Doğuma Hazırlık Şeker yüklemesi yaptiranlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

YoncaBulut

İçimDe GittikÇe BüYüYen BiR aşK vaR . . .
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
247
136
33
31
Arkadaşlar dün şeker yüklemesi yaptik ama icim hic rahat degil canan karatyin anlatigina göre hic iyi degilmis dusuklere ölü doğumlara erken doğuma sebep oluyormuş sizce kötü mü yaptim gerçi bebegimm cok sukur hareketli ama biraz durgun kalinca korkmaya basliom yaptiran sikintisini yaşamayan arkadaslar var mi veya yapip pisman olan :-((

benim doktorumda illa yaptır dedi yaptırmıştım bende ikinci gün bebiş çok az hareket etmişti içim içimi yemişti çok mu fazla geldi diye sonra normale döndü o yüzden mi durgunlaştı bilmiyorum şekerimde düşük çıktı şükür atlattık

Aynen canim normalde bebeğim cok hareketli fildir fildir doner durur yerinde testi yaptigimdan beri azalma var gibi doktorumu aradim ultrason sonrası bebekte durgunluk olur testle alakasi yok 4 boyutludan baktirmistik cunku icin rahat olsun zararli olsa yaptirmazdim dedi rahatladi biraz icim yaptirmamayi dusunuodum aslinda doktoruma gubendigim icin ona biraktim kararı inşallah sikinti cikmaz

Ben de yaptirmayi düşünmüyorum. Zorlayamazlar imza attirirlar en fazla kendi istegimle yaptırmadım diye .2Li test de yaptirmadim .Ölçümleri normaldi çünkü .

Ben de yaptirmayi düşünmüyorum. Zorlayamazlar imza attirirlar en fazla kendi istegimle yaptırmadım diye .2Li test de yaptirmadim .Ölçümleri normaldi çünkü .
Yok zorlama yok zaten senin icin en iyi olani soylerler secimi sana birakirlarr bende yaptirmadim ne ikili ne uclu testi

canan karatay jinekolog değil. 2. gebeliğim şu an. ikisinde de yaptırdım. varsayın ki normalde yok ama gebelik süresinde şeker çıktı ne yapacaksınız? nasıl bileceksiniz bu testi yaptırmadan? bilmediğiniz için şekerli bi gıda tüketmeniz çocuğa ne kadar büyük zarar verecek...
içiniz rahat olsun...

aynı durumdayım canm ben henuz yaptırmadım ama kararsızım nedense doktoruma guvendiğim için yaptırcam yoksa düşünmüyodum önceden ıyı söylemıyorlar dıye

aynı durumdayım canm ben henuz yaptırmadım ama kararsızım nedense doktoruma guvendiğim için yaptırcam yoksa düşünmüyodum önceden ıyı söylemıyorlar dıye
Tercih senin canim sonucta soz konusu bebegin simdilik sıkıntı yok gbiii ama sunuda dusun gizli seker sende cikarsa seninde bebeğin içinde buyuk sıkıntı olur ben yaptrdim bnde yapmamayi dusunuodum doktorum onerince guvendim ona bu testin zarari olup olmadigin kontrole gittigmde ogrenecem simdilik bebekte sıkıntı yok sukur inşallah da olmaz

Teşekkür ederim canim ama canan karatayin yaptigi bütün arastirmalar basta tartisilsa bile onun dedigi gibi cikti yanilma olmadi hic onun için kafam karismadi deil yaptirdim zaten suan sikinti yok kontrole gidince gorecez inşallah sikinti yoktr yoksa ona baglayacam malesef

bende doktoruma güvendiğim için yaptırcam haftaya kısmetse,evet canm o gizli şeker cıkma ihtimali için daha cok aklıma yattı o ihtimalle içim rahatta etmez çünkü,amin cnm insallah bebişlerimiz sonuna kadar saglıkla büyüsün hayırlısıyla kavusalım

İnşallah canim benim aminn

Karatay seker yuklemesi yaptirmayin demiyor aslinda. Sekeri hayatinizdan cikarn diyor. Sekeri hayatindan cikartirsan yuklemeye gerek olmaz tabiki. Ama homidigirtlak yuyip bir de yukleme yaptirmayacaksaniz buyuk risk. Ben hem cok tatli yedim hem yukleme yaptirdim cok sukur bir sorun yasanmadi ama haklisiniz gercekten bende yuklemeden sonraki iki gun kulak kesilmis oglusumu dinliyodum 10 dk hareketsiz kalsa aklim cikiyodu

Bi kac videosu var canim en son çektiği röportajda sakin yaptirmayin diyor bebek bayginlik geciriyor hatta dio kii yakin tanidiklardan da yapanlar oldu yaptiranlarin hepsinde sikinti oldu bebek icin dio zaten ondan endiselendim acikcasi inşallah sikinti cikmazz canim bnm bebegimizi rabbimiz korusun

Ben kilo almayıp almayıp bir anda 3 kilo alınca doktorum şekersen şüphelenip yaptırmıştı. Tedirgin olduğum için yaptırdım şuanda keşke yaptırmasaydım demiyorum canım çünkü şeker oladabilirdi o yüzden iyiki yaptırmışız bence benim içim rahat

İcini ferah tut normalde tatli yiyormusun? AYni sey, doktorumuz bana ictigin kutukoladan aldigin kadar seker var icinde dedi cidden de gazoz gibiydi tadi zaten

İcini ferah tut normalde tatli yiyormusun? AYni sey, doktorumuz bana ictigin kutukoladan aldigin kadar seker var icinde dedi cidden de gazoz gibiydi tadi zaten
Yok canim tatli ile aram hic yok zaten gebelikten oncede yoktu halada yok cok sukur iyi bakalim rahatladim biraz

Anladim canim rabbim evladini korusun saol cevabin icin

Gebeyim diye oturup bir kilo baklava yiyen koca koca kadayıfları götürenler var. 50 gr şeker yüklemesinin içinde 2 dilim baklavaya eşdeger glikoz var. Karatay şekere tamamen karşı olduğu için bu yorumu yapmıştır. Söylediği şeyler doğru fakat gebelik diyabetinin daha büyük riskleri var. Başka daha güvenli bir yöntem çıkana kadar bunu yaptırmak zorundayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…