- Konu Sahibi YoncaBulut
-
peki 5 dk içtim dedin ya midem bulanmadı mı ben bir de ondan endişe ediyorum,hepsini içmezsem olur mu :):)Ac karina daha iyi sonuc veriyor canim venim doktorum ac karina gel demisti gitti kan verdim ardindan 50 gramlik glikozu 5 dk da icip 1 saat sonra tekrar gel kan alinacak demistii ikinci kan alinana kadar bisey yemedim kanda seker cikmayincaa gönderiyor ama seker cukarsa ikinci test için tekrar beklemen gerekiyor canim
Bende hemsireye dedim miden bulanir hepsini icemem dedim hepsini icmen lazim dedi mecbur içtim midem bulandi kusmamak icin cok zor tuttum kendimi oyaladim kendimi sıkıntı cikmadi cok sukurpeki 5 dk içtim dedin ya midem bulanmadı mı ben bir de ondan endişe ediyorum,hepsini içmezsem olur mu :):)
anladım cnm teşekkür edrim:)Bende hemsireye dedim miden bulanir hepsini icemem dedim hepsini icmen lazim dedi mecbur içtim midem bulandi kusmamak icin cok zor tuttum kendimi oyaladim kendimi sıkıntı cikmadi cok sukur
Ne demek ;-)anladım cnm teşekkür edrim:)
Yillardir karatay diyeti yapiyorsan yukleme yaptirmasan belki olur. Ama pilav, patates tatli vs yedigin oluyorsa ya da gunde iki ogunden daha sIk yiyorsan (Ara ogun yok) seker yuklemesinden Karatay dedi diye kacma. Kadinin diger dediklerini dinlemeyip aradan cimbizlamayalim
amin cümlemiz sağlıcakla alalım yavrularımızEvet gizli seker olabiliomus ne yapalim canim dahaa iyi bi yontem cikana kadar yapcaz cok geçmiş olsun canim rabbim saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsinn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?