bunu anlamadiginiz icin soyledim o sozu. Anliyorsaniz iyi umarim derdinizde cozulur benim kimseyle alay etme prim kasma gibi durumum yok hoscakalin daha da yorum yapmicam size

Bravo vallahi baya hayat gorusunuz var aynen öle biri

Ben bayandan özür diledim zaten algı problemi olsa edermiydim neyse boşuna çenemi tuketmicem anlamayan icin ayrıca o bayanla benim aramda o bile çekilmedi siz onun avukatimisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…