Şeker yüklemesi

Tahlil yapıldı idrar yolu enfeksiyonum çıktı ilaç yazıyorum dedi ama idrar yolları ile çok alakasız bir fitil yazmış bu fitili üç defa kullandığım halde

Canım benim tek avantajım veteriner hekim olmam. Sürekli iç içeyim sağlıkla ve annelikle birlikte bilimsel mantıkla yaklaşma şansım oluyor. Bende tekrardan sınava gireceğim :) annelik en büyük sınav bildiğim şeylerde elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Şeker yüklemesi senin tercihin. Ama mantığını kavradıkran sonra karar vermelisin. Korktuğun ya da emin olamadığın için değil. Hepimizin kuzuları sağlıkla gelsinler sıkıntısız kedersiz..

Tahlil yapıldı idrar yolu enfeksiyonum çıktı ilaç yazıyorum dedi ama idrar yolları ile çok alakasız bir fitil yazmış bu fitili üç defa kullandığım halde
Bol su içmekte fayda var :) hangi fitil bilmiyorum hiç fitil kullanmadım idrar yolunda. Ama mantarda enfeksiyona batikon işe yarıyor :) girişi batikonla silmek hafif içine sıkmak çok yarıyor. Birde bak doktorum şey demişti her banyodan idrardan sonra vajinayı iyice kurulamak enfeksiyon riskini azaltıyormuş. Çok şükür hiç olmadım daha ki öncesinde çok sık olurdum. Birde ayağında hep çorap olsun. Geçmiş olsun

Ay ne zor bir bölümdür o, genetik,fizyoloji,hücre kimyası,histoloji falan çok teşekkür ederim olursa sorarım tabi. Amin inşallah bugün acayip hareketli umarım hep böyle sağlıklı ve hareketli olurlar

Kış in ortası çorap giyemem giydiğimde sıkıntı basıyor beni.

Mantarım var sürekli olarak vajinal enfeksiyon geçiriyorum ama idrar yollarım da kötü muş ben bu sancıları enfeksiyona bağlıyorum magnezyum la alakası yok bence yine de mecbur içeceğim.

Kış in ortası çorap giyemem giydiğimde sıkıntı basıyor beni.

Mantarım var sürekli olarak vajinal enfeksiyon geçiriyorum ama idrar yollarım da kötü muş ben bu sancıları enfeksiyona bağlıyorum magnezyum la alakası yok bence yine de mecbur içeceğim.

Benim de gece uyurken bacaklarıma çok sancı giriyordu birde bir kaç gece kramp girdi ayy ne kötü birşeydi o ama kalsiyum,magneyum,çinko,d3 hepsi bir arada bir hap var onu alalı biraz rahatladı gibi

Benim de gece uyurken bacaklarıma çok sancı giriyordu birde bir kaç gece kramp girdi ayy ne kötü birşeydi o ama kalsiyum,magneyum,çinko,d3 hepsi bir arada bir hap var onu alalı biraz rahatladı gibi

Önce bir hap verdi kullandım geçmedi bugün söyleyince farklı birşey verdi suya atılıyor nasıl içecek sem

Batikonu denemeni tavsiye ederim yine doktoruna sor sıkıntı olmaz ama için rahat etsin mantarın varsa ve sürekli enfeksiyon geçiriyorsan magnezyum içtiğin halde ağrın geçmiyorsa enfeksiyonla alakalıdır belki de dediğin gibi. Batikonu enjektöre çekiyorsun içine azıcık sıkıyorsun sonra da dışını güzelce siliyorsun (bir sildiğin yerin pamuğuyla diğer yeri silme tek hareketle yukarıdan aşağıya sil sonra kalan yeri yeni pamukla sil) 2-3 günde geçiyor. Senin biraz daha çokmuş daha uzun sürebilir. İçine sıkmaya korkarsanda dışını sil batikonun bir zararı olmaz

Valla geçsin de herşeyi denemeye razıyım

Sağol canım bilgiler için

Kızlar daha önceki hamilelğinizde şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bir durumla karşılaştınız mı ? Ya da benim gibi ilk hamileleliği olup yaptırmak istemeyen var mı ?
Yaptrmadim. Bu seferde yaptrmicam. Ben bu konuda doktrma guvenyrmm bazi drlar onune gelene zorunlu diye dayatiyor bu bana sacma geliyor. Sende doktrnla aran iyiyse en iyisini onnla konusman.

Bir sağlıkçı olarak ben yaptırmadım.kadın Doğumcu arkadaşıma sordum yaptırdım yüksek çıktı napıcam dedi ki diyet yapıcak sın. Zaten kilom var ve risk grubundayım ben diyet yapayım direk dedim o da bana o zamn açlık tokluk bakalım yeterli dedi. Ve aynen de öyle yaptım sonucu endokrin de gördü sıkıntı yok dedi. Şekerden şüpheleniyorsan ve risk grubunda degilsen yaptırmanda fayda var şekerin belirtilerini kendinde gözlemlemen lazım. Ağızda kuruluk Yemek yedikten sonra uyku hali, ateş basması, terleme vs. Gibi sıkıntıların varsa yaptır derim.

Benimde çok sancılarım oluyordu magnezyum eksikliği dediler ama hiç magnezyum ölçmediler asm de kontrole gittiğimde aile hekimim saçma dedi ve kanda magnezyum değerime baktırdı ve sonuç normal çıktı idrar yolu enfeksiyonumda vardı k. Doğum doktorum yanman yok sık idrara çıkman da yok bol su iç dedi ve yolladı dediğini yaptım ama çare olmadı sonunda monurol verdi 3 gün ara ile 2 defa kullandım sonuç muhteşem ağrı sancı sıfır akıntı yok. Gebelikte mümkün mertebe ilaç vermemeye özen gösteriyorlar ama bazen çözüm olmuyor.

Yeşil bir şekilde gelen bir akıntım var idrar tahlili yaptılar baya yüksek bir enfeksiyon çıktı ama bana verdiği ilaç vajinal mantar ilacı ve magnezyum.
Bir paket içtim magnezyum hiç bana mı sin demedi malesef ki bu doktorlar kafalarına göre davranıyor lar gereksiz tahlilleri insana yapacaksın diye dayatıyorlar ama gerekli olan tedavi ve ilgiyi vermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…