- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Doğru haklisiniz desteginiz için teşekkür ederimseker ve tansixyonla konunuzun ne alakasi var ?bende seker ve tansiyon hastasiyim kimsenin beni hastaliklarim yüzünden cokta daha iyi veyahut öncelikli davranmiyorlar üstelik cogu zamanda üzdükleri oluyor bu insanin karekterigiyle alakali birsey insan ya iyidir yada degil diye düsünüyorum yani insanlara önem veren onlari kendileri gibi kalplerini kirilmasina aci söz vs sidette incinmesine izin vermeyenler gönül almasini bilenler insan halinden anlayanlar cok kaliteli insanlardir bu insanlara kiymet dege verelimki bizede deger versinler kv maalesef bu vasiflari yokmus sen elindem geleninin fazlasinida yapmissin onu kendi degersizligiyle basbasa birak o zaman kiymetleneceksindir üzme lütfen kendini degeri 3 kurus etmeyenler icin
Ins cnm bnm insböyle devam ederse böbrekleri gözleri vs organlari yavas yavas cöker yatalak olursada bin pisman olur insaAllah sen bakmak zorunda kalmazsin
Bende o hastalıktan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum kendileri öle diyor annesi oğlu falan o yuzden ben sizlerinde fikirlerini almak istedimDoğru haklisiniz desteginiz için teşekkür ederim
Ben iyiyim tesekkurler ama ilk yorumlarda gordugumu soyledim ben.Umarim iyisinizdir ben herkesi anliyorum çok geçmiş olsun acil sifalar:)
annem seker ve tansıyon hastası. sinir hastası olmaz seker hastaları. sevgısız. nefret dolu hart hurt da olmaz. yemek saatı gecıkırse bıraz sesı yukselır anlayısla karsılarsın. gun boyu bıtmeyen sinir varsa bence snir hastası ya da sızden nefret edıyo toptan derım:)Kayinvalidem şeker tansiyon hastası ama agzindan çıkan lafa soze dikkat etmez iki kelimeyi bir araya getiremez mantıklı konuşmaz yani birde çok sinirli davranışları değişken bana da çok soğuk davraniyor gerçi esim tanistirirken evlenmeden önce kapıda sarilmisti evlenince degisti sizceneden Bn çok fedakarlik yaptim ona ama hep lafını bilmedi kırdı incitti birgun evinden dekovdu tekdedigim yemek yapalimmi beraber oldu ben onla beraber bisileri yapmayı paylaşmayı çok severdim hicyapmasak otururdum ama kovdu morali bozuksa bile musait degilim sonra gel diyebilirdi hadi kızım hadi git evine diye tersledi anne nasilsin ben geldim diyince kapidan ne var be he derdi
Niye bu kadar celalleniyorsunuz gayette oldugum gibiyim ben derdinizle alay mi ettim. Prim felanda yapmadim. Ilk sayfada anlatmissiniz bir arkadas saygisiz oldugunu soylemis kayinvalidenizin ona da celallenmissiniz ben saygisiz mi dedim diye bunu anlamadiginiz icin soyledim o sozu. Anliyorsaniz iyi umarim derdinizde cozulur benim kimseyle alay etme prim kasma gibi durumum yok hoscakalin daha da yorum yapmicam sizeBen burda sizleri anlamiyor degilim cogunuz mantıklı yorumlar yapmis ama burda Bi iki kişi çıktı isim vermicem sizleri anlamamisim normal degilmisim lafım o kişilere kendiniz normal olmayip karsinizdakine laf soleyip saglikli gosteremezsiniz kendinizi ya olduğun gibi gorun arkadas ya gorundugun gibi ol sizin derdiniz hicmi yok burası özgür bir platform insanlarin dertleri uzerinden prim yapamazsiniz o yorumunu Bi daha buraya yapma git baskasiyla ugras kaybol sayfamdan
Bravo vallahi baya hayat gorusunuz var aynen öle biriannem seker ve tansıyon hastası. sinir hastası olmaz seker hastaları. sevgısız. nefret dolu hart hurt da olmaz. yemek saatı gecıkırse bıraz sesı yukselır anlayısla karsılarsın. gun boyu bıtmeyen sinir varsa bence snir hastası ya da sızden nefret edıyo toptan derım:)
Ben bayandan özür diledim zaten algı problemi olsa edermiydim neyse boşuna çenemi tuketmicem anlamayan icin ayrıca o bayanla benim aramda o bile çekilmedi siz onun avukatimisinizNiye bu kadar celalleniyorsunuz gayette oldugum gibiyim ben derdinizle alay mi ettim. Prim felanda yapmadim. Ilk sayfada anlatmissiniz bir arkadas saygisiz oldugunu soylemis kayinvalidenizin ona da celallenmissiniz ben saygisiz mi dedim diye bunu anlamadiginiz icin soyledim o sozu. Anliyorsaniz iyi umarim derdinizde cozulur benim kimseyle alay etme prim kasma gibi durumum yok hoscakalin daha da yorum yapmicam size
Ben bayandan özür diledim zaten algı problemi olsa edermiydim neyse boşuna çenemi tuketmicem anlamayan icin ayrıca o bayanla benim aramda o bile çekilmedi siz onun avukatimisinizlaf söylemedi bana yani normal degilsin diye size noluo Allah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?