Şeker yükleme testimi doktor 22. haftamda yapacak ama neden?

japangirll

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
46
0
286
47
Konya
Merhaba arkadaşlar 19 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim.dünkü kontrolumda doktor 3 hafta sonra şeker yükleme testi yapalım dedi,araştırdım ki bu test 24 ve 28 .haftalar arası yapılıyıomuş,acaba ikiz olduğu için mi erken istedi* SİZLERİN KAÇINCI HAFTANIZDA YAPILDI ŞEKER YÜKLEME TESTİ?SEVGİLER

Merhaba, erken doğum riskimin olduğuna dair doktor bişey söylemedi ama ikiz olunca böyle bir risk zaten hep var dimi* senin erken doğum riski olduğunu söyledimi doktorun?bu yüzden mi 22 haftada istedi acaba testi?

ikiz olduğu için zaten erken doğuma hazırlıklı olmak gerekiyor doktorum erken doğumu hiç beklemiyordu benden ama gebelikte heran herşey değişebiliyor.ben şeker yüklemesinden 1 hafta sonra doğum yaptım 23 haftalık hiç bi neden yokken. belki kilo alımınla alakalıda olabilir erken istemesinin nedeni ikizlerinin çeşidi nedir?

benim monokoryonik diamniyotik yani keseler ayrı plesenta tek. bu ikiz çeşidi doktorların pek sevmedikleri türmüş öyle demişti doktorum erken doğum dışında risklerinin çok olduğunu anlatmıştı.

merhaba benim de senin gibi tek plasenta,riski çok fazla biliyorum ve çok korkuyorum,bu arada çok üzüldüm senin adına,sebebi neydi ki acaba erken doğumunun,?

merhaba benim de senin gibi tek plasenta,riski çok fazla biliyorum ve çok korkuyorum,bu arada çok üzüldüm senin adına,sebebi neydi ki acaba erken doğumunun,?

her şey yolunda gidiyordu sabah kontrolüm olmuştu her şey normaldi. hastahaneden çıkıp eve gittim 1 saat içinde sancım başladı çok şiddetli sancı rahmin açılmasına neden olmuş suyumda gelince doğuma engel olamadılar. bebeklerimden birini kaybettim ama çok şükür biri hayatta kalmayı başardı ve çok sağlıklı.çok dua et allah kucağında sağlıklı sıhatli bulundursun inşallah...

arkadaşım çok geçmiş olsun bebeğinin biri için çok üzüldüm ama digerine inan çok sevindim,23 haftalık bebeğin yaşaması mucize olmalı,nerde yaşıoyosun ve bebeğin hangi hastanede tedavi gördü,doktorları da kutluyorum tabi en önemlisi Rabbime şükürler olsun herkesin evladını korusun

arkadaşım çok geçmiş olsun bebeğinin biri için çok üzüldüm ama digerine inan çok sevindim,23 haftalık bebeğin yaşaması mucize olmalı,nerde yaşıoyosun ve bebeğin hangi hastanede tedavi gördü,doktorları da kutluyorum tabi en önemlisi Rabbime şükürler olsun herkesin evladını korusun

çok teşekkür ederim ewt yaşaması çok büyük mucize izmirde yaşıyorum çok şükür bebeğimi önce allahın sonra tepecik eğitim ve araştırma hastahanesi doktorlarının sayesinde kucağıma aldım. çok uzun süre bekledim kucağıma alabilmek için her saniye aklımda hep dua ettim rabbime çok şükür bana bağışladı yavrumu allahım kimseyi evladıyla sınamasın herkesin kucağında bulundursun kimsenin kollarını boş bırakmasın...

Merhaba arkadaşım ne tesadüf ya bende İzmirliyim hatta 4 hafta sonra inşallah doktorum müsade ederse izmire gelicem şubat tatili başlıyo ve benim de tatilim başlıyo anneciğimin yanına gidicem oğluşumla beraber 1 ay kadar falan kalmayı istiyorum bi yandan da korkuyorum kendi arabamızla da olsa yola çıksam bişey olur mu diye,İzmire geldiğimde 24 haftalık falan olucam tam riskli dönem anlıycan,bakıcaz artık ben de bebeğin özel bir hastanede falan tedavi oldu sanmıştım Tepecik ismi beni hem şaşırttı hem de çok sevindirdi,demekki hastane güzel,bebeğinle sana sağlıklı ve mutlu günler diliyorum kız mıydı cinsiyeti,benim için de koklaya koklaya öp cesur prensesi, sevgiler

Back
X