- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
Sancı sebebiniz kaslarınızla alakalı ise tek yolu maagnezyum ve kalsiyumdur. gebelikte sancıları ilaçla kesmek doğru bir yol zaten değildir ki. Magnezyum ihtiyacı varsa kasıklarda kasılma ve ağrı oluyor. Mutlaka ticaret yapan doktorlar vardır ama hepside aynı değildir diye düşünüyorum.
Canım benim tek avantajım veteriner hekim olmam. Sürekli iç içeyim sağlıkla ve annelikle birlikte bilimsel mantıkla yaklaşma şansım oluyor. Bende tekrardan sınava gireceğim :) annelik en büyük sınav bildiğim şeylerde elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Şeker yüklemesi senin tercihin. Ama mantığını kavradıkran sonra karar vermelisin. Korktuğun ya da emin olamadığın için değil. Hepimizin kuzuları sağlıkla gelsinler sıkıntısız kedersiz..Yok hiç önemli değil ben de uzman olmadığım bir alanda fazlasıyla değerlendirme yaptım eğer ben de sizi kırdıysam özür dilerim sadece gerçekten hamilelik,anne olma süreci çok zorluymuş yani mental olarak...İkna edilmeyi ve kafamdaki soruların yanıtlanmasını bekliyordum aslında :) öğrenmeye meraklıyım,İstekliyim biraz da bu yorucu olabiliyor bazen bildiğini sanıpta yanılabiliyor insan ama hayat da böyle bir yer öğrenmekten,istemekten,başarmaktan korkmamak lazım. 35 haftalık hamileyken sınava giricem sanırım kadın olmak pes etmemeyi,güçlü olmayı da beraberinde getiriyor
Bol su içmekte fayda var :) hangi fitil bilmiyorum hiç fitil kullanmadım idrar yolunda. Ama mantarda enfeksiyona batikon işe yarıyor :) girişi batikonla silmek hafif içine sıkmak çok yarıyor. Birde bak doktorum şey demişti her banyodan idrardan sonra vajinayı iyice kurulamak enfeksiyon riskini azaltıyormuş. Çok şükür hiç olmadım daha ki öncesinde çok sık olurdum. Birde ayağında hep çorap olsun. Geçmiş olsunTahlil yapıldı idrar yolu enfeksiyonum çıktı ilaç yazıyorum dedi ama idrar yolları ile çok alakasız bir fitil yazmış bu fitili üç defa kullandığım halde
Ay ne zor bir bölümdür o, genetik,fizyoloji,hücre kimyası,histoloji falanCanım benim tek avantajım veteriner hekim olmam. Sürekli iç içeyim sağlıkla ve annelikle birlikte bilimsel mantıkla yaklaşma şansım oluyor. Bende tekrardan sınava gireceğim :) annelik en büyük sınav bildiğim şeylerde elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Şeker yüklemesi senin tercihin. Ama mantığını kavradıkran sonra karar vermelisin. Korktuğun ya da emin olamadığın için değil. Hepimizin kuzuları sağlıkla gelsinler sıkıntısız kedersiz..
İnşaaallaaahhhhAy ne zor bir bölümdür o, genetik,fizyoloji,hücre kimyası,histoloji falançok teşekkür ederim olursa sorarım tabi. Amin inşallah bugün acayip hareketli umarım hep böyle sağlıklı ve hareketli olurlar
Bol su içmekte fayda var :) hangi fitil bilmiyorum hiç fitil kullanmadım idrar yolunda. Ama mantarda enfeksiyona batikon işe yarıyor :) girişi batikonla silmek hafif içine sıkmak çok yarıyor. Birde bak doktorum şey demişti her banyodan idrardan sonra vajinayı iyice kurulamak enfeksiyon riskini azaltıyormuş. Çok şükür hiç olmadım daha ki öncesinde çok sık olurdum. Birde ayağında hep çorap olsun. Geçmiş olsun
Bol su içmekte fayda var :) hangi fitil bilmiyorum hiç fitil kullanmadım idrar yolunda. Ama mantarda enfeksiyona batikon işe yarıyor :) girişi batikonla silmek hafif içine sıkmak çok yarıyor. Birde bak doktorum şey demişti her banyodan idrardan sonra vajinayı iyice kurulamak enfeksiyon riskini azaltıyormuş. Çok şükür hiç olmadım daha ki öncesinde çok sık olurdum. Birde ayağında hep çorap olsun. Geçmiş olsun
Benim de gece uyurken bacaklarıma çok sancı giriyordu birde bir kaç gece kramp girdi ayy ne kötü birşeydi oKış in ortası çorap giyemem giydiğimde sıkıntı basıyor beni.
Mantarım var sürekli olarak vajinal enfeksiyon geçiriyorum ama idrar yollarım da kötü muş ben bu sancıları enfeksiyona bağlıyorum magnezyum la alakası yok bence yine de mecbur içeceğim.
Benim de gece uyurken bacaklarıma çok sancı giriyordu birde bir kaç gece kramp girdi ayy ne kötü birşeydi oama kalsiyum,magneyum,çinko,d3 hepsi bir arada bir hap var onu alalı biraz rahatladı gibi
Ah ah şimdiden sömürüyor bu veletler biziÖnce bir hap verdi kullandım geçmedi bugün söyleyince farklı birşey verdi suya atılıyor nasıl içecek sem
Ah ah şimdiden sömürüyor bu veletler bizi
Ohh ne güzel, allahım eksikliklerini göstermesin hep sağlıklı,mutlu olsun kuzucuklar.Annesi ve babasıyla musmutlu yaşamları olsunBenim bir tane de varbu ikincisi
Batikonu denemeni tavsiye ederim yine doktoruna sor sıkıntı olmaz ama için rahat etsin mantarın varsa ve sürekli enfeksiyon geçiriyorsan magnezyum içtiğin halde ağrın geçmiyorsa enfeksiyonla alakalıdır belki de dediğin gibi. Batikonu enjektöre çekiyorsun içine azıcık sıkıyorsun sonra da dışını güzelce siliyorsun (bir sildiğin yerin pamuğuyla diğer yeri silme tek hareketle yukarıdan aşağıya sil sonra kalan yeri yeni pamukla sil) 2-3 günde geçiyor. Senin biraz daha çokmuş daha uzun sürebilir. İçine sıkmaya korkarsanda dışını sil batikonun bir zararı olmazKış in ortası çorap giyemem giydiğimde sıkıntı basıyor beni.
Mantarım var sürekli olarak vajinal enfeksiyon geçiriyorum ama idrar yollarım da kötü muş ben bu sancıları enfeksiyona bağlıyorum magnezyum la alakası yok bence yine de mecbur içeceğim.
Batikonu denemeni tavsiye ederim yine doktoruna sor sıkıntı olmaz ama için rahat etsin mantarın varsa ve sürekli enfeksiyon geçiriyorsan magnezyum içtiğin halde ağrın geçmiyorsa enfeksiyonla alakalıdır belki de dediğin gibi. Batikonu enjektöre çekiyorsun içine azıcık sıkıyorsun sonra da dışını güzelce siliyorsun (bir sildiğin yerin pamuğuyla diğer yeri silme tek hareketle yukarıdan aşağıya sil sonra kalan yeri yeni pamukla sil) 2-3 günde geçiyor. Senin biraz daha çokmuş daha uzun sürebilir. İçine sıkmaya korkarsanda dışını sil batikonun bir zararı olmaz
Ohh ne güzel, allahım eksikliklerini göstermesin hep sağlıklı,mutlu olsun kuzucuklar.Annesi ve babasıyla musmutlu yaşamları olsun
Rica ederim canım inşallah şifa olurValla geçsin de herşeyi denemeye razıyım
Sağol canım bilgiler için
Yaptrmadim. Bu seferde yaptrmicam. Ben bu konuda doktrma guvenyrmm bazi drlar onune gelene zorunlu diye dayatiyor bu bana sacma geliyor. Sende doktrnla aran iyiyse en iyisini onnla konusman.Kızlar daha önceki hamilelğinizde şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bir durumla karşılaştınız mı ? Ya da benim gibi ilk hamileleliği olup yaptırmak istemeyen var mı ?
Benimde çok sancılarım oluyordu magnezyum eksikliği dediler ama hiç magnezyum ölçmediler asm de kontrole gittiğimde aile hekimim saçma dedi ve kanda magnezyum değerime baktırdı ve sonuç normal çıktı idrar yolu enfeksiyonumda vardı k. Doğum doktorum yanman yok sık idrara çıkman da yok bol su iç dedi ve yolladı dediğini yaptım ama çare olmadı sonunda monurol verdi 3 gün ara ile 2 defa kullandım sonuç muhteşem ağrı sancı sıfır akıntı yok. Gebelikte mümkün mertebe ilaç vermemeye özen gösteriyorlar ama bazen çözüm olmuyor.Kış in ortası çorap giyemem giydiğimde sıkıntı basıyor beni.
Benimde çok sancılarım oluyordu magnezyum eksikliği dediler ama hiç magnezyum ölçmediler asm de kontrole gittiğimde aile hekimim saçma dedi ve kanda magnezyum değerime baktırdı ve sonuç normal çıktı idrar yolu enfeksiyonumda vardı k. Doğum doktorum yanman yok sık idrara çıkman da yok bol su iç dedi ve yolladı dediğini yaptım ama çare olmadı sonunda monurol verdi 3 gün ara ile 2 defa kullandım sonuç muhteşem ağrı sancı sıfır akıntı yok. Gebelikte mümkün mertebe ilaç vermemeye özen gösteriyorlar ama bazen çözüm olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?